Aspirante optimiste > 20 ani (6)
Raspunsuri - Pagina 24
selina-d spune:
Am revenit si eu printre voi
Saptamana trecuta m-am plans ca am ceva simptome de infectie urinara si dureri usoare de burtica. Am fost atunci la medicul meu de familie care mi-a facut analize de urina (cu testere ca aici asa se face) si a zis ca nu am nimic . Pentru ca simptomele nu mi-au trecut, saptamana asta am tot incercat sa intru la ginecolog si abia azi am reusit si defapt am totusi o infectie urinara masiva. Ca sa vezi!
Ziua 20, nici un semn, si luna asta cred ca e iar fara noroc
Totusi pe langa cate ghinioane am, am un sot de milioane, care mi-a facut cadou un week-end pe riviera italiana pentru ca vara asta nu am apucat sa mergem nicaieri Maine dimineata pe la 3-4 plecam ca mergem cu masina. Abia astept, chiar daca ovulatia s-a dus luna asta, macar sa ma relaxez.
Un pentru toate aspirantele, sa vada II luna asta. Eu cred ca ma tin din nou tare dupa Irlandeza si Chiquitita luna asta, ca luna trecuta - sper sa nu ma lasati pe aici daca mergeti la mamici.
Un special pentru Catty, daca ne citeste. Nu fii trista draga mea ca DD le aranjeaza pe toate cum e mai bine si intr-o zi iti vei tine minunea in brate si vei uita de tot chinul asta.
chiquitita spune:
selina-d cum sa plec eu fara tine de aici? Pai pe cine as cunoaste eu acolo?
Catty si Tabitha, va pup dulce de tot, in speranta ca mai cititi din cand in cand ce mai scriem noi.
Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...
rox_dox spune:
algocalminul pastile da...nu e indicat, eu am zis de cel injectabil.
eu am vb cu dr si mi-a spus clar ca cel injectabil se poate face ..si dupa numai unul incepe sa scada febra..nu e nevoie de mai multe..
daca alea cu spirt cresc temp..cu toate ca la mine nu s-a intamplat asa ceva niciodata...atunci cu otet caldut.
pupici!
Incercarile mele pt
Nunta noastra!
amameda spune:
Gresit , Rox!
Substanta activa e aceeasi -metamizol. Ingitit alg. se absoarbe din stomac in proportie de 5%, pe cand injectat intramuscular si intravenos cu mult mai mult. Efectele lui nu au fost studiate pe perioada sarcinii si trebuie evitat cu precadere in primele 3 luni si ultimele 6 sapt.Se administreaza in intervalul permis cu mari precautii, numai daca beneficiul depaseste riscurile. La copilul mic se da o doza infima (1 comprimat pt copii are 50 mg comparativ cu unul de adulti 500mg). Ceea ce ajunge la fat prin circulatia materna este doza de adult.
Eu personal as refuza medicamentul.
MEDA
Despre spirt nu am dovezi clare.
rox_dox spune:
pai si atunci mie medicul dc mi-a spus sa-mi fac algocalmin?
e nebuna sa-mi dea prostii de astea???
oooofff....bine ca nu eram insarcinata atunci...ca eu atunci cand am racit eram pe aproape de CM si in speranta ca s-a legat un bebe n-am vrut sa iau pastile...
dar, evident, dupa cum se vede n-a fost sa fie..
poate o fi luna asta...sa vedem.
pupici!
Incercarile mele pt
Nunta noastra!
amameda spune:
Intreaba-l la consultatia viitoare. Daca citesti prospectul medicamentelor (cere-l inainte de a le cumpara de la farmacist) ai sa afli multe. Tu esti cea care hotarasti daca vrei sa risti, asa ca ar trebui sa fii informata.
MEDA
luy spune:
oanabbb, du-te tu inainte si "pregateste terenul" si pentru noi ! Ne astepti cu flori acolo ! Ca venim, n-avea grija !!!
Va sa zica faci testul sambata dimineata ... Ah, in weekend nu am net (weekendul asta nu lucrez ) si n-o sa pot sa fiu printre primele fete care te felicita ... Da' o sa "recuperez" luni, n-avea grija !!!
Pentru Barbye - una dintre noi. Trebuie sa ajuti !
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472
Doneaza o carte pentru un copil din Basarabia :
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77639
Miramar spune:
Carmen uite de la mine un si o sa-ti treaca supaararea.
Mccrissa numai la tine ma gandesc iubita, asa de bucuroasa sunt, poate si pentru ca stiu ca mergem la acelasi dr. - mi-ai dat incredere.
Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472
blueeyes2003 spune:
Irlandeza La Multi Ani!
Sa fii sanatoasa,sa fii iubita si sa se implineasca cea mai arzatoare dorinta a ta
MIRELA
chiquitita spune:
Miramar, tu in ce stadiu esti? Nu esti tot in asteptari? Eu parca asa stiam.
Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...