Aspirante optimiste > 20 ani (6)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Offf, Laura ... Imi pare asa rau ca nu a fost sa fie acum... Ce sa-ti zic... Incearca sa mai cauti prin sufletul tau un strop de rabdare... Asta este ceea ce ne trebuie in asemenea situatie... Atata vreme cat va exista "luna viitoare" avem in continuare speranta ca minunea se va intampla atunci ...
Speranta si dorinta de ne dau puteri sa trecem peste dezamagirea pe care o incercam de fiecare data cand "vin rushii"...
Uite de la mine :

Pentru Barbye - una dintre noi. Trebuie sa ajuti !
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Doneaza o carte pentru un copil din Basarabia :
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77639

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

am rezultatul celui de-al doilea beta HCG-519, asta inseamna saptamani 5 de sarcina.maine merg la eco sa-l vad pe bebe.inca nu-mi revin la realitate

Mcrissa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

quote:
Originally posted by mcrissa

am rezultatul celui de-al doilea beta HCG-519, asta inseamna saptamani 5 de sarcina.maine merg la eco sa-l vad pe bebe.inca nu-mi revin la realitate

Mcrissa

Mcrissa, Felicitari pentru sarcina!
Te asteptam la odisee noi, mamicile de mai -iunie 2007 sa parcurgem impreuna cele 40 de saptamani si sa ne bucuram de biruinta ta.
Fetelor haide-ti, cine urmeaza dupa noi?! Ma rog ca marea minune sa aive loc la, cat mai multe dintre voi.Va

My baby development!
POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adrriana spune:

Buna seara...Nu stiu daca postez unde trebuie,dar am nevoie de niste raspunsuri,am nevoie de incurajari...In luna marte am fost la ginecolog pentru ca mi intarziase cm cu vreo 3 luni...La ecografie mi-a iesit PCOS sindromul ovarelor policistice,uter retrovers si mic...Mi-a dat duphaston si mi-a spus sa nu ma mai protejez(nu am luat decat de 2 ori anticonceptionale,foloseam prezervative cu sotul)si sa incerc sa raman insarcinata....Am luat duphaston 3 luni si ciclul venea normal...Cum am oprit pastilele nu mi-a mai venit...Iar mi-a intarziat 3 luni...Am fost la doctor din nou si mi-a facut ecografie...Sarcina nu era,dar aveam ovarele marite...Pe diagnostic scria si anexita,amenoree...Mi-a dat duphaston cate 3 pe zi timp de 5 zile si mi-a venit ciclul...Cum imi trece ciclul merg sa ma internez ptr analize...HSG si USH...Hsg stiu ce inseamna,dar despre USH nu am gasit nimic...Poate ma lamureste si pe mine cineva pana ajung la doctor......Pot ramane insarcinata cu PCOS,uter retrovers si mic,anexita,amenoree?...Poate cunoasteti cazuri si ma mai incurajati si pe mine...va multumesc...Am uitat sa va spun ca am 26 ani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

BLUEEYES2003 , multumesc de urari , sa ai parte si tu de ceea ce-ti doresti.

Selina , draga mea tine-te bine dupa noi , dar in caz ca noi nu reusim luna asta , tu du-te inainte , nu te uita inapoi .

Laura , sincer imi pare rau sa aud ca au venit nenorocitii. Lasa nu te necaji , sterge-ti lacrimile , capul sus , ca si maine mai e o zi , si poimaine......

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_a spune:

Mcrissa, Gina M felicitari!

Laura , nu-mi vin in minte acum decat versurile unui cantec rock vechi , nu mai stiu cine-l canta..

Suflet nefericit,
Visul tau nu s-a implinit.
Suflet nefericit,
Cat ai plans , cat ai suferit!
Tot ce-am iubit , a fost durere,
Ce-am pretuit, a fost parere.
Uita timpul ce-a trecut ,
Tot ce-ai vrut si ce nai avut.
UN SFARSIT E UN INCEPUT!

cAPUL SUS, INCEPE O NOUA LUNA! Te pup si nu-ti pierde increderea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_a spune:

Valentina D eu am facut stimulare iulie si august cu Closty si nu am ramas . Luna asta fac pauza si in oct. ma duc la control. Avand in vedere ca sunt z 17 si am ovulat in z 13 nu-mi pierd speranta si astept sa vad ,poate e bb acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Miramar, cel mai frumos ar fi de Craciun. Important e sa vine bebe si cand sunteti linisiti, e mai bine si pentru el. Te pup!

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

laura, imi pare sincer rau...
oricum, pastreaza-te optimista...ca rasare soarele si pe strada noastra.

la mine e Z28 si inca sunt in asteptare... semne nu prea..
testul nu mi-l fac , asa cum am promis, decat daca imi intarzie...
sa vedem zilele astea..
luna trecuta CM a fost de 29, in rest de 30...deci maine sau poimaine ar trebui sa stiu mai sigur daca suntem 2 sau nu..

pupici!

Incercarile mele pt

Nunta noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Rox , da Doamne....

Noi 2 singurei

Mergi la inceput