Aspirante optimiste > 20 ani (6)
Raspunsuri - Pagina 11
mi_a spune:
Selina , multumesc pt. raspuns. Eu am spottingul exact de dupa ce am pierdut a doua sarcina .Se fac 3 ani in noiembrie , la sfarsit. Te-as ruga sa nu-ti faci griji pt. durerea pe care o ai , pt. ca sigur e de la ovulatie .Si eu am cateodata dureri in toata burta din cauza ovulatiei.Stai linistita,ca nu e altceva!Vei vedea!
Catty, sunt alaturi de tine ,cred ca DD are grija de noi si ne va asculta pana la urma rugaciunile !De multe ori , incercand sa gasesc o explicatie pt. ceea ce mi s-a intamplat , ma gandesc ca in viata e o lege a compensatiei si nu pot avea chiar totul de la viata. Copiii sunt ceea ce-mi lipsesc pt. a fi fericita pe deplin.Alteori ma gandesc ca ar trebui sa ma multumesc cu celelalte lucruri bune din viata mea si sa nu-l manii pe DD care mi-a dat tot ce era mai bun si care mi-a ajutat sa am aproape totul in viata :o familie numeroasa si armonioasa, un sot minunat , bani ,satisfactii profesionale ,sanatate.Oare nu vreau prea mult de la viata, dorindu-mi si un copil , cand am deja atat de multe?
CHOWPERSA spune:
Consider ca un copil nu e niciodata prea mult ci adevarata implinire in viata. Restul sunt doar necesare.....mai ales pentru bunastarea copiilor nostri cei mult asteptati si mai ales iubiti.
DANNA
Laura Ioana spune:
Chowpersa fa un Clear Blue sau fa testul de sange care nu minte niciodata!!! Eu cred ca e sarcina!!!!
Felicitari Gabiuu!!!! Sarcina usoara!!!
Poze Laura
CHOWPERSA spune:
Stii ce ma deruteaza(in afara de teste): cam putine scurgerile aproape nika
si miee frriiica rau de tot de o I cum am mai spus
VA PUP!!!
DANNA
Carmen_Marieta spune:
CHOWPERSAincearca sa nu te mai gandesti ca va fi cu I ia fii tu fata optimista si fa testul....
Zenobia bun venit la aspirante si sedere cat mai scurta! Stii la Odisee nu prea au fetele cu cine sa vorbeasca, asa ca trebuie neaparat sa mergem si noi...
Gabiu ti-am mai scris si la naturiste, dar i-ti mai zik odata: SARCINA USOARA, SI UN BB SANATOS!!!!!!!!!!!!!
Corinuk iubita unde esti??? ce faci??
Bubule ce zice testul???
Poze nunta..
De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.
bubuleana spune:
test clar negativ insa nici urma de rushi, doar senzatii ciudate prin burtik
bubuleana
Laura Ioana spune:
Mey Bubule e kiar culmea!!! De ce nu se pozitiveaza? Ca eu cred ca esti! Auzi, da' ce mai astepti ca sa mergi sa faci un test de sange sau un eco??? Ha??? A cata zi e acum?
Am pus pozici noi (in primele trei albume)
Poze Laura
Carmen_Marieta spune:
Laura frumoase poze!!!!!!!
Poze nunta..
De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.
bubuleana spune:
Laurica: nu cred ca testele de urina mint de-asta nu merg la cel de sange. In plus, nici n-am timp dar daca ma tine tot asa poate ma duc luni.
foarte frumoase pozicile, unde sunt facute? in Turcia?
bubuleana