Aspirante optimiste > 20 ani (6)
Raspunsuri - Pagina 12
catty spune:
ZENOBIA, bine ai venit printre noi. Sa ai o sedere cat mai scruta.
BUBULE, testul de sange mama, ca vad ca astea de urina nu vor sa te ajute deloc.
Eu cred ca nici luna asta nu e cu noroc, din pacate. Azi, z24, temperatura a scazut de la 36.8 cat era ieri la 36.6. Durerile de sani au inceput sa cedeze si ovarele ma mai sacaie numai putin.Cred ca este alarma falsa si ma pregatesc sufleteste de mers la analize peste circa 2 saptamani.
Dar pana pe 19 septembrie mai e cale lunga si multe se pot intampla, nu?
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
floarea de colt spune:
buna dimineata,fetili..
caty , ti-a mai spus si meda , iti spun si eu , ar fi bine sa te detasezi putin...pui prea mult suflet si speranta in fiecare simptom , in fiecare schimbare cat de mica a organismului tau...de aici si dezamagirea fara margini din fiecare luna care se sf.cu rosu.
incearca sa te relaxezi , sa iti faci un plan de bataie , analize, vizite doctori , programari , si , poate vine bebele cand nici nu te mai astepti..asa s-a intamplat la atatea fete.
bubu , io sper ca nu vin rusii la tine ,pana luni...si poate un bhg te va lumina.ar fi sa de frumos , zilele astea au ramas fete cu state vechi de la aspirante , poate ramai si tu...
laura ceva simptoame???
zenobia ,spune-ne si noua ce ai vazut la eco???
azi ziua 11.dimineata mici dureri pelvine.avem albus, totul arata ca se produce ovulatia.
eiii tot e bine , important e ca , functionez corect.
pupam fetili...
clarissa spune:
Va salut cu mare drag.
Pentru ca nu am mai intrat de ceva timp, dar v-am citit zilnic, transmit acum felicitari fetelor care au reusit sa-si implineasca visul
Am si eu o nelamurire, si stiu sigur ca voi o sa ma ajutati. Vad ca vorbiti despre o multime de teste si investigatii (eu nu am inceput inca cu asa ceva pt.ca mai sper sa se rezolve fara interventii din astea)...eu nu am ciclul regulat...am luat pastile antibebe cativa ani buni si dupa ce le-am oprit mi-a venit ba la 35 de zile ba la 45, ba 3 luni la rand la 30-31...asa ca nu prea stiu cand sunt in perioada fertila...si T.B. nu am inceput sa-mi iau. Care e faza cu secretia...eu stiam ca atunci cand esti la ovulatie ai o secretie fluida-transparenta....si dupa ce trece perioada...devine mai laptoasa-cremoasa...de la voi parca inteleg ca stiti altfel...cum e de fapt?
Pupici tuturor
Clarissa
A iubi nu inseamna a ne privi unul pe celalalt, ci a privi amandoi in aceeasi directie. ( Antoine de Saint-Exupery )
Laura Ioana spune:
Multumesc fetili, ca sunteti niste dragute! Pozele sunt facute in Antalya in concediul de acum 3 saptamani Voi mai pune alte pozici mai incolo ca am multe!!!
Floare de Colt nici o "simptoama", nica
Bubuleeee ce ma enerveeezi!!!! Testele de urina au dat gres de enshpe mii de ori!!!! Cel de sange, nu! Fa macar un Clear Blue, ca ala nu prea da gres!
Poze Laura
Miramar spune:
Superbe pozele Laura. Se vede ca v-ati simtit bine!
Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472
rox_dox spune:
am zis eu ca tre sa fie turcia ...super...si nasii nostri au fost acolo anul asta in iulie...
sa ne anunti cand mai pui poze...
pupici!
Incercarile mele pt
Nunta noastra!
selina-d spune:
Mi_a scumpica, nu fii trista ca DD o sa ne asculte rugile. Poate ca asta e planul lui si trebuie sa invatam o lectie pe drumul asta.
Eu am mai fost azi o data la analize si nu am infectie urinara, dar nici nu stiu ce sa zic cu drurerile astea de burtica. Mi-a dat trimitere la ginecolog, dar doctora mea nu lucreaza azi, asa ca ma duc luni si sper sa ma primeasca fara programare ca aici dureazaaaaaa....
Eu z14 si albusul a disparut - nu ca ar fi fost el prea mult luna asta si am prestat constiincios in fiecare zi cu mai mult sau mai putin chef. Acuma cum vrea DD.
corinuk spune:
Va pup pe toate !FELICITARI NOILOR
IMEDIAT SI NOIDUPA VOI!
Zenobia Welcome!
Stau cumintitca si citesc,tin pumnii ptr cele care inca nu au rezultate clare!
Sperantele mele sunt jos,jos de tot!Astept rezultatele dozarilor din
4.09 ca sa pot incepe procedurile ptr laparo!Atat pot sa va spun despre mine!Carme tu ce ce faci?Ati facut spermograma?
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corinuk_dent/my photos
Zenobia spune:
chowpersa, mi_a, carmen_marieta, catty, floarea de colt, va pup, multumesc pentru urari, si eu sper sa ne vedem toate la celalalt capitol si sa ramanem acolo timp de noua luni in cap!
Eu... incerc de vreo 3 ani sa raman gravida. Pana acum nu am fost la doctor, m-am tot gandit ca tb sa se intample pana la urma. Dar uite ca nu s-a intamplat. Si asa, acum o luna am ajuns la dr. Tutunaru si luna aceasta am inceput monitorizarile. Nu am avut niciodata nici o problema, nu am avut nici un avort. Sotul meu are la activ o sarcina in trecut, deci... nu intelegem ce se intampla. Luna asta am inceput monitorizarea din ziua 8 pentru ca CM este de 26 de zile la mine. Valorile sunt ok la foliculi, azi erau de 17,5 in Z12, insa endometrul e de doar 6.1, data trecuta era de 5.9, nu prea a crescut cine stie ce. Oricum, T mi-a spus sa ma duc acasa si sa prestez, cred ca preventiv, valorile parca nu sunt chiar de... ultima zi de monitorizare. Oricum, m-a chemat si duminica dimineata.
Cam asta ar fi. Hai ca ma apuc sa citesc de la inceput acest topic. Mai e careva dintre voi la Tutunaru? Mie mi se pare f bun si am incredere deplina si ma gandesc sa fac fix ce-mi spune.
Va pupacesc. Imi pare bine ca am intrat aici.
Zenobia