Canapele
Raspunsuri - Pagina 5
nemary spune:
gata! canapeaua este completa. aseara la 8 ne-au adus si cealalta jumatate. arata superb si se doarme si foarte comod pe ea. si un plus, are lada.
o zi minunata,
Mari
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
poze
poze apartament
Karina spune:
Multumesc Dana. Canapeaua cu 2 fotolii ~7100 RON, iar taburetul numai stiu exact vreo 3-400 RON.
Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine ![]()
Tine aripioara asta, voinice
felicia74 spune:
sa inteleg ca, pana la urma, nu e nimeni chiar complet multumiti de canapelele cumparate?
Dar Neoset nu a luat nimeni?
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
andreea25 spune:
eu sunt supe multumita de canapelele pe care le am luat (am luat si in sufragerie si in dormitor)dormi beton pe ele! e o fabrica pe giurgiului ,asta vara au avut promotie acum nu mai stiu ,eu am dat 8 mil pe una 3 locuri ,dar puteai sa dai comanda si de coltar si textil si piele ecologica.eu chiar le recomand. supersofa.ro mai multe detalii si pozeandreea25 +ariana-irina (04.08.2006)
ariana.
Ruliana spune:
daca nu vin cu informatia prea tarziu, ti-as recomanda www.dualbamboo.ro.
producatori autohtoni de mobila din bambus, cu preturi OK, modele frumoase, adaptabile la dimensiunile cerute si chiar si modelele sugerate de client. Eu am fost f. multumita. Este clar o mobila cu multa personalitate
codruta_grg spune:
Ruliana, da stiu ca le faci reclama....E magazinul tau
?
Codruta &
Petra Alexandra (9 august 2005)
asa crestem noi
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=31" target="_blank">aici ne puteti vota poza "VIN2"
ina C spune:
si eu vreau sa schimb canapelele...astept cu interes sa citesc.
"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)
marig spune:
Buna
si eu vreau sa-mi cumpar canapea....cineva mi-a recomandat coltarul Smart de la Staer...cred ca o sa mi-l cumpar....e prea frumos![]()
voi ce spuneti?
carolinah spune:
Eu am luat de curand de la Ikea. Supe confortabile, transport pana sus la mine pt vreo 50 RON in plus. Au huse detasabile care se spala la masina. Eu am luat 2 seturi ca sa le mai schimb.
Atentie, fiecare tip de canapea are un set de cateva modele de material pt huse. Nu toate culorile se potrivesc la toate modelele.
lina, cu Alina si Ana... si tati, evident
danyalo spune:
mariq- e super fain coltarul ala!! Imi pace tare mult!
carolinah- poti face o poza la canapelele de la Ikeea??Sincer desi s-a deschis de ceva vreme am tot ezitat!
Eu am vazut in schimb o canapea super de la Staer...cam scumpik...1300 ron...sau cam asa ceva!
dany