Canapele
Ne gindim sa schimbam canapeaua din sufragerie si as vrea sa ma informez despre ele, unde as gasi unele mai bune, mai ieftine, etc.
Sincer, as prefera un coltar si un fotoliu separat, coltarul cu o parte extensibila. Asa am acuma, doar ca fiind din piele ecologica, s-a rupt fata rau de tot si vrem s-o schimbam. Cochetez cu ideea de piele, dar sincer inca n-am vazut coltar de piele.
Voi ce ma sfatuiti ? Piele ecologica, piele sau textil ? In ce magazine sa bintui ? Puteti sa-mi spuneti si niste preturi orientative ?
Stiu ca e tirg de mobila la Romexpo si o sa mergem si acolo.
Edit: stiu ca e un subiect cu amenajarea apartamentului, dar mie mi se pare mai util sa se se discute separat subiectul despre canapele, ca de fapt nu-mi amenajez casa ci doar imi schimb canapeaua .
Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine
Raspunsuri
Lolly spune:
Eu, personal votez pentru textil. Eventual combinatie, dar... tot textilul ar primi votul...
Cat despre magazine, nefiind din bucuresti... nu stiu ce sa-ti zic.
Alynutza spune:
Si eu caut canapea acum. Din pacate fara succes... Adica eu vreau una extensibila, de 3 locuri, dar care sa fie moale si confortabila. Pana acum foarte greu am gasit canapele confortabile, majoritatea sunt foarte tari. Iar ce am gasit sa-mi placa pana acum ca un facut, nu au stofele care mi-au placut mie. Eu vreau din stofa pentru ca vara cand stau mai lejer imbracata prin casa aia de piele se lipeste de mine si e o senzatie neplacuta. Acuma tu din piele ai avut deja, cred ca esti in masura sa decizi daca s-a comportat bine sau nu.
De magazine, unde am fost eu in Cluj si gasesti si in Bucuresti, ar fi www.canapele.ro/" target="_blank">Euromobila si Elvila. Am vazut ceva si la www.mobexpert.ro/" target="_blank">Mobexpert, dar aveau preturi destul de mari. La Elvila am vazut ceva in genul a ceea ce spui tu, coltar si cu una din parti extensibila.
Nunta noastra de vis
www.youtube.com/watch?v=A0TRU7LWAb0" target="_blank">Videoclip nunta 1
www.youtube.com/watch?v=ymnOMBTa_RA" target="_blank">Videoclip nunta 2
Luna de miere
KUKI spune:
Am avut si piele ecologica, acum am textil si imi place mai mult.
Eu mi-am luat o canapea de la Mobexpert, 12 mil. care e formata de fapt din 2 saltele Relaxa ( foarte impoortant, pentru ca eu dorm pe canapea).
Husa este detasabila, o pot spala sau eventual o pot schimba daca pateste ceva sau m-am plictisit de ea.
alinaMIZZI spune:
Eu am cumparat pt sufragerie 2 canapele din piele, una de 3 si una de 2 locuri, mi-a placut mult culoarea, ca sunt foarte comode si de calitate, au costat multisor, dar problema este lipitul. Cand le-am cumparat ma gandeam ca doar de cele sintetice te lipesti dar nu e asa, cred ca pana terminam de amenajat apartamentul le schimb, norocul e ca nu petrecem mult timp in sufragerie. La apartamentul de vacanta in schimb ieri am curatat husele de la canapea, cele textile sunt foarte comode si mai ales practice daca sunt intr-o zona pe care o folosesti frecvent.
Pupici si idei bune!
Alina- mama de Keane-Peter
http://www.fotothing.com/alinaMIZZI/
Gaby spune:
http://www.magazinmobila.ro/produs.php?prod=12
asta imi place pana si culoarea, daca nu-ti place culoarea, o poti schimba, desigur?
Cum ti se pare modelul?
omul cu banca la... cap! www.bankingnews.ro
Alynutza spune:
Felicia, niste amanunte dai? Ca eu tocmai ce mi-am comandat canapea de la ei...
danyalo spune:
Eu am avut coltar cu material textil insa ... dupa 5 ani m-am cam plictisit de el si l-am dat pe mai nimic desi a costat ceva! Am cautat canapea... tot cu textil si am gasit dupa mari cautari la depozitul de mobila de la Sincai( Tineretului). Sunt foarte multe firme care expun si vand acolo si imposibil sa nu gasesti ceva! Canapeaua noastra este facuta de firma Prestige( este extensibila, are salteaua buna, design frumos, perne, poti alege ce culori doresti... dar dureaza ceva) si a costat 750 Ron.am pus si trei pozici in albumul 1. Muta bafta cu alegerea canapelei si sa ne-o arati si noua pe urma.
dany
Victoria spune:
Karina, mama mea tocmai si-a luat un coltzar care se face si pat si o parte se ridica si poti depozita sub ea de la Tamilia, coltarul"Andra".
Eu am un coltar de la Elvila de care sunt f. multumita, de 8 ani trag pisicile de el si nu se vede nimik( are fatza de plush, crem deschis cu niste modele bleu pal) , s-a intretinut f. bine.Vreau sa-l schimb ca m-am plictisit de el, dar altfel a fost f. bun.Mai am si unul cu fatza de stofa, care s-a stricat f. tare, si nu mai arata bine( tot din motive de pisici)
Am ochit un coltar de bambus, probabil o sa-mi aleg fetze tot de plush...
V
In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred. Gabriel Liiceanu
Porumbita spune:
quote:
Originally posted by danyalo
Eu am avut coltar cu material textil insa ... dupa 5 ani m-am cam plictisit de el si l-am dat pe mai nimic desi a costat ceva! Am cautat canapea... tot cu textil si am gasit dupa mari cautari la depozitul de mobila de la Sincai( Tineretului). Sunt foarte multe firme care expun si vand acolo si imposibil sa nu gasesti ceva! Canapeaua noastra este facuta de firma Prestige( este extensibila, are salteaua buna, design frumos, perne, poti alege ce culori doresti... dar dureaza ceva) si a costat 750 Ron.am pus si trei pozici in albumul 1. Muta bafta cu alegerea canapelei si sa ne-o arati si noua pe urma.
dany
poti te rog sa imi spui mai exact cum ajung la depozitul de care vorbeai?
vreau sa cumpar o canapea mai mica (1.6 m lungime) dar care sa fie extensibila.
merci!