Canapele
Raspunsuri - Pagina 2
danyalo spune:
E foarte usor de ajuns . Dinspre Unirea spre Tineretului exact acest depozit este intre Budapesta si Lic. Sincai mai aproape de Sincai chiar pe partea cu liceul! Deci cum vii dinspre Unirea e pe dreapta.Dar se vede caci sunt multe masini de transport in fata si chiar mobila care se incarca mereu. Depozitul este mare iar in spate undeva... se mai fac niste intranduri si mai sunt vreo 3 -4 incaperi mari pline cu mobila/ canapele/tot felul. Sunt firme pt. toate buzunarele ai de unde alege! Erau si canapele mai mici... si noi ne-am gandit initial..extensibile,chiar mi-a placut sist. de extensie( era cu ceva de fier pe dedesupt...adik rezistent) insa nu mi-a placut altceva la canapeaua respectiva: avea margini de lemn laterale...ca pret...in jur de 8 mil.Oricum...timp si rabdare sa aveti...binenteles si bani...ca nu plecati cu mana goala. Noi am vizitat si Tamilia inainte...multe vazute acolo le-am gasit aici in depozitul asta mult mai ieftinute!Aaaa era sa uit...nu stiu insa f. sigur dar programul incepe la 10 pana la 17 parca sau 18 nu mai retin...iar sambata pana pe la 13 sau 14. Orele de sfarsit nu stiu daca sunt bune! Bafta la cumparat!
dany
Karina spune:
Multumesc danyalo, am sa incerc sa ajung si acolo.
Edit: e cumva cel de pe Lanariei ? Ca aia au si site: www.gmg.ro
Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine
Karina spune:
quote:
Originally posted by Gaby
http://www.magazinmobila.ro/produs.php?prod=12
asta imi place pana si culoarea, daca nu-ti place culoarea, o poti schimba, desigur?
Cum ti se pare modelul?
Arata bine, da' nu merge la noi. E cam mare si prea rotunda in colt .
Mercic pt. link.
Felicia, poti sa-mi spui mai multe amanunte legate de tzeapa? Nu de alta, da' sa stiu de ce sa ma feresc. Eventual pe PM, daca nu vrei sa scrii aici.
Victoria, m-am uitat si io la cele de bambus, da's cam scumpute si cam marisoarea
Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine
GeorgetaR spune:
Eu am comandat canapele de piele f. ieftine de la:
http://www.velaverde.ro/
Nu stiu exact cum sunt ca de-abia au venit si nu le-am despachetat inca de tot, par sa fie OK (nu am terminat cu aranjatul casei inca).
Victoria spune:
quote:
Originally posted by Karina
[
Victoria, m-am uitat si io la cele de bambus, da's cam scumpute si cam marisoarea
[
Karina, pai depinde unde te-ai uitat.Eu mi-am luat pat si oglinda de bambus de la Secan( sunt mari, intr-adevar..) dar la targul de Mobila am descoperit unii care le fac aici si sunt mult mai ieftine, le fac pe comanda si iti alegi materialul, etc.Au depozit langa McDonalds Rahova, daca te intereseaza spune-mi si caut acasa si-ti dau mai multe detalii..
V
In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred. Gabriel Liiceanu
felicia74 spune:
Ia uite ca nu am mai intrat pe aici si lumea intreaba de mine. Nici nu intram daca nu ma cauta Alynutza.
O sa dau copy-paste la pm-ul scris ei.
"Eu am comandat 2 canapele de la ei, dar in 2000. Mai intai nu au avut stofa pe care o voiam eu. Nici nu stiau cand vine asa ca m-au pus sa-i sun in fiecare zi.
In cele din urma, la inceputul lui decembrie (dupa o luna de asteptare) au venit stofele. Am dat comanda si pe 17 decembrie au venit canapelele.
Cand le-am desfacut mi s-a facut rau! Curgeau atele din ele. Finisajele erau vai de mama lor. Ce sa le mai zic? Venise weekendul si apoi Craciunul si am zis ca nu mai are rost sa fac scandal pentru finisaje. Acum dupa 6 ani, trebuie sa-mi iau altele. Buretele e tasat tot, nici nu pot dormi pe ele, deoarece stau direct pe scandura."
mama lia spune:
si eu mi-am luat o canapea anul acesta. sunt super multumita de ea.
intra pe www.canapele.ro
eu am Boston CL3. te duci la sediul lor (au 3 in Bucuresti), iti alegi materialul, poti modifica si forma (pe cit este posibil).
nemary spune:
am dat si noi comanda de canapea la euromobila. cu 3 locuri si extensibila, din material textil, sa nu tina rece iarna iar vara sa nu se lipeasca de picioare. un minus ar fi timpul in care ne-o livreaza. dureaza 3 saptamani comanda.
dar macar am ales ce materiale am vrut noi, si culorile la fel.
varul meu si-a luat tot de la ei acum 1 an si doarme pe ea. este inca in stare impecabila.
o zi minunata,
Mari