Canapele
Raspunsuri - Pagina 3
nemary spune:
quote:
Originally posted by Gaby
buna,
LIA: cat a costat boston??? vreau si eu una rosie, parca e coltar...nu?
omul cu... banca la cap! www.bankingnews.ro
din pacate pe rosu nu au pe stoc decat un singur model de material textil. daca tin eu bine minte modelul Boston costa cam 25 mil.
o zi minunata,
Mari
Rozi spune:
Asa, de amoru' artei... va place patul asta? http://www.gmg.ro/images/Tapiterie%20Pagini/Paturi/Rondo.jpg
PS Multumesc si eu de linkuri, mi-am mai clatit ochii ![]()
V. Erica spune:
Rozi, mie imi place.
Ne dai mai multe detalii?
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
Victoria spune:
Eu mi-am comandat de aici: http://www.dualbamboo.ro/
Pernele sunt detasabile, husele sunt cu fermoar, asa ca mi-am comandat 2 seturi de huse, ca sa le schimb cand le spal sau ma plictisesc de o culoare.
V
In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred. Gabriel Liiceanu
Rozi spune:
quote:
Originally posted by V. Erica
Rozi, mie imi place.
Ne dai mai multe detalii?

Si mie imi place... dar am vazut-o doar in poza
Alynutza spune:
Revin la subiect pentru ca mi-a sosit canapeaua comandata de la Elvila.
Felicia, ai avut dreptate sa ma avertizezi in legatura eu ei, insa eu am patit alte dandanale. Eu am comandat pernele de sezut si spatar bej si restul cognac, ei mi-au facut doar pernele de sezut bej si tot restul (inclusiv spatarul) cognac. Era sa mor cand am vazut. Norocul lor ca nu eram acasa cand au adus-o, ca nici nu apucau s-o urce in casa. Asa m-a convins sotzul s-o pastram ca "da bine pe peretele alb daca e mai inchisa la culoare" (desi mie mi se pare ciudata asa, doar cu sezutul de alta culoare). Alta nasolie a fost cu bagatul in casa. Am platit inca 4% din valoarea produsului sa ne-o livreze la domiciliu si sa ne-o aduca pana in casa. Ei bine, cand au bagat-o pe usa, mi-au zgariat usa in vreo 4 locuri nasol de tot, astfel incat acum trebuie sa caut firma sa-mi re-infoliez usa. Finisajele in schimb sunt ok si stofa la pernele de sezut e facuta ca un fel de husa cu fermoar, deci o voi putea spala cand se murdareste. Cu stofele iar a avut dreptate Felicia, noi n-am stiut daca ne permite spatiul si am comandat doar canapeaua, acum ne-am dat seama ca putem lua si fotoliile. Ghiciti: evident ca nu mai au stofa si trebuie sa sun (nu sun chiar in fiecare zi) sa vad daca nu cumva au primit. La un moment dat aveau una din stofe, dar nu se poate sa facem comanda sa ne retina stofa respectiva pana vine si cealalta. Acum s-a terminat si cea de-a doua, sper sa avem norocul sa primeasca din ambele, altfel o sa renuntzam la fotolii (cu tot regretul).
Asa ca sfatul meu: musai sa fiti voi (nu sotzul) acasa cand va livreaza si sa-i paziti pe cei care v-o aduc in casa ca astia sunt in stare sa va darame casa.
ana-oana spune:
la targul de mobila am vazut niste canapele extra , facute in italia, comercializate de firma country style din satu mare .
iacata si saitu lor www.gmitalia.it
mie mi-au placut mult si nici preturile nu erau asa mari (poate ne ajuta fetele din satu mare cu info despre asta).
O. 
Om intr-adevar bun e numai acela care ar fi putut fi rau si n-a fost.
Nicolae IORGA
Rozi spune:
Pot sa pun si eu o vorba "buna" pentru Elvila? ![]()
Am cumparat un pat de la ei; model, functionalitati, toate imi conveneau. Stofele: dupa ce ne-au lasat sa ne delectam cu mostrele, sa ne sfatuim ce sa luam si sa ne hotaram, ne-au spus ca nu au decat doua feluri. Am fost obligata (venea iarna si noi dormeam pe jos) sa aleg astfel o combinatie de materiale care ma cam deranjeaza, noroc ca se pune cuvertura peste si nu se vede.
Dupa multe amanari, dupa multe telefoane (date de mine, asteptate zadarnic de la ei), dupa ce platisem avans de cand am dat comanda, ne-au chemat ca a venit. Am urmat ispiratia sotului meu si am mers sa o vedem in depozit, inainte de a ne-o aduce acasa. Printre toate celelalte articole depozitate, am ridicat nitel folia sa vad culoarea (atat cat se putea vedea in intunericul ala) si am dat cu mana nitel peste material. Inchipuiti-va ca avea, transversal, o cusatura groasa pe la mijlocului patului, numai buna sa te inghinteasca pe la solduri cand dormi.
Bineinteles ca am refuzat, era extrem de incomod, estetica nici n-am mai bagat-o in seama deja. Am mai dormit o vreme pe jos, in frig, pana au refacut-o... Si da, si noua ne-au zgariat tocurile, noroc ca inca nu am inceput activitatea de reconditionare/schimbare a usilor.
Scuze pt postarea off topic...
mama lia spune:
Gaby, canapeaua mea Boston CL3 a costat 14 milioane, dar precizez ca este fixa, cred ca cele extensibile sunt mai scumpe din cauza lazii si a mecanismului. Mi-am ales un material fain, si o culoare super, un oliv.....
se comporta tare bine pina in prezent.
mama lia spune:
a, si nu este coltar, extensia aia se cheama insula, nu are spatar, difera ca lungime (au parca doua lungimi 1.50 si 1.80 parca) dar e super faina sa stai la tv lungit pe ea....