Canapele

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nadyana spune:

Am si eu de spun vorbe "bune"despre Elvila.Luna trecuta cautam si noi sa cumparam o canapea, de preferat un coltar pt. sufragerie.Am gasit la Elvila ceva care mi-ar fi placut, desi era cam mare pt. camerele noastre, un coltar marisor si un fotoliu, si nu avea decat sertar, nu avea laa.Dupa ce am intrebat ce si cum, mi-au spus ca transportul se plateste daca valoarea mobilei este pana in 100 milioane de lei,asta desi coltarul si fotoliul erau vreo 3 milioane de lei.In fine, mi-au spus ca trensportul este 500 mii lei pana acasa la noi.Si i-am intrebat pana unde aduce canapreaua si au spus ca pana la scara, de parca eu as sta la scara nu in apartament, parca nu pt. apartament cumparam mobila.Au spus ca daca vreau sa o transporte pana sus tr. sa vb. cu "baietii".Atunci m-am enervat pt ca nu mi s-a parut normal sa dau si 34 mil. pe coltar si sa platesc si transportul si pe deasupra sa trebuiasca sa vb si cu "baietii".Doar nu cumparam mobila de la magazinul din colt.Eu tocmai de asta mersesem la o firma cu renume, sa-mi fie puse la dispozitie servicii de calitate, pt care, de altfel, platim, nu?Si platim cu varf si indesat.Dar, dupa cum se vede treaba in ce spuneau si fetele, se justifica faptul ca ditamai magazinul nu are decat rar vizitatori, daramite cumparatori.Pt. ca am fost de cateva ori la ei si mereu mai mult decat cativa vizitatori nu erau, cu exceptia inceputului cand s-a deschis magazinul si cand erau mai multe persoane.
Noi, mobila de sufragerie am luat-o de la Sortem www.sortem.ro si pot sa spun ca am fost multumiti de serviciile lor.Se cunoaste ca mobila o auc din afara.Acum, mobila de dormitor am gasit la o firma care importa din Turcia de la firmele Belona si Istikbal, ceva culoarea asta http://www.istikbal.com.tr/_ytk_dsgn_modify.html www.bellona.com.tr si vreau sa va intreb daca aveti ceva de la ei.Ce parere aveti de culoarea dormitorului?Doar ca nu incape si sifonier mare si pat pe mijloc, asa ca noi ne-am gandit sa luam in loc de pat pe mijloc canapea.Acum eu va intreb, daca in timp voi vrea si pat sau alta piesa de mobilier la fel la culoare si firma schimba modelele, voi putea comanda in culoarea asta?Adica nu este greu de gasit?M-am gandit sa iau acum doar sifonierul si comoda, doar ca nu e cel din poza, este mult mai mare.
Canapea cred ca vom lua de la Sortem.
Pt. sufragerie ne-am luat un coltar care nu e nici f mare, are 2 lazi, de la o firma care importa din Germania.
Asa ca, de Elvila m-am saturat.Bine ca nu am comandat nimic ca, cred ca innebuneam daca imi aduceau ceva cu finisaje de proasta calitate.Si o sacosa de bani si de proasta calitate.
Offf, scuze, m-am cam abatut de la subiect, dar va rog sa intelegeti, ca tocmai suntem in febra reamenajarii si am atit de multe de intrebat....
Si tot referitor la canapele:stiti unde se gasesc huse din astea elastice pt. coltare?V-ati luat separat?Sunt marimi universale?Am vazut ceva la Quelle dar nu stiu cum se potrivesc.Coltarul nostru nu are husa detasabila si nu vreau sa-l murdaresc.Noi ne-am luat o culoare cala, caramizie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christel spune:

Nadyana si pe mine ma nemultumeste faptul ca majoritatea(daca nu chiar toate) nu iti asigura transortul pana sus in apartament.
Asa am intrebat si eu si pe langa factura mobilei trebuie sa platesti transportul(in cazul nostru este 150 de mii, ca este aproape), iar pentru urcat vorbesti cu baietii care iti cer cam 100 de mii de etaj pentru fiecare piesa de mobilier(noi suntem la 8 asa ca avem de platit destul de mult pentru toata mobila)dar asta e n-ai ce sa faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

noi am comandat canapea la Euromobila si in contract scrie in este inclus in pret transportul si montajul. sper sa fie asa. azi ar trebui sa o aduca, dupa 3 sapt.de asteptare. o sa va tin la curent sa va spun daca sunt seriosi sau nu.

o zi minunata,
Mari

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadyana spune:

Asa este Christel,si eu stau relativ aproape de Elvila, cam aprox. 7 km.Nu stiu ce sa spun.Asta este.Fetelor, dar de Mobexpert ce parere avet, in afara de faptul ca este scump?Nu stiu ce sa fac cu reamenajarea asta a locuintei, nu stiu la ce firma sa mai merg pt. ca sunt unul mai serios ca altul.

Mergi la inceput

eu am mers prin multe magazine de mobila(la Elvila nu am mers, m-am uitat la ei pe site si nu mi-a placut nimik), si de cartier si centrale si la Mobexpert, Tamilia, Home Design, Sphera Center. Mi-a ramas gandul la 2 dormitoare, unul de la firma Unican(ii gasiti in Sphera)si altul la Modul Design. Cei de la Unican am inteles ca iti livreaza in 5 zile daca alegi modelul standard iar la Design modul dureaza 1 luna. dar mobila la ambele firme este de calitate, cu finisaje bune, in comparatie cu ce am vazut prin Tamilia. iar despre Mobexpert, daca nu ar avea preturile astronomice(pt.mine, cel putin), sigur mi-as cumpara de la ei toata mobila. am vazut multe modele care mi-au placut f.mult

o zi minunata,
Mari

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

poze
poze apartament

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Danyalo, multumesc de recomandare.

Am fost la depozitul din Tineretului (Lanariei) si am gasit o gramada de modele, iar preturile sunt de la mici spre medii. Am comandat un coltar modular, o canapea de 3 l. si un fotoliu. Transportul costa 300.000, iar urcatul e la "mica intelegere". Poimaine ar trebui sa soseasca.

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

Am ramas datoare la voi: mi-am cumparat o canapea de piele
Polo cu 2 fotolii si un taburet de la mobexpert. A fost la oferta si acum am fo' 2 milione in cardul lor de fidelitate, din care sa-mi cumpar cica decoratiuni. Transportul a fost inclus in pret (pt. tot ce depaseste 25 de milioane fara TVA), dar nu stiu daca pina in casa sau nu, ca eu n-am fost akasa.

Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine

Tine aripioara asta, voinice

Mergi la inceput

m-au sunat cei de la Euromobila si mi-au spus ca-mi aduc azi canapeaua . am intrebat de transport si mi-au spus ca este gratuit transportul pana in casa + montajul canapelei(care se face tot in casa). abia astept sa o vad.

o zi minunata,
Mari

poze
poze apartament

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Karina, superb setul. Sa-l stapaniti sanatosi!
Deci cat au costat pan` la urma?

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput

din pacate nu avem decat jumate din canapea. cealalata parte am returnat-o deoarece avea materialul defect. ei au zis ca azi or sa ne aduca si partea cealalta, ramane de vazut.
canapeaua pe care noi am luat-o costa 1250 ron si arata www.canapele.ro/havana.htm" target="_blank">asa
partea albastra noi am facut-o rosie, iar cea portocalie cu albastru am ales-o crem.

o zi minunata,
Mari

poze
poze apartament

Mergi la inceput