Canapele
Raspunsuri - Pagina 6
andrruzza spune:
quote:
Originally posted by carolinah
Eu am luat de curand de la Ikea. Supe confortabile, transport pana sus la mine pt vreo 50 RON in plus. Au huse detasabile care se spala la masina. Eu am luat 2 seturi ca sa le mai schimb.
Atentie, fiecare tip de canapea are un set de cateva modele de material pt huse. Nu toate culorile se potrivesc la toate modelele.
Carolina, cu Alina si Ana... si tati, evident
Da, da, poate ne arati si noua poze!
Si eu am ochit o canapea de la Ikea, luna viitoare vreau s-o cumpar. Este de 3 locuri, formata din 2 perne si acolo expusa mi s-au parut cam in dezordine pernele. Costa 2560 RON si este dintr-un material raiat, pe bej.
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
carolinah spune:
Este vorba de canapeaua Ektorp de 3 locuri si fotoliile aferente. O gasiti pe www.ikea.ro, in catalog la pagina 33.
Nu i-am facut poze la mine acasa, ca sa fiu sincera.
Eu sunt fan Ikea, am o gramada de lucruri cumparate de acolo, inainte de aparea la noi din Germania si acum de aici.
lina, cu Alina si Ana... si tati, evident
speranta spune:
Carolinah, la ce pret ai luat tu husele pentru canapea? si la ce pag le gasesc in catalogul online de la Ikea?
anya spune:
Noi ne-am dus ieri la Ikeea croiti sa ne luam canapea. Ne uitam in pliantele (de fapt o foaie A4 cu tot felul de detalii) pusa langa canapea, alegem 1 canapea varianta extensibila, 1 fotoliu si nu eram hotarati daca sa mai luam 1 fotoliu sau 1 canapea de 2 locuri cu lada. Ne mai invartim putin.. hai sa alegem culoarea si mergem la domnisoara de la calculator. EEE si Surprize! Surprize! Canapeaua de 3 nu o aduc in Romania decat in varianta simpla, fotolii...n-au acum si nu se stie cand aduc iar pretul lor era de fapt dublu decat cel inscris in pliant, cat despre culoare... n-au decat rosu si bej.
Lamurit, nu?
Am cumparat 3 tigai si am plecat![]()