Monica Barladeanu
Raspunsuri - Pagina 3
carolada spune:
eu am avut ocazia s o vad acum cativa ani (vreo 5 ani)dupa o prezentare de moda in dulcele targ al iesilor.cu tot spiritul meu de carcotasa, mie mi s a parut o femeie perfecta la timpul ala,superba,pana acum poate cea mai frumoasa femeie vazuta de míne,si mi s a parut si f.naturala, fara fite.
www.camping-kasern-salzburg.com
delsim spune:
quote:
Originally posted by Oana
Delsim e ok, stai linistita nu m-am simtit deloc lezata, pur si simplu eram curioasa sa vad ce alte preferinte mai au si alte persoane. Mersi ca mi-ai destainuit si mie (noua) preferinta ta.
Normal ca fiecare are dreptul sa aiba opinia proprie.
Oana , mami de Paul (3 iulie 2002)
Ticker_Paul
Opinions are like Birthdays; everyone has one but you only care if it's your own
mate spune:
quote:
Originally posted by khristin
ar mai fi cativa non-americani pe lista de la Hollywood...vezi Charlize Theron di orijine sud-africana par igzemplu...
Michelle, io imi dau cu parerea acu ...creca vine di la pensée in franseza
Cristina
noi si poze mai noi
hahaha,tu glumesti,o compari pe Charlize care e talentata cu carul cu monicutza autohtona...daca nu ar fi de ras ar fi de plans...
Oana,mamica lu' Iepurici Alerg P'Aici(27 Nov 2004)
Christinel
New Zealand
Osama
Cine da din coate...departe ajunge...
khristin spune:
Mate, citeste mai cu atentie ce am scris mai sus, inainte de a te leza ireversibil ...dadeam exemplu alti actori de pe lista Hollywood-ului care nu sint nativi americani, in afara de Salma Hayek, Baderas, etc... nu o comparam pe Charlize Theron cu Monica Barladeanu per se ... haide zau, am fugit , ca prea multi oameni se iau in serios pe aici ... don't cry si lighten up ...inca mai sintem la barfe si cancanuri?
Cristina
noi si poze mai noi
michelle7 spune:
khristin eu vorbeam de actori cu accent care s-au realizat Charlize nu are accent.
Michelle
khristin spune:
quote:
Originally posted by michelle7
khristin eu vorbeam de actori cu accent care s-au realizat Charlize nu are accent.
Michelle
...cred ca incepem sa ne indepartam de subiect
Cristina
noi si poze mai noi
michelle7 spune:
nicidecum. e chiar la subiect , problema principala a monicai e faptul ca are accent asa ca din start are acces la un nr limitat de roluri. a doua problema e ca are aproape 30 de ani si isi arata varsta
Michelle
Veve spune:
Cine?Barladeanu la Hollywood?Succes?!Neeeeee!E batrana,nici prea frumoasa nu e,talent indoielnic...Cum o fi-ajuns acolo?!Si-are un aaacceeeeeeent!Aaaa,e si romanca!si moldoveanca,vai mama ei,pe deasupra!Pentru DC soarta ei e pecetluita!Traiasca carcoteala!
PS Daca noi nu dam o ceapa degerata pe ai nostri,de ce ar da ceilalti?Si,btw,si chelnerita si eleva-n "pedagogic",Monica era la fel de frumoasa
www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina , www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060522" target="_blank">vevika & www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060521" target="_blank">"scaly monstel"
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6
khristin spune:
Exact asta voiam sa spun si eu Veve, inainte de a mi-o lua inainte...deh, se pare ca e vorba de sindromul extins sa moara capra vecinului
Cristina
noi si poze mai noi
michelle7 spune:
Veve noi discutam la rece sansele de reusita ale oricui in cetatea filmului american. si trebuie sa recunosti ca faptul ca ai accent te trage mult in spate ca si actor
Michelle