Monica Barladeanu
Pentru ca tot s-a adus vorba despre ea la unul dintre celelalte subiecte cred ca merita si ea sa aiba subiectul propriu. Sunt si eu de parere ca poate fi numita fara rezerve "cea mai frumoasa femeie din Romania". Este cineva care se opune acestei pareri?
P.S. Stiati ca are si site: http://www.monicadean.info/page.php?forum=1&id2=001
Si altele (se pare ca face furori la Hollywood):
http://my.opera.com/Mondene/blog/show.dml/124722
http://www.media.phg.ro/afis_stire.php?id=3812
http://simpatie.unblog.fr/2006/05/09/monica-barladeanu/
http://stiri.rol.ro/stiri/2006/01/monica_dean_o_revelatie_pentru_hollywood.htm
Raspunsuri
michelle7 spune:
Nu face furori la Hollywood. Nu a aparut nici macar o data la stirile despre vedete sau la vreun talk show. si daca existi apari pe sticla. si mie imi place de ea dar aici e greu sa te afirmi cu accent. Sunt doar cateva nume care s-au remarcat aici .Nu-mi vin in minte decat Penelope Cruz, Salma Hayek , Antonio Banderas si cred ca nici ei nu se remarcau daca nu erau hispanici. Chiar sunt curioasa. Stie cineva vreun actor/ actrita nevorbitor nativ de engleza si care nu e hispanic care s-a realizat in US?
Michelle
diadaniela spune:
Arnold!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
michelle7 spune:
corect. arnold. am uitat de el. numai sa nu uitam ca arnold a fost mister universe. avea ceva in plus fatza de alt american. monica din pacate nu are nici un as in maneca. si mai are si o varsta. daca aveam 18 ani poate mai spera la un viitor stralucitor.
Michelle
desprecopii spune:
incredibil CE VAD SCRIS:
monica din pacate nu are nici un as in maneca. si mai are si o varsta. daca aveam 18 ani poate mai spera la un viitor stralucitor.
--- mama mama! intr-adevar un panseu de zile mari. Felicitari Misel! parerile tale este foarte adanci si bune.
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
mate spune:
quote:
Originally posted by desprecopii
incredibil CE VAD SCRIS:
monica din pacate nu are nici un as in maneca. si mai are si o varsta. daca aveam 18 ani poate mai spera la un viitor stralucitor.
--- mama mama! intr-adevar un panseu de zile mari. Felicitari Misel! parerile tale este foarte adanci si bune.
Ei,nah.Daca ar avea un munte de talent ar mai fi cum ar mai fi...dar asa,arata doar bine(dar mai sint mii ca ea la Hollywood) si in rest...mai nimic...ah,am uitat,vorbeste engleza cu accent moldovenesc.Cred ca Misel a punctat foarte bine.
Oana,mamica lu' Iepurici Alerg P'Aici(27 Nov 2004)
Christinel
New Zealand
Osama
Cine da din coate...departe ajunge...
michelle7 spune:
quote:
Originally posted by desprecopii
incredibil CE VAD SCRIS:
draga diesprecopchi
iti place sau nu, asta e realitatea, daca nu esti foarte talentata , tineretea e un mare atu. sunt o gramada de fete de 16-18-20 de ani care se lanseaza acum ca si actrite la hollywood, de obicei , facute celebre de niscavai reality show-uri. chiar se discuta la TV ca e o mare sete de teenage actresses. Apopo stiti ca majoritatea revistelor americane prefera in poza de pe coperta femei cu cupa C sau mai mare? si ca daca nu esti o celebritate nu prea ai sanse sa ajungi pe coperta daca ai sanii mici.
Inca un motiv pt care nu va avea sanse de succes Monica e faptul ca nu accepta din cate am inteles scene nud. Coincidenta sau nu, muuulte din actritele celebre au avut la inceputurile carierei aparitii in costumul evei. Angelina Jolie - fiica de castigator de oscar , s-a dezbracat in film, Sharon Stone a devenit celebra dandu-si hainele jos in Basic Instinct, Salma Hayek, Keira Knightley, Susan Sarandon sunt cateva dintre actritele pe care le-am vazut dezbracate in filme. O fii monica mai buna ca ele ? ma indoiesc . sa recapitulam sansele Monicai . Din 100% sanse de reusita scadem urmatoarele
- sani - NU 0% din 10 %
- talent - discutabil 5% din 10%
-tanara - discutabil 5% din 10%
- disponibila? - NU din cate se stie are iubit deci nu poate sa o " ajute " nici un producator 0% din 10%
-scene nud - NU 0 % din 10%
- limba 0 % din 50 % - e f. importanta pt ca nu exista roluri pt personaje " de import "
dupa calculele mele iese ca ar avea cam 10% sanse de reusita. dar eu sunt subiectiva pt ca imi place de ea
PS ce e ala panseu?
Michelle
khristin spune:
Eu una n-o cunosc pe tanara doamna, doar m-am uitat la pozele de pe site-urile de mai sus ...am vazut doar ca va continua in Desperate Wives alaturi de Eva Longoria si Terry Hatcher, nici ele prea tinerele, deh...chiar sint curioasa ce impresie va lasa in serialul respectiv...in rest ce sa mai spunem de scoala mai fetelor, numai 5% din actorii americani sint 'dusi' la scoala, asa ca hai sa fim seriosi ...ca nu discutam de factorul IQ aici...sintem la cancanuri doar... geez, relax people, don't jinx si have a little faith in her cum zice americanu' chiar si cu acsant moldovinesc ..cica tocma-n asta ar consta exotismul...sac...sa ridice mana sus d'aci cine nu vorbeste inglesa cu accent ...ar mai fi cativa non-americani pe lista de la Hollywood...vezi Charlize Theron di orijine sud-africana par igzemplu...
Michelle, io imi dau cu parerea acu ...creca vine di la pensée in franseza
Cristina
noi si poze mai noi
Ramona J spune:
Nu e confirmat ca va fi in Desperate Housewives. De unde aveti informatia asta?
Dar va fi in episodul 2 Nip/Tuck, care aici se difuzeaza pe 12 Septembrie.
Ca actrita nu m-a impresionat in Lost. Altceva nu am vazut cu ea.
Nu cred ca poate face mare cariera. Daca are noroc poate prinde un rol tare (ceva cu accent, personaj exotic etc) Dar cite roluri din astea ti se pot oferi? Zic si eu. Dar cine poate sti?
Oricum, nu e de ici de colo nici cit a facut pina acum. Sint de acord ca virsta nu tine cu ea (din pacate). Sincer, mie in Lost mi s-a parut ca arata peste 30. Atit i-as fi dat. Intr-adevar am vazut ca se cauta pustoaicele. Din pacate, zic eu.
Eu il cunosc pe unul din nominalizatii la Oscar de anul trecut. Sincer, nu are nimic in cap si vine de jos de tot. Nu mi-a venit sa cred cind am auzit de succesul lui! Deci, nu se stie niciodata...
The best thing you can do for your children is to love your wife.