Monica Barladeanu
Raspunsuri - Pagina 2
Teodora D. spune:
am citit ca i s-a oferit un rol in "bold&beautiful"("dragoste si putere") fara sa sustina vreo proba si, desi a apreciat ca i se face o mare onoare, a refuzat pt. ca daca joci intr-un soap nu prea mai ai sanse la roluri serioase pe marele ecran.
Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.
Oana spune:
http://stiri.zoot.ro/monica-barladeanu-l-a-refuzat-pe-antonio-sabato-jr,117725.html
Da exact asta voiam sa zic si eu Teodora, gasiti in linkul de mai sus despre cum a refuzat rolul din "Bold and the beautiful".
Michelle, hai sa zicem ca este prea devreme sa ne pronuntam despre cum va decurge cariera Monicai la Hollywood, deocamdata nu este o celebritate in sensul cunoscut, dar chestia e ca a primit si primeste in continuare propuneri de a juca in filme deci nu sta degeaba pe acolo, iar daca a ajuns sa mai si refuze anumite roluri care i se propun eu zic ca sta destul de bine.
lgireada spune:
Totusi arata super in pictoriale... si cand te gandesti ca acum ceva ani era chelnerita pe aici prin ieshi :D
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos
delsim spune:
E fara indoiala o femeie foarte frumoasa. Insa nu sunt de parere ca e chiar cea mai frumoasa din Romania.
Oana spune:
Pai atunci delsim poti sa ne spui care ar fi dupa tine cea mai frumoasa? Asa de curiozitate...
Luna75 spune:
In ceea ce priveste activitatea cinematografica nu ma pot pronunta caci nu i-am vazut nici un film,insa frumoasa si stilata e cu siguranta.
Sa speram ca va avea succes in viitor ca sa avem si noi cu ce ne mandri.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
delsim spune:
Oana, nu inteleg de ce te simti lezata.Eu am spus ca in opinia mea nu este cea mai frumoasa.In opinia ta este. Chestie de gusturi. Unde este problema? Nu am voie sa ma exprim?
( pentru mine cea mai frumoasa este Alexandra Dinu, care are alt tip de frumosete si este mai pe gustul meu)
michelle7 spune:
Nu s-a anuntat nicaieri ca va juca in Desperate Housewives , e zvon clar. MA bucur pt ea pt rolul din Nip/Tuck , e un serial de succes. In ceea ce priveste rolurile episodice , ele depind de reactia publicului. Despre LOST a anuntat ca va aparea in mai multe episoade, faptul ca nu a aparut decat in unul ma face sa cred ca nu a fost remarcata. Atata timp cat tu nu ne cresti audienta de ce sa ne obosim cu tine nu?
Ca un fapt divers. Cand am fost la studiourile Warner Bros am " invatat " ceva despre sansa in TV. Il mai tineti minte pe Gunter? Chelnerul vopsit blond din Friends? Tipul nu era actor. Cand a inceput serialul a fost ales ca unul din cei 20 de extras care trebuiau sa fie clienti ai cafenelei " Central Perk". Cand sa inceapa filmarile au realizat ca nimeni din echipa nu stia sa foloseasca esspresorul . Gunther care era chelner a spus " stiu eu" . L-au pus dupa bar,si dat atat de bine pe sticla incat l-a aungajat permanent ca si barman in serial. I-au dat si o replica si reactia publicului a fost atat de buna incat a continuat sa primeasca replici in serial si probabil si un salariu satisfacator.
Daca Monica va fii apreciata de public in Nip/Tuck va juca in mai multe episoade , daca nu , s-ar putea sa o vedem doar o data la fel ca si in LOST. E foarte foarte greu sa ai acccent si sa ai succes. Americanii sunt lenesi , nu le place sa se chinuie sa te inteleaga.
Cineva zicea de Charlize Theron ca e din Africa de Sud, adevarat ,dar ea nu are accent . Si a aparut si in Playboy . Si a inceput actoria inainte de varsta de 18 ani in Africa de Sud.
Michelle
Ramona J spune:
Charlize Theron pe linga ca e frumoasa are si talent cu carul.
Monica e frumoasa, dar cum spunea cineva mai sus nu e genul de frumusete pe care-l apreciez eu. Poate e o combinatie de frumusete/personalitate care te face placuta la public. Sigur e nevoie de mai mult decit frumusete.
Sint destule staruri care au jucat in soaps si apoi au ajuns celebre. Va dau exemplul lui George Clooney sau Tom Hanks. Asa ca no comment despre decizia ei (de a nu juca in The Bold... ), daca o fi adevarat.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Oana spune:
Delsim e ok, stai linistita nu m-am simtit deloc lezata, pur si simplu eram curioasa sa vad ce alte preferinte mai au si alte persoane. Mersi ca mi-ai destainuit si mie (noua) preferinta ta.
Normal ca fiecare are dreptul sa aiba opinia proprie.