Monica Barladeanu

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mate spune:

quote:
Originally posted by Veve

Cine?Barladeanu la Hollywood?Succes?!Neeeeee!E batrana,nici prea frumoasa nu e,talent indoielnic...Cum o fi-ajuns acolo?!Si-are un aaacceeeeeeent!Aaaa,e si romanca!si moldoveanca,vai mama ei,pe deasupra!Pentru DC soarta ei e pecetluita!Traiasca carcoteala!

PS Daca noi nu dam o ceapa degerata pe ai nostri,de ce ar da ceilalti?Si,btw,si chelnerita si eleva-n "pedagogic",Monica era la fel de frumoasa

www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina , www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060522" target="_blank">vevika & www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060521" target="_blank">"scaly monstel"
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

vaaaai,cum nu stii cum a ajuns acolo??? Pai la valoarea si talentul ei nici nu trebuia sa fie iubita lui Bobby Paunescu...ca o asteptat-o americanii cu covoru' rosu de la aeroport.Dar se pare ca nu i-a priit aerul LAiului si se intoarse pe meleaguri autohtone...

Oana,mamica lu' Iepurici Alerg P'Aici(27 Nov 2004)
Christinel
New Zealand
Osama

Cine da din coate...departe ajunge...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Vaaaaai,vedetele de pretutindeni se cupleaza cu baieti cinstiti,saraci si de la tara si tupeista asta a-ndraznit sa se-arunce pe portofelu' sarmanului Bobby!Uoof-off!

www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina , www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060522" target="_blank">vevika & www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060521" target="_blank">"scaly monstel"
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

lasa ca nu toate s-au realizat pe banii iubitului !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

quote:
Originally posted by mate
Dar se pare ca nu i-a priit aerul LAiului si se intoarse pe meleaguri autohtone...

Mate stii ceva ce noi nu stim? Eu n-am auzit ca Monica sa se fii intors pe meleaguri autohtone... sau ce ai vrut sa zici cu asta?

Cat despre iubitul ei Bobby P. care a ajutat-o sa ajunga la Hoolywood eu vreau sa zic doar atat: este adevarat ca poate parea doar o alta poveste trasa la indigo in care tipa respectiva se foloseste de banii iubitului pt. cariera ei, dar totusi am remarcat ca in cazul ei nu s-a facut prea mare valva si n-am auzit de nici un scandal adica tipa a fost foarte discreta si nu a vorbit niciodata despre asta si nici nu i-am vazut niciodata aparand impreuna de fapt nici nu stiu cum arata tipul respectiv dar macar vad ca are bunul simt sa stea in umbra nu se afiseaza peste tot asa cum fac altii de ne seaca pana la ultima picatura cu aparitiile lor peste tot (vezi Columbeni si altii care ne sufoca efectiv).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mate spune:

Stiu ce scrie in presa de ieri ca va juca la B1TV intr-un serial-telenovela...da' poate joaca de la holiuud.
Mey Veve si eu is fan(a) monica bey,imi place de nu mai pot de ea,americanii astia rai is divina ca nu vor sa vada ce fata frumoasa si talentata e...

Oana,mamica lu' Iepurici Alerg P'Aici(27 Nov 2004)
Christinel
New Zealand
Osama

Cine da din coate...departe ajunge...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

Eu cu ajutorul unei surse discrete pot sa va spun ca Monica B. este fermecatoare, in sensul ca are o personalitate placuta si dincolo de ce se vede la noi, are niste "jenesaisquaouri" si niste "quelquechsozuri" de poate sa se descurce bine pe la niste castinguri.
Lasati-o sa fie, cum s-ar spune...Ne reprezinta bine in America. Pe bune.

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Si mie imi place de ea.

Macar noi sa ne incurajam conationalii si sa nu mai aruncam cu rosii.

Dumnezeu sa ne ajute la toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Bey io am o problema: Monica e nascuta in '78 si e batranaaaaaa.

Fug pana nu ma pensionati.

Andreea, mami de Shurubar - 10.08.2005
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

da e " batrana " pt o aspiranta. sansele sa te lansezi ca si cantareata, atrita, manechin etc - pe scurt in entertainment scad dupa ce treci de jumatatea lui 20 , asta e. publicul vrea sa vada carnita proaspata la TV , MTV , cinema, . desigur daca esti cu adevarat talentat nu conteaza varsta, dar paradoxal, un entertainer talentat e descoperit rapid .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Michelle, da' sa-mi fie cu iertare Sharon Stone la ce varsta s-a lansat draguta de ea? Acu' sa nu-mi sariti iar in cap ca o compar pe una cu cealalta, da? vorbeam stricto de etate ...por favor

Si io fara sa cunosc prea multe detalii, inclin sa cred cum zicea daniela ca o fi avut ceva "jenesaisquoi"-uri in maneca de o fi ales-o americanii aia , chiar daca nu mai era ea teenagerica

Cristina

noi si poze mai noi

Mergi la inceput