Scandinavii stiu DC (122)
Raspunsuri - Pagina 6
lilanda spune:
Bonsoir :-))
voljena, am citit la generale prin ce treci!!! Io cred ca numai la romani pot exista aberatii din astea legale!!! Pfuiii, mult succes si...leustean proaspat! Uite si reteta poienitei.
yank, pai o facui la repezeala si, acu zii si tu, ce musafiri vin numa' pentr-o salata??? :-))
Puhahaha..mihaela, io nici moarta, nici batrina si nici cu Alzheimer n-as da 5500 de euroi sa ma plimb cu trenul....vai de oasele mele Cit despre Crocodil Hunter, vorba lui Niels: era doar o chestiune de timp pina cind avea sa fie invins de vreun animal, ca prea era nebun...tare rau imi pare de el!!
anitzo, io cind am venit din Romania am zis ca aia e tara de nebuni, zau!! Sa-ti fie de bine vacanta!!! Ce-ai facut pe-acolo??
Siii...
Veve, da-ne si noua o cheie acilea. Daca se poate sa fie unica. La Multi Ani encore un foi si numai si numai si numai bine iti doresc
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
Irimell spune:
Vevic, muuuuulti ani si zaruri norocoase. Sa ne traiesti!!!
Extremico, bine ai (re)venit!
Mihaela, e delicioasa pustoaica, chiar ca merita sa intre la catastif. Ai poze de la zoo? Despre Steve, pot sa marturisesc ca sint socata de cit de stupid a fost accidentul. Adica n-a avut nimic printre crocodili fiorosi si l-a intepat o pisica de mare taman in inima...Stupid! Pacat!
5500 euro cu trenul? La atita banet, maninci tone de brinzeturi frantzuzesti si caviar...tz tz tz...
Yankule, incercai si reusii!
Irenule, ti-ai luat cizme minunate pina la urma? Fa-le pozaaa!
Ma duc sa citesc ce-a patit Voljena...
Insist, Adelutzdragutz esti ok?
Si cum am luat microbul din poienitza, o dedicatie pentru Rayu.
Somn usor tuturor!
iren spune:
Irimellu, nu mi-am luat cizme, ca n-au ajtia aci inca, ma gindeam ca-mi pot lua din Vancouver in decembrie, ca mergem acolo de sarbatori, oi gasi vr-un magazin dragutz, ieftin shi care sa aiba 35? sa shtii ca dragutzu de catzel albastru se lafaie la keile mele, shi mi-e tare drag
Veve, la multzi ani fericitzi!
Tare rau imi pare shi mie de Steve, mare pacat ca se duse...
Io m-am gindit sa ma convertesc la budism, acu tre sa ma apuc de cautat informatzii, ca ce shtiu io nu-i de-ajuns
Pup la toata lumea
Io shi plozii turbulentzi
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
mihaela_s spune:
vv, hapibarzdei sa-ti fie!!!! fericiti si impliniti!
irimell' drag, mi-am permis sa citesc dedicatia pentru rayu si mi-am permis sa storc cateva lacrimi pe sub gene. Foarte emotionant, m-au invaluit mirosul de scortisoara si parfumul de gardenie...superb. mai vreau!
poze de la zoo am, n-am apucat sa le incarc, promit cat de repede. insa cum patesc de obicei bateriile ma lasa taman la momente importante, asa ca pe Silvia hranind capritza si pe papagalul vorbitor nu-i am in poze.
volenja nu stiu daca sa zic din fericire sau din pacate, la noi la stiri arata de o buna vreme copii care nu pot pleca din tara, fiind in aceeasi situatie cu fata ta. Nu pot sa spun decat ca iti tin pumnii!
huh lil' da' ce-ti facura nebunii? am pierdut eu pe undeva momentul?
Mihaela si fetele mele
sinzi_ana spune:
Un pupic si va invitam la o plimbare de weekend impreuna cu noi
Ca intotdeauna imbatranesc si sunt furioasa pana cand e gata si sotul meu cu toate "documentele" la bord!!!
In sfarsit suntem gata de plecare dar nu pierd ocazia sa il mai bombanesc un pic pe Radu la plecare
Ne intalnim cu gasca vesela si la drum!!!
Dimineata ne racorim la piscina si David face pluta , e un inotator perfect...!!!!
La pranz mancam in oras...
Sotul conduce
Eu ma relaxez in dreapta
Iar David admira privelistea din zare
Ne oprim la un restaurant sa mancam in familie
E destul de ...cald azi dar am descoperit ca limba un pic pe afara ajuta!!!
Asa ca stam si putin la umbracu prietenii nostrii buni!!!
Mai pe seara sotul trage de niste fiare sa puna ceva muschi pe el
Eu privesc ganditoare
David roade snackuri sanatoase
Apoi face o intrecere cu tati
Si ziua s-a incheiat...plecam spre casa
Fiecare dimineata e un nou inceput
Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
varsta David
poze David
De-ale lui David
Atelierul Piticilor
Adela99 spune:
'neatza!
mey, io n-am mai scris ca ati reusit sa ma complexati. am citit blogurile si sunteti atat de talentate incat m-am inhibat :-)
acu' vorbesc serios, mi-au placut foarte mult. mai scrieti, dati linkuri.
n-am inceput serviciul inca, probabil incep joi sau in 18. astazi ma anunta. o poveste lunga si plicticoasa intre fortele de munca si angajator care sper sa-si aiba finalul azi. si cu slujba asta am mai avut o experienta pe care inca n-am reusit s-o interpretez pe toate partile. hai sa vi-o spun ca tot nu prea am ce povesti. intorcandu-ma de la interviu ma intalnesc cu un fost coleg de munca, din una in alta ii spun de unde vin iar asta a doua zi suna acolo "spontan" sa-si ofere serviciile. unul din aspectele luptei de piatza. sau de viatza. tot o lupta de data asta gen watergate se da si in alegerile de aici care au loc acum in septembrie. unul din partidele aliantei dreapta s-a hackerit in intranetul socialdemocratilor si se pare ca s-au folosit de informatiile de acolo, la modul ca au putut pregati contraatac la speechurile lor plus ca au aflat care regiuni/comune is prioritate de socialidemocrati si se pare ca s-au mobilizat asupra lor, samd, samd. nici socialidemocratii nu-s ingeri ca si din partea lor au fost trimise mai inainte mailuri catre jurnalisti despre unul din leaderii blocului de dreapta. si tot asa.
in rest, invart cifre, adica joc sudoku si-mi ocupa tot timpul care de altminteri e ploios.
p.s. se pare ca metoda folosita in psihologie "expune-te la de ce ti-e teama" functioneaza si pentru alergici. cum ramane insa cu "de ce ti-e teama nu scapi"? :-))
irimelldragutzel, milioane de pupici
veve La multi ani fericiti!
sinzi, mi-a placut familia si prietenii tai :-)
papadie spune:
doruleatzo nßam nici o legatura cu Aachen... sorry
veveu LMA si numai bucurii!!!
iertaciune caßst sumara asa da luai un virus si intru din vecini