Scandinavii stiu DC (122)
Raspunsuri - Pagina 7
vikinga spune:
La multi ani Veve!!! Eu nu stiu ce vor ceilalti la party de baut, io vreau doar sarmale si salata de beof Daca sunt astea nici tort nu mai trebe, io vin prima cu un cadou in dintzi si ajut si la curatzenie:) Pup si sa fii fericita si iubita si sanatoasa si sa fii cea mai tare dealeritza din tot las vegasu'!Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)
Pegasis spune:
Ceeee? Ziua lu' veviku??? La Multi Ani! Sa fii sanatoasa si fericita!
Io ma-ntorsei aseara de la Predeal. Frumos... ca la sanatoriu... da' citeodata is bune si-astea. Am dormit 12 ore noaptea si 6 ore ziua si-as zice ca mai e loc.
Mihaela, m-ai "omorit" cu pustoaica Stratan! Ma obsedeaza melodia asta de vreo saptamina, da acu' ca ne dadusi linku o s-o pun mai des, sa ma satur. Gasisi mesajul meu de pe YM?
Adelu', la fel ma gindeam si io -- cu fete d'astea adevarate scriitoare si io ma simt complexata. Da' trebe sa existe si galerie de undeva, nu? Bravo! Foarte frumos scrieti -- io va citesc cu mare placere .
Si www.informatia.ro/Article185244.phtml" target="_blank">asta o fi adevarat?
mihaela_s spune:
pegasu' sorry,, deschid ym din an in pasti, nu mai am timp de nik! acu' ca m-ai tras de urechi iti raspund aici: da.
la intrebarea generala...e posibil, multi banuiau acest lucru.
albico am uitat: mii de , cand ajung pe acolo dau bip .
adeluts, bafta multa si spor!
Silvi a inceput caminul si e tare happy, ieri n-a vrut sa vina acasa. S-a bucurat mult de copii si lumea zice ca s-a maturizat, ca e muuuuult mai inteleapta si ascultatoare.
pupi!
Mihaela si fetele mele
Adela99 spune:
no, incep sa lucrez de joi 50% zece zile si apoi un an (fara zece zile) 100%. au astia niste ideeei
acum stim ce io zis Materazzi lu Zizou:
cand Meterazzi l-o tras de tricou, Zizou a zis: daca vrei cu tot dinadinsu' tricou' meu, ti-l dau dupa meci - chestie care l-a jignit pe Materazzi, s-a simtit provocat si a raspuns: as prefera-o pe sor'ta. urmarea o stim. c-asa-i in fotbal
lilanda spune:
Bonsoir, bonsoir :-))
Adeluctzo, spor la succese de joi incolo, chiar si cu numai 50% (da' ticalos rau svensu'-ast' al tau fost coleg, care fost sa ramina !!!)
Irimellu', tare mi-a placut evocarea lui Lulicudrag si, chiar, vroiam sa pun un comentariu acolo pe eblog, da' mi-am uitat parola
mihaela, impresia de nebuneala mi s-a tras de la ultima zi de Bucuresti, in care caldura, betoanele si aglomeratia au dus la apogeu nebunia mioritica!!! (probabil ca am povestit cuiva cum io si Luara, prietena mea, am fost urmarite de o soferita de 4x4, un bulevard intreg, doar ca sa ne zica ceva de dulce ca ne retraseram din depasirea unui autobuz care tocmai pleca din statie!!!). Am realizat mai tirziu ca mi-am pierdut spiritul revendicativ sau starea de defensiva, gata de riposta la orice "atingere" a persoanei mele nepretuite
No, acestea fiind zise, va spui ca si p-aci se lasa cu arestarea unei retele ce planuia atac terorist undeva prin Danemarca si ca avui o reala supriza sa discut, astazi, c-un danez despre Mircea Eliade
voljena, inca mai iaste Elephantu' si asteapta sa fie destupat cind iti vine cupilu' acasa !!!
Va pupez pe toti gramada
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
sinzi_ana spune:
quote:
Originally posted by Adela99
p.s. se pare ca metoda folosita in psihologie "expune-te la de ce ti-e teama" functioneaza si pentru alergici. cum ramane insa cu "de ce ti-e teama nu scapi"? :-))
irimelldragutzel, milioane de pupici
veve La multi ani fericiti!
sinzi, mi-a placut familia si prietenii tai :-)
Io nu sunt de acord...eu am o fobie cu serpii si paianjenii...
Iar vineri am dat nas in nas cu un sarpe cu corn (f veninos) la gradinita.... Pe moment am reactionat cum a trebuit - am pus copiii la adapost...
Dar de atunci cum inchid ochii il vad cum se unudia pe peretii (saracu incerca si el sa scape ...) si ce viteza avea...si ce nergu urat era....
br....imi e si mai teama acum!!!!
Fiecare dimineata e un nou inceput
Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
varsta David
poze David
De-ale lui David
Atelierul Piticilor
lena spune:
adelutzul spor la treaba...mey eu credeam ca i-a zis chestii mai "teroriste", astea chiar mi se par de !!
veve sa traiesti, sa infloresti, sa faci bani acolo la mesele alora!!
si in incheiere, iote asa ceva pentru papa ca imi distrusei si tava si cuptor, inca nu l-am frecat cu buretele, e sub forma de pestera neagra, si miroase a zahar ars,chiar si daca numai incalzesc ceva in el...e de groaza asa ceva, am zis ca ma las de meseria asta pentru un timp.
Lena si t-rex Freya
Adela99 spune:
sinzi, te inteleg cu sarpele. si pe mine ma trec fiori doar daca ii vad la tv. ca pe urma sa ii vad, nush de ce, taman cand ma pun pe wc :-)) cu ps-ul ala am vrut sa spun ca fimiu nu mai face curatzenie zilnic (cu toate ca pretena-sa ii la fel de alergica si vine zilnic p-aici, ba mai si-nnopteaza) de unde am tras io concluzia ca metoda "expune-te la de ce ti-e teama sau suferi" treptat o va lecui. ori de fimiu ori de alergie :-)
Adela99 spune:
tot io :-)
lilutz Ilie al tau pashte? ca Prince al meu pashte cateodata. ii atat de nostim :-)) as vrea sa stiu de ce pashte cand pashte?
ca si Fläckis pashtea, da' el avea cutiutza lui cu iarba si din cate stiu io pisicile pasc pentru a putea "scuipa" ghemotoacele de par, sau ma rog sa formeze ghemotoace ca mai apoi sa le vomeze. asha o fi si la caini? Prince a pascut azi, da' ashaa, cu poofta! sa ma ashtept sa vomeze? sau pashte cand nu-i pica bine ceva la stomac? azi o mancat cu mine un amestec de omleta italiano-spaniola :-) o fi vrut sa-si ajute digestia?