Scandinavii stiu DC (122)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Buna ziua...iaca reparara astia wirelessu' la faculteu, asa ca, in sfirsit, am conectie si in timpul zilei
Adeluctzo si al meu paste ca vaca atunci cind are niscai probleme cu stomacul, astea din urma cauzate, indeobste, de ingurgitarea propriului par. Si cum acum e perioada de napirlire, se hraneste bine cu iarba!! Da' Printzu tau al cui par il manainca??
lena, incercasi poienita la cuptor???

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voljena spune:

hello...

lil - asta da eficienta dom'le! de aia esti tu moderator si io nu - cand ai vreme sa citesti pe la toate subektele? am baut si aici elephant da' in ultima vreme n-am mai vazut si ma gandeam c-or fi dat faliment... nu-s mare amatoare da' acu' ca n-am voie alcool as bea

cupila s-ar putea sa vina sambata - cu 2 conditii: sa-mi confirme BA loc la avion si sa o lase politia de frontiera sa iasa pe baza declaratiei mele (aia de ma costa 45 de lire - aoleu cata bere elephant luam )

altminteri noi facem politica pt la anu' - cica se afla data la care se retrage dl presedinte blair - 31 mai 2007.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

La Stockholm s-a interzis vorbitul la telefonul mobil in mijloacele de transport in comun, acu au sotzii un motiv in plus sa nu raspunda la telefon, scapa shi de nevasta, shi de soacra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annie_xtreme spune:

Veve, La multi ani, sa cresti mare si sa fii sanatoasa!
Adela, ca sa stii asha, si Jazz paste la greuceanu si am observat ca face treaba asta cand ii e sete. Sau cand are el chef . Si nu boraste dup aia.
Voli, sa iti vina copilu sanatos acasa (tinem pumnii).
Lil, mai viu satz explic :D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Adela stii ca si eu am tot asa o frumusetze de amstaffel, ok acum e senior are aproape 7 ani. Rasa asta de ciini e destul de senzitiva la bolile de ficat. Asa mi-a spus dr cind m-am dus la el cu al meu ciine plin de bube asa pe sub piele, un fel de urticarie. Ei bine dupa un set de analize, ficatul lui arata cam varza si asta la doar vreo 2 ani si ceva, asa ca al meu Cooper a fost trecut la dieta, papa doar mincare de ciini, bine mai prinde el cite o bucatzica de brinza ca nah e alintatul casei, dar oricum baza e mincarea pt ciini cit mai dietetica, ok acum e si senior nu are nevoie de prea mult. Asa ca nu mai fa omleta pe jumate cu printzul casei. Da de pascut tot paste si Cooper Spor la job sa fie bine si sa-ti placa! Si mai sunt vreo 2 chestii la amstafii cu care trebuie avut grija, zic asta ca si amica mea are la fel si bine din ce mi-a zis si dr. Bine ca al tau nu are urechile taiate!Voljena drum bun domnisoarei si sa va vedeti cu bine!Lena sa stii ca nici eu nu ma bag la dulciuri, ies vai de mama lor, turtite, exploadate, sunt absolut antitalent la asa ceva. Mai bine cumpar. Ori ne apucam de vizite pe la Papa sa gustam si noi asa de pofta, nah eu am si scuza acu:)) Iren misto faza cu vb la telefon, dar care fu explicatia data pt asa o interzicere?Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

In sfarsit am pus cele cateva poze de la zoo, nu sunt cine stie ce (mai ales dupa ce le-am vazut pe ale lui sanzi! ) si pentru ca animalele mai interesante n-am mai reusist sa le pozez. V-am spus cat sunt de .

adeluts, cand eram copii, sora mea nabadaioasa a adunat de pe strazi un maidanez, de fapt era o ea. Cum statea marea majoritate a timpului in casa/apartament, s-a apucat sa manance o floare din casa, un papirus. Nu stiu motivul, poate era singura planta la care ajungea (era o catea de talie mica) sau aceea ii placea. Iar cand ieseam afara cu ea, deseori pashtea, initial n-am stiut nici noi de ce, apoi am aflat ca ii ajuta la digestie.
Deci pascut cu spor lui musiu Prince.

lena, am patit si eu la fel cu o tava de teflon, era made in germania, scumpa si am folosit-o o data! Nu stiu de ce s-a umflat teflonul ca un burete si o parte a sarit de pe fundul tavii. urmatoarea tava pe care am luat-o, a fost de tabla smaluita cu inox. Inca n-am folosit-o . Am auzit ca cele mai bune tavi sunt cele de silicon, in ideea ca n-ai renuntat la ideea de a face papa bun .

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Viku, cica vorbitorii la mobil deranjeaza calatorii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by iren

Corect Pai daca adoarme vreunul pe scaun , aaa??? :-))
Hai sa fac un sondaj de upinie (o solicit mai ales pe mihalea ca ea fuse in cele mai multe locatii din cele ce le voi enumera!!!). Pentru o vacanta de weekend la mijlocul lui octombrie, ce ati alege?? Barcelona, Parga, Madrid, Roma ori Budapesta??? Astept raspunsuri pina miine la ora 12.
Multumesc, va pup, noapte buna

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Fara ezitare as alege ce-i mai in sud cu putinta sa reduc riscul de ploi. Pai la cit avem noi pe aici o gura de soare e concediu adevarat chiar sa fii si acasa la tine. Ca de acum pina la mijlocul lui oct daca o sa mai fie o zi doua insorite. Stii, daca e soare, merge si o bere si parca ai alt chef de batut la picior orasul.Ori mergi intr-unul din orasele in care nu ai fost pina acum. Daca in astea 4 nu ai fost as alege Roma. Probabil ca e chiar mai bine cind nu sunt asa de multi turisti.Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

quote:
Originally posted by lilanda

quote:
Originally posted by iren

Corect Pai daca adoarme vreunul pe scaun , aaa??? :-))
Hai sa fac un sondaj de upinie (o solicit mai ales pe mihalea ca ea fuse in cele mai multe locatii din cele ce le voi enumera!!!). Pentru o vacanta de weekend la mijlocul lui octombrie, ce ati alege?? Barcelona, Parga, Madrid, Roma ori Budapesta??? Astept raspunsuri pina miine la ora 12.
Multumesc, va pup, noapte buna

Roma

Mergi la inceput