Scandinavii stiu DC (122)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Cucuuu
lai, bine ai revenit din vacanta luuuunga si frumoasa Cit despre intilnirile de seara, io tre' sa recunosc ccc ca am cam tras chiulul in ultima vreme, de cind ma ia somnu' devreme (da' trimit pe PM coordonatele...poate ne-om gasi :-))
doru' cind plecati la Aachen?? Mergeti cu masina??? Trecuram si noi razant p-acolo de freo doo ori, da' fara sa ne oprim :-)) Din cite auzii insa, e tare frumos.
Haidi mai Alba, cum te-ai plictisit tu in Europa o luna??? Ca doar ati vizitat cite ceva!!! Cit despre mincarea nemteasca, digiaba comentati ca nu-i variata, din moment ce n-ati gustat-o pe aia daneza, in care cartofu' fiert e ca pasta italienilor..nelipsit adica!!! (programu' meu de master e de 2 ani) Si a propos de italieni, ieri am fost la un restaurant acilea, Bella Italia, unde bucatarii sint italieni si mai totul in restaurant e scris in italieneste. Cind sa merg la buda, vaz doo usi pe care erau inscripitionate "bambino" si "bambina". Evident, imi iau avint spre bambina, fara sa ma uit si la desenu'- destul de sters - de de-asupra inscrisului...si surprize...vad pisoare M-am oprit derutata si una din chelnerite mi-a explicat, zimbind, ca era o greseala de inscris ..insa pina la mine, toata lumea a intrat corect; adica bambinele la reclama - reclama mascata si viceversa!!
Io azi am program artistic ccc cu aspiratoru', da' mai trec io mai pe seara...ca vorba lu' doruletz...transformam subiectu'n blog :-)) (nici nu mai citesc lista cu absentii, ca se stiu ei!! )

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Cam atit.
A,si sa nu uit ,e o vreme in Scandinavia,de-mi vine sa emigrez:in Congo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Rayu, shi io taman voiam sa zic ca mi-am gasit poza la www.vogue.de/vogue/1/fashionshows.php?saison=23&location=2&designer=2" target="_blank">cizmele pe care le-am ginit acu o saptamina, io credeam ca-s ale lu Gaultier, da vaz ca-s Chanel Da vreau shi iooooo!!

Io shi plozii turbulentzi

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irimell spune:

Si io...dar macar e vreme frumoasa si racoroasa.

Am venit doar sa zic ca m-am indragostit...de o perna...In pagina cu pricina de la Ikea (Lil, ce-mi facusi?) este o perna rosie care are ca imprimeu labirintul de la www.labyreims.com/e-intromed.html" target="_blank">Chartres. Sa vezi si sa nu crezi...Daca nu am reusit sa-l 'calc', macar de-as dormi cu capul pe el. Numai asta visez, cred ca o sa ma usuc. Asa cevaaa....

Tara arde si baba se piaptana!

Edit ca sa zic: Au si covoooooare cu labirintul...Uffff!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by Irimell

Am venit doar sa zic ca m-am indragostit...de o perna...In pagina cu pricina de la Ikea (Lil, ce-mi facusi?) este o perna rosie care are ca imprimeu labirintul de la www.labyreims.com/e-intromed.html" target="_blank">Chartres.

Hahaha....adica de perna www.ikea.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?topcategoryId=15594&catalogId=10103&storeId=14&productId=64198&langId=-12&categoryId=15848&chosenPartNumber=60098169" target="_blank">asta zici, daaa?? Precum vezi, in varianta scandinava ea se cheama "Labirintul lui Freja" (Freja fiind zeita nordica, din Walchiria)....numa' ca duamna Freja n-are nici un labirint, nimic :-)) Si daca-ti place de numai poti, hai ca ti-o iau io si ti-o fac pachet; ce zici???
Siiii..., facui poienita cu champignioane direct de la borcan, ca mi-o fost lene sa le murez sau grillez pe alea proaspete. E bestiala, desi ii trebe sare !!!

Si pe-acilea e o vremeeee

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irimell spune:

Lil, saru'mina de oferta...sint duuusa. Mi-am scos tiparul de labirint, ca sa-mi fac eu perna, cica, ca de la covor imi luasem adio...dar ma luase cu ameteala de la atitea curbe si linii. Aveti si voi nebunii din astea sau trebuie sa ma izolez?

Poienitza ti-a iesit bestial!!! Si io tot cu champignoane din conserva intentionez s-o fac, ca la ce ciuperci gigantice gasesc aici, ar arata ca dupa ploaie 'poiana'.

Ma duc sa visez frumos!

PS: Labiritul o fi fost si al lui Freia, nu neg, ca pina la medievali a fost cale lunga. Ar fi interesant de investigat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annie_xtreme spune:

Ete ca n a ajuns mesaju meu frumos de acu doua zile cand imi autodedicam Sanitarium de la Metallica si unde ii scriam lui Buli ca in Iasi se bea cafea buna la Sage (biblio centrala) si se mananca bine la Monte Carlo, ca e frumos pe Copou (mai ales pe la Bojdeuca), pe Bucium (mai ales la Repedea) si prin Palatul Culturii.

Nu mi ramane decat sa va pup de la casa de nebuni unde am revenit dupa o lunga si frumoasa vacanta in Romanica...

Asa ca alaleo si la treaba again.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voljena spune:

salutare!

unde e reteta aia de poienita comestibila? ca pana s-o indura politia romana de frontiera sa o lase pe fie-mea sa vina acasa cu bors si leustean mai am de asteptat. mi-a trimis mama si zacusca si rosii galbene... abia astept, daca n-oi avea ghinion si o tin aia pana' la 18 ani io i-am pregatit un mail lui basescu in care i-o ofer spre infiere ca am auzit ca mai are el 2 fete (desi ale lui cica-s cam boccii)

la ikea merg sa cumpar pungi nenumarate cu cartofi prajiti cu marar...

va pupez ca acu' am si energie ca-mi ridicara autoritatile romanesti tensiunea care-mi cam picase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

'mna seara!

Vreau sa vedeti cum va intra Romania in www.youtube.com/watch?v=XcLtosjUxho&mode=related&search=" target="_blank">cartea recordurilor cu www.youtube.com/watch?v=kNLXjXxj3J8&mode=related&search=" target="_blank">ghita. Am auzit-o dupa ce am venit din concediu pe mamarutza asta mica si am gasit-o incantatoare .
Si va mai spun ca www.hotnews.ro/articol_5080-Orient-Express-ul-a-oprit-luni-la-Bucuresti.htm" target="_blank">Oriet express-ul a oprit iar in Bucuresti. Iar www.hotnews.ro/articol_55323-Steve-Irwin-The-Crocodile-Hunter-a-murit-in-Australia.htm" target="_blank">Steve a plecat putin dintre noi....

Ieri am fost in exursie educativa la zoo, la cea mai vestita gradina din Ungaria, intr-un oras la 100 de km de noi. In top a fost capritza pe care Silvia a hranit-o din mana, iepurasii care mancau printre gratii tot din mana si papagalul vorbitor care spunea hello. Si repeta de cate ori auzea...

no cam atat, umbra-i deasa .

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

Happy Birthday Veve,multa sanatate si fericire si spor la barbute sa si sa

Irimell,incearca bre si cu un barbat

Lilandoc,pai si nimeni la masa aia,doar tortu ala?Sau e de ghips?

Iren,in sfarsit te vad si eu incaltata ca de atata mers pe jos desculta,cre`ka nu mai scoti talpile alea la lumina

De Spania...numai de bine.In rest ramane cum am stabilit....

Mergi la inceput