Scandinavii stiu DC (122)
Raspunsuri - Pagina 16
iren spune:
quote:
Originally posted by yankquote:
Originally posted by iren
Lena, cum bre fara virf? Care zice fuga, c-am pus okii pe o pereke de pantofi italieneshti din piele la un pretz super beton, shi numaru 35, se mai poarta pantofii cu vif ascutzit shi mai lung, ashea?
Io shi plozii turbulentzi
Sport cu Hula Hoop
Nu se mai poarta bre,mai ales acum dupa ce ai lansat moda descult!?
Life`s a bitch and then you die
Pai sa shtii c-a inceput sa-mi placa, dupa ce-am venit saptamina trecuta de la kef, tot asha eram
Miine-mi vine soacra, asha ca-n cinstea ei spalai geamurile shi perdelele Bine ca sta numa pina miercuri, pleaca in Ro shi vine pe 12 noiembrie. Ziceam ca dupa ce vine din Ro sa mergem cu ea cu mashina prin Italia, o zi colo, una colo, asha, cam fo saptamina, numa sa n-o am io prea mult prin casa, pe cap
iren spune:
Care vrea sa se vopseasca? Uite-www.resursadefun.ro/gi36_Cadouri-pentru-femei.htm" target="_blank">aci oferta speciala
doruletz spune:
da,da, vazuram si aci ce patii bietu papa benone cand spusa si el odata adevarul despre 'religia pacii". Asa-i trebuie, mai daunazi le lua apararea imamilor contra diavolilor danezi de-l impunsera pe "pasnicul" Momo cu creioanele, acu ii venii si lui randu sa i se dea foc prin piete publice. Religia pacii, muhahhahaha, farsa secolului.
Aparura iarasi vechile complexe cu cerutul "scuzelor" (cre' ca trebe inventata masina de cerut scuze ca n-o mai scoatem la capat cu astia) precum si vechile slogane "Islamul e non-violent! Moarte infidelilor!" Apropos: ceru vreun barbos d'asta scuze de cand cu atentatele sau aia de scoasera iar cutitele prin piata si arsera papusoiu papii sunt tot "pacifistii" care n-au de-a face cu terorismu? unde sunt acus musulmanii moderati sa-si ceara si scuze de la papa?
pregatiti-va basmalile, maica...
Rayuela spune:
Ca doar e uichend:))
Da,si pe mine ma sperie reactiile la declaratia lu Papa,precis vedem ceva explozii prin Vatican:(
In alta ordine de idei,maine sint alegeri in Suedia:avem de ales intre social-democrati,un fel de Geoanonastasoilescu zis si Göran Persson si moderatii,un fel de liberalotaranistokaka.Adica oricum o dai ,pica rau!De social democrati mi-e scirba ca-mi aduc aminte de Iliescu,nici pe moderati nu-i prea iubesc,i-as fi iubit daca aveam vreo doo milioane de euro in cont,ca m-ar fi scapat de impozite:))
De comunisti,si altii,ca de exemplu Partidu lu Mos Craciun,nu mai vorbesc!
Deci...cu cine sa votez io?
Edit .tocmai am gasit pe net www.lewrockwell.com/bylund/bylund11.html" target="_blank">o mostra odioasa de "modestie" suedeza.Luati si va minunati!!Stau in Paradisu terestru si nu stiam...dammmmmm!!!!Asta cred ca ma enerveaza cel mai mult la neamu asta,orgoliul asta nemasurat,ei sint domle cei mai cei...
iren spune:
Hihi, Rayu, acu kiar ca nu-ntzeleg de ce vrei in Ro, pi cuvint de shoim, stai in Eden shi te mai shi plingi!...
lena spune:
moamaaaaaa rayu fu demential articolu parol...rasei ca sparta, auzi sunteti pasnici, perfecti, alea-alea...si io care credeam ca numai olandejii ar fi in stare de asa laudarosenie.
auzi si acilea in noiembrie sunt alegeri, si n-ai frate pe cine sa alegi, ca toti sunt care de mai care mincinosi, demagogi si mafioti, si se mananca de fund unu pe altu, e un soi de circ, dar asa mai "elevat" un pic ca nu incep sa se injure la teveu, atat...in rest tot a la caragiale, nici o diferentza!!
Lena si t-rex Freya
vikinga spune:
Doruletz si sa vezi ce misto a sunat pe germana aia cu accent bayerisch, discursul papei, lol chiar m-a amuzat :)) Cum zicea el serios foc acolo ca Mohamed si religia asta invata oamenii numai lucruri rele, in fine a fost o imagine de top! Nu ca ar fi mintit. Si eu ma intreb cum o fi ajuns el la asa incrincenare sa dea public asa o declaratie.In fine observ in ultima vreme cel putin aici, ca li s-a cam luat oamenilor de cel "politicaly corectness" cind e vb de islam. Si pe buna dreptate, ca rectiile lumii musulmane numa' politicaly corect nu-s, una doua ii vezi catarindu-se pe zidurile ambasadelor, dau foc la steaguri, acu si la o papusa papa benedicit:), ameninta si all this bullshit.. Ahhh stii nu putem zice lucrurilor pe nume, aahh trebe sa inghitim politicos treaba cu islamul religia pacii iar aia de-s teroristi is numa asa niste exceptzii cazute din cer, nimeni n-are habar de ei..in fine s-a cam dus asta printre oamenii de rind, am vazut asta si pe la talk showuri si ete culmina acum Papa:) O fi el in fuste dar e barbat si el dom'leDin spatele tv-ului zici ca a facut bine, insa vad cum se duce usor dar sigur orice cale de amiabilitate intre lumea musulamana si cea occidentala. Om trai si om vedea, oricum de terorism astia nu se lasau, cu Papa ori fara el. Probabil e hobby.Vikinga7+ & micul viking Aldo(15noi2003)
lilanda spune:
Bonsoir...
Hehehe, vazui ca papà si-a exprimat pin' la urma regretul cum ca discursul lui a fost gresit interpretat Chiar ma gindeam aseara ca iar se pune de un foc de tabara, de data asta pe la Vatican si Niels opina cum ca ar fi interesanta disputa catolici vs islamisti, bine stiut faptul ca ccc catolicii is mai "catolici" ca protestantii
Nooo, io aseara fusei la un gratar pe malul marii cu suiedejii, care pe la 7 seara, tocmai cind o apus soarele-I mean, pusera de-o baie...buhahaha si batea vintul nene Nu ma indoiesc de faptul ca era calduta apa, da' si cind o fost de iesit din ea!!! Acu' ii drept ca unul dintre ei cerceteaza niscai reni pe la Polu' Nord...Insa baia ca baia, mai amuzanta fu jena colegei americance, care s-o-ntors cu spatele, saraca, cind svensii isi dadeau jos chilotii si-si puneau slipii, asta in public, in jurul mesei...
Si bre, nu va mai rideti de "modestia" suedeza, ca articolul lui nea Bylund e ironie curaaaata!!! Bagati okiu' pe la linkuri, sa vedeti de ce vorbeste dumnealui...curat-murdar coane Fanica!! :-))
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
lena spune:
lil mai zi de svensul ala care studiaza reni, ca pe mine ma intereseaza tot ce e cu polul nord...suna foarte interesant, aici deja e nesimtire, de o saptamana deja gradele se invart in jurul a 30 ceea ce e curat-murdar coane fanica pentru climatul olandei!!
vik ce zici tu acolo de PC, aici isi dadura astia jos domne chilotii...adica se dezbracara de caracter, de-a valma, gospodine, afaceristi, copii de tzatza de cand cu discursul lu nenea vasilica al nostru ministru de justitie cu sharia...zisera ca le arata ei sharia de tipic vestic-european pana ii invatza minte!!
Lena si t-rex Freya
Rayuela spune:
lil,am vazut si io "ironia",dar din pacate,trebe scoase ghilimelele,pentru ca asa gindesc marea majoritate a suiedejilor,parol.Poate nu chiar cu aceeasi vehementa,pentru ca saracii,nu-s capabili de filinguri atit de..fierbinti,dar din nefericire,suedezu de rind este foarte bine oglindit in articolul asta.Ne mangaie frumusel pe cap si ne demonstreaza tot timpul ca ei sint destepti si noi timpiti.Asta ma si ingretzoseaza de fapt.
Maine nu ma duc la vot.Am zis!
P.S. ca mi-am adus aminte:acu vreo doo zile,discutie cu o suedeza,despre sistemul de asigurari din Suedia,etc etc etc.La un moment dat,imi zice:
Jag ska förklara på ett enkelt sätt för dig Elena,så du förstår.
Traducere:O sa-ti explic intr-un limbaj de gradinita ,Elena,ca sa fiu sigura ca intelegi!
Voila!
Asa ceva....