Scandinavii stiu DC (122)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Liris! Tot m-am gindit azi la tine, hai zi-ne ce mai faci! Esti aproape de termen de acum, ori poate chiar ai nascut? Lena stii tu ceva?Vikinga7+ & micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Bonsoir, bonsoir !!!
Albica, mii de multumiri pentru sfaturi, mai ales pentru ala de a rezerva bilete la objective de mare interes turistic
vik si lena, apareti voi aci pe barca ccc ca i-o v-astept la Rřmř, cu bere daneza (eventual un Tuborg pentru lena) cumparata de la Flensburg
Vazui si pozele de la chefu' helvetic (brava lor ca stiu sa petreaca des)!!! Pe Adela n-am vazut-o demult pe DC :-((...iar izmenele irenei io le stiu (baidauei, imi place tunica chinezeasca!!!)

Aaaasssa, azi descoperiram ce e fika si tre' s-o implementam si noi Suiedejii sa traiasca ca e baieti destepti, stiu cind sa ia si-a doua pauza de lucru!!! Miine avem program comun de zbintuiala, asa ca nu stiu cind si cum apar
Pupi la tulmond!!!

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Izmenele mele cu bulinutze is de baza la scurtushenii iar astea-s preferatele mele. Viku, n-am dansat pe masa, ca nu mi-au dat voie, shi mesele erau oricum rotunde, mititele shi lacuite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

vik da mey inca nu nascu frumusica noastra liris(cam pe 26 septembrie e termenul, daca nu ma insel), ca si eu am emotii, zici ca nasc eu, ziceam ca o sun azi, da fusei turmentata rau frate de la caldura asta, aici e vorba ta canicula...iren mistoace izmenele alea.
rayu ce mai face bubu, mai musca tot ce intalneste in cale?? fii mea azi pe seara cand iesiram prin oras, dadu in sfiosenie, ea care este mama tuturor bagarilor in seama, si o tanti o tot iubea si vorbea cu ea...si ea ca o bestie mica se agata de piciorul meu ca o liana, ii trase o privire ucigasa si ii mai si zise "stoute meisje"...asta e un fel "fetitza rea" de era sa intru in pamant de rusine...nu stiu zau ca eu o educ ca pe o duamna, of, of, mey, mey!!
si rayu esti cremenala eu am vazut ca inca se mai poarta, dar am vazut ca intrara in moda si botinele alea scurte a la sienna miller si kate moss...eu din cat am vazut pe fashion tv, se poarta foarte mix and match, oricum nu numai pantofi cu varf rotund, de altfel majoritate vedetelor, optara iar pentru pantofi cu varf ascutit, sau chiar fara varf!!

Lena si t-rex Freya

Mergi la inceput

Lena, cum bre fara virf? Care zice fuga, c-am pus okii pe o pereke de pantofi italieneshti din piele la un pretz super beton, shi numaru 35, se mai poarta pantofii cu vif ascutzit shi mai lung, ashea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

da da se mai poarta...adica pantofi decupati in fatza, aidi ca mi-e lene sa caut stii tu!!

Lena si t-rex Freya

Mergi la inceput

Aha, shtiu, ca am shi io o pereke
Miine mak sa zic sa-mi puna papucii in hold, ca acu n-am bani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Imi e dor de iileana. Nu vreau sa-mi dati detalii, vreau doar sa-mi ziceti daca e bine. Pliiiz!!

" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

quote:
Originally posted by iren

Lena, cum bre fara virf? Care zice fuga, c-am pus okii pe o pereke de pantofi italieneshti din piele la un pretz super beton, shi numaru 35, se mai poarta pantofii cu vif ascutzit shi mai lung, ashea?

Io shi plozii turbulentzi

Sport cu Hula Hoop

Nu se mai poarta bre,mai ales acum dupa ce ai lansat moda descult!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Cred ca ati vazut cu totii cita inflamare a produs declaratia Papei Benedict. Neamtz si el de felul lui:). Aici vuiesc stirile si ziarele, toti analistii politici au de lucru. Sa vedem reactziile. Acum eu cred ca asta nu a fost un gest de maxima diplomatie politica, insa chiar nu pot spune ca a mintit Papa. Si apoi oricum frica de terorism e si tot o sa mai fie si cu declaratia asta si fara. Plus ca simpatia de care beneficia germania din partea arabilor se clatina simtzitor prin trimiterea de trupe ce vor avea ca scop protejarea teritoriilor israeliene. Well traim in germania condusa de Frau Merkel, sa vedem cum va fi. Schröder o critica la greu.We superb sa aveti! Aici iar soare si caldura mare!Vikinga7+ & micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput