Scandinavii stiu DC (122)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lena spune:

rayu serios??? incredibil...si nu ti-a venit sa-i ii explici si tu tot intr-un limbaj, dar nu de gradinitza ci de omu pesterii macar...again, incredibil!!

Lena si t-rex Freya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Na ca mi-e lene sa editez dar azi sint in forma si-mi vin o gramada de idei:))
Domle...din lac in put,cum vreti voi...am si eu o dilema:
di ce a ajuns Zezeul locu unde se discuta "bunabuna,ce mai faci,ce ai mai facut azi,io aia,tu aia"..astea nu-s discutii de ..Prieteni dintotdeauna,de exemplu??
Am inceput sa fiu destul de iritata din acest motiv,pentru ca nu mai poti sa citesti domle un scandal ca lumea la zezeu!!!!Lilutz,darling,ca acu ai trese,zi si mie de ce nu inchideti astfel de subiecte care sufoca Zezeul??
Semnat:o protestatara fan zizi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

lena,am satisfactia ca a "articulat-o" barba-su cu un:Du-te draga la culcare,nu vezi ca ai baut prea mult?
P.S.-barba-su e GREC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

rayu...daaaaaaa atunci e bine...macar asa!!
auziti dar si guestus(bine ca ccc cred ca se ruga careva de el si deveni ceva convertit, ca numa cu pasaje religioase le da la freza) deveni mai baza asa, din acid ce era...s-a blazat lumea, asta e concluziunea mea...cateodata ma bate gandul sa fac asa un forum d-asta mai fara desuuri...sa te poti domne racori pe indelete!!
printre altele, sarim de la una la alta, filozofie pe aici nu gluma in ultima vreme, esenta iubirii si altele asemenea, v-am mai zis eu ca-l citesc pe post de neto-novela!!

Lena si t-rex Freya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

guestus o face la misto. nu muscati:D

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Doua veri frumoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by Rayuela

lil,am vazut si io "ironia",dar din pacate,trebe scoase ghilimelele,pentru ca asa gindesc marea majoritate a suiedejilor,parol.

Pai de aia mi-o placut articolul, ca ironizeaza majoritatea ... io drept sa spui apreciez, asa cum zicea si Bylund, politica suedeza a lu' "toata lumea are dreptate" . Spor la vot!! :-)) Cit despre ZZ, io n-am nici o "tresa" pe-acolo, sorry...
BTW de greci, suedezu' meu de project (nu va spusei ca acum, cu svensii din Umeå tre' sa designam niste jocuri)...deci colegu' meu de joaca e finlandez si-l cheama...Sotiris E finlandez cum sint io daneza!! Nu stiu cit de jenial e jocu' de-l proiectaram, cert e ca ridem de ne hiim si avem mucho fun!!!
lena, ala de studiaza renii e demential...si-o scos in apa, chiar si chilotii, sa se simta, cica, liber ca renii lui...imagineaza-ti, spre oripilarea totala a americancei ! El se crede pe la tropice acilea, insa jura ca iarna polara e suuuperrrba...da' cam lunga!!!

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

Rayu, du-te bre la vot si exercita-ti dreptu!l democratic, voteaza in alb daca nu-ti place de niciunu. Oricum cica modelu suedez va continua sa existe indiferent de cine castiga. Citii si io un articol in Le Monde (nu merge sa pun linku acilea)
era o comparatie intre Persson al vostru si Blair, spuneau aia ca "poporu" e ingrat ca ii goneste p'astia doi desi Marea Britanie si Suedia au cele mai mari cresteri economice. da'ca nici daca castiga ailalti nu se va schimba mare lucru.
Acilea alegerile sunt la anu da' batalia deja a inceput, favorita e o femeie, Ségolene Royal, pe care revista FHM taman a clasat-o pe locul 6 intre cele mai sexy femei din lume
Spor la vot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Oooh madame Royal e chiar frumoasa si chiar are o privire inteligenta ca Frau Merkel pierde la asta lejer! II luara frantzuzii pe nemtzi la vinuri, mincare rafinata si femeii in cancelarii.Lena pai bravo olandezilor. Eu zic ca s-au si invatat musulamnii cu reactiile civilizate europene. Ma amuza si faptul ca Bush a iesit in sondajele americanesti cel mai nepopular si nedorit presedinte din istoria lor. Si aah fara credibilitate.Sa vedem cine o iesi pe la americani data viitoare ca de nu o sa ramina Frau Merkel si Madame Royal sa tina piept musulmanilor ete asa ca doua Xene:) N-au si olandezii vreo doamna pe acolo pt alegeri? Ca devine trend vad. Dar roamnii au oare? Ca veni vb de romani, m-am ingrozit ca la sharia cind am vazut un sondaj in ro cum ca cel mai puternic om al momentului e considerat de romani Jiji Becali! No way! Chiar sunt sanse sa fie printre alesii neamului? BrrrrrPe miine! Vikinga7+ & micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Rayou si mie mi-e dor de un zz adevarat, ehei vremuri! Da pariez ca acu' cind o da frigu se mai linistete lumea pe la casa ei la o birfa si un zz asa:)Mie mi-e lene sa schimb la semnatura sapt bb-ului, nu-s numa 7 is vreo 10 de acuma, gretzurile mi-au trecut, mi-e foame numai:) Incet incet se intrezareste burtica si deja am intrat in moodul ala de femeie insarcinata si tare mindra, mi se pare ca-s frumoasa rau aaah nu-i nimeni ca mine si ca-mi sta bine cu burtica, si ce mai infloresc nu alta Asa m-a tinut si cu Aldo, pina in luna a 7-a a 8-a cind zaceam ca o balena esuata:)Vikinga7+ & micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

io va citesc in continuare cu mare interes (dar mai ales cu placere) de dupa coltz

irimellu, maine caut sidi-ul cu arhiva. acum ma duc sa dorm, ca e aproape miezul noptii

Daca esti Pârâcios

Mergi la inceput