Scandinavii stiu DC (122)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

vaz ca regretele papii nu potolira hoardele nonviolente si pacifiste, mai detera foc la niscai biserici mai trasera cu puscociul in catedrale, mai retrasera ambasadori de la Vatican (mare paguba )
Io astept cu interes momentul cand papa Benone isi va sfatui fidelii sa se converteasca la islam, adevarata cale, religia pacii si intelegerii intre popoare. Ca se pare ca asta i se cere.
Intr-un fel mi-e mila de bietii oameni care se lasa manipulati de imamii lor si de conducatorii lor, vazuti in presa par o masa informa si indobitocita care se poate asmuti oricand si contra oricui, e de ajuns sa li se spuna ca Xulescu l-a injurat pe Mohamed sau l-a desenat cu coarne in cap.
Mai aparu acilea sefu musulmanilor 'moderati' (hehe) care zisa ca e inadmisibil ca papa sa faca asemenea afirmatii, ca n-are decat sa citeasca coranu sa vada ca nu e asa! muhahaha, as vrea si io sa-l vad pe papa Benone cu coranu in mana recitand si balanganindu-se inainte si inapoi in slava lu Allah
Nici macar jurnalistii nu mai sesizeaza ridicolul situatiei si spun sau scriu fraze de genul: "violentele s-au declansat ca urmare a afirmatiilor papei Benedict ca religia islamica ar duce la violenta" Sau declaratia unui "pacifist" de prin gaza: "Am dat foc la biserica ca sa demonstrez ca islamul e non-violent, papa trebuie sa-si ceara scuze"
Ar fi de ras daca n-ar fi de plans...

Rayu, fusesi la vot?
Adelucci tu cu cine votasi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

buna dragilor, voi dezbateti aici politici la greu, pe cand eu ma lupt cu un formular de pe e-jobs, sunt curioasa daca pt pregatirea mea ma va contacta cineva vreodata:D

problema e ca nu stiu nimic sa raspund la asa ziul miniinterviu,

http://www.ejobs.ro/user/ejobsletter.php?lang=

nici ce job vreau sa am, nici care e idealul meu in cariera(compozitoere de faima mondiala,ete scarz)

voi cum, raspundeti la din astea? hai ca aveti experienta, nu ca mine.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

hmmm, hai sa trasncriu intrebarile, ca cica nu se vede linku.

1.. Care este cea mai mare realizare profesionala de pana acum?
2.Care este cel mai mare esec profesional de pana acum?
3. Unde va vedeti peste 5 ani?
4. Care este cel mai mare vis pe care-l aveti? Care este idealul dumneavoastra in cariera?
5. Care este jobul care credeti ca vi s-ar potrivi cel mai bine?
6. Descrieti compania ideala in care ati dori sa lucrati?
7. Care este departamentul in care doriti sa lucrati ( aveti dreptul la o singura alegere )? Explicati de ce credeti ca sunteti potrivit si de ce ati facut aceasta alegere!
8. Detaliati personalitatea dumneavoastra ( hobbyuri, aspiratii, ce va motiveaza, stil de viata si lucru, etc ).

dupa aia...cum se face o scrisoare de inetntie?? si cand te intreaba care e obiectivul propus..ce se scrie?>

oricum, ti-l ia in considerare cred numai cu 60% completat, si eu am deja cica 73, da eram curioasa cum se face:)

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Mergi la inceput

mey, daca v-am inhibat dati ignore, LOL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Sabina, daca gasesti pe undeva un model standard de letter of intention d-ala sa mi-l pasezi si mie pliz. In English?

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Doua veri frumoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Sabina, depinde pentru ce tip de job vrei sa aplici (nah ca folosesc termenu' asta ingrat). De exemplu, nu vad cum ai putea tu raspunde la intrebarea 6, 7.
In scrisoarea de intentie cel mai bine e sa descrii cat de plastic posibil ce faci tu, pentru cine, de ce, ce abilitati ai in domeniu, experienta la greu si cat de bine crezi ca te potrivesti pe postul oferit. Sugestia mea este sa adaptezi scrisoarea de intentie pentru fiecare post in parte: ai mult mai multe sanse sa fii remarcata. Nu folosi prea mult "eu", adopta un limbaj cat mai profesional da nu zgarietor la ureche. Uite www.1educat.ro/cariera/strategia/scrisori.html" target="_blank">cateva sugestii.

Daca vrei trimite-mi un draft cu scrisoarea de intentie ca sa imi dau seama ce vrei tu sa le zici si pot sa iti dau pointere dpv al formei.

Nuka si Mama la Nuka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

dragilor,se pare ca scapam (macar)4 ani de comunisti!
Alianta liberala are un pic de avantaj,macar sa schimbe naibii prim ministru,ca sint ingretzosata de Persson pina peste urechi!

P.S.-am fost la vot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Sabinelu', pe mine una m-apuca somnu' cind vaz intrebarile alea!! Nik' interesant, parol...un gen de "spune ce vrei sa fie auzit" Astia p-acilea, prin DK, mizeaza mai mult pe sinceritate si pe sentimentul de fit in company ...adica trimiti CV-ul, daca e OK din punctul lor de vedere, te cheama la interviu si apoi te supun unui test grila - mai mult psihologic, reluat la interval de 30 de minute (adica ai raspuns o data, iti dau o recreatie de vreo 30 de minute si apoi iti dau acelasi test, dupa care compara raspunsurile ). Nu-s ce sa zic...da' vorba Sofiei, intrebarile alea (6 si 7) sint inepte pentru profesia ta!!

Rayu, sa-ntelegem ca noul premier suiedez va fi moderat??? Frederik Reinfeldt??? (ie sexyyy!!! ).

Almiteri, vaz ca furia islamista incepu cu uciderea unei calugarite catolice in Somalia si , ma tem, ca asta ii doar primul pas. (In acelasi context, mi se pare de-a dreptul caduc indemnul papei catre crestini, de a se re-apleca asupra religiei, pentru a contrabalansa efectele islamismului )

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

quote:
Originally posted by lilanda
[Rayu, sa-ntelegem ca noul premier suiedez va fi moderat??? Frederik Reinfeldt??? (ie sexyyy!!! ).

Yeah!
Uite-l ce bucuros e!
Persson e sucarit rau,asa ca s-a hotarit sa-si ia jucariile si sa plece si din partid:Aaaaaaaaaa,nu ma mai vreti prim ministru????Uoaaaaaaaaa,ma duc la mamaaaa!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

quote:
Originally posted by lilandaIn acelasi context, mi se pare de-a dreptul caduc indemnul papei catre crestini, de a se re-apleca asupra religiei, pentru a contrabalansa efectele islamismului )pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
Asta a fost adinc rau. Sa-i ia naiba pe toti, mie una mi s-a acrit rau de tot de orice tip de religie. Ma irita ingrozitor importanata data islamului, papei si religiei in general. Mare bleah!Vikinga & micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput