Piticodromul de sept-oct 2005 (136)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Simo, te inteleg cu supararea - eu niciodata nu sint bucuroasa de ziua mea.
Mihalea, sanatate lui Alexandru!
Cristina, hihi, si eu ma gindeam ieri sa ma duc cu Miruna sa i-o plasez in brate cu biberonul, sa o hraneasca el.

Ah, si mi-ati amintit ca luna asta ma "sarbatoresc" si eu, of-of, mai-mai.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Maddy, Mihaela_e, Bianca, Ruxi, Carmi, Christina_m, Codruta, Cge merci de urari! N-am primit atatea felicitari in viata mea!

Ioana sa stii ca chestia cu depresarea m-a luat de cand am implinit 30 de ani. Pana atunci eram vesela ca un cintezoi
Dar acum mi-a trecut, mai ales ca la indemnul tau imi asesonez ziua cu niscaiva sampania si incepe sa mi se iteasca asa un zambet tamp pe fata...parca nici nori nu mai sunt pe cer

Bianca Nu stiu cum se face dar eu am ratat anuntul cu ziua ta si de aceea iti urez de abia acum La multi ani si fericire alaturi de fermecatorul Milan.

Fetelor spuneti-mi si mie va rog...daca Filosoful se cacariseste mai moale, este cazul sa-l bag pe regim? Face cam de doua, trei ori pe zi si nu stiu daca sa iau masuri sau nu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

latrishia, roxi, m-ati terminat cu gradele de rudenie. e mai ceva ca la surprize-surprize . eu cred ca n-am nicio ruda pe forum, ca am dat destule amanunte despre mine si familia mea si n-a sarit nimeni.

nicole, ralucacostiurin lucreaza la firma de profil. uau, ce frumusica e ioana! ce a ales de pe tava?

miflore, ce bine ca si-a revenit ana cu somnul! stiu cand spuneai ca te-ai jucat cu ea de la 1 noaptea la 5 dimineata si incercam sa-mi inchipui. brrr...

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Simo, La multi ani, sanatate si fericire si iubire si bani si sampanie muuulta si tot ce-ti mai doresti tu.
Hai, lasa depresiile ca esti junioara fata de altele din grup, nu dau nume ca ne stim noi care suntem.

Mersi si pupici fetelor care m-au incurajat pe tema condusului.

Pupici si la restul lumii, vine weekend-ul, uraaa,

Anto siVictor (8 octombrie 2005)

PS: Daca eu pot sa conduc, atunci sa stiti ca oricine poate. Nu am avut nici o chemare sa invat, dar dupa ce s-a nascut Victor nu se mai putea. Eu lucrez in ture si de cate ori ma ducea/aducea sotul la serviciu il caram si pe copil dupa noi si uneori era naspa, ii stricam somnul, rostul, intarziam cu baie, etc. Uite cum un pitic de cateva kile a facut sofer din mine, lucru pe care sotul il incerca de nspe ani de zile.

Mergi la inceput

Eu de cind ma stiu n-am fost fericita de ziua mea. Nu e problema de imbatrinire, cred ca ma enerva sa ma pupe lumea si sa trebuiasca sa ma bucur fals de cadourile care nu-mi placeau.

Simo, kk de 3 ori pe zi e ok; mai baga-i o banana extra, si inlocuieste iaurtul cu brinza calcica, si o sa-si revina filozoful.
Maddy, spor la prajituri!
alexuta, oau, ce gospodina esti! Eu inca primesc de la mama borcane cu dulceata si zacusca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

...mmmm....zacusca...mi-e o pofta de mor

Carmi

Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Carmi, am zacusca cu peste .. vrei sa-ti trimit prin sotul meu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Kristinutza, Victor nu e geniu, e 'patron de hotel'.
Imi vinde mie si lui taica-sau sejururi, si eu il provoc: cat costa fara masa, cat cu masa; daca rezervam 5 nopti cat iese, dar daca rezervam 7.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Maddy, si eu diseara vreau sa fac prajitura cu ananas.
Maine vrem sa mergem la un gratar, si vreau sa contribuim cu prajitura asta.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Simo, eu nu m-as impacienta ca face de 3 ori pe zi. E mai naspa daca pute rau, mai rau decat de obicei adica

Matei a recidivat azi in parc cu mama, a cazut si si-a rupt buza ... sange peste tot, copil urland, clar bunicile alea din parc s-au edificat: noi suntem aia nebuni care nu avem grija de copil.

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput