Piticodromul de sept-oct 2005 (136)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simona8004 spune:

Anto felicitari la condus.
Fetelor, eu conduc de 6 ani, dar cel mai mult am condus anul acesta decit ceilalti 5, dar sunt, pe zi ce trece, tot mai indignata de felul de condus atat al femeilor, dar mai ales al barbatilor. O explicatie la felul de parcare a unei masini conduse da un barbat este ca: " El o parcheaza intentionat (aici facandu-se referire la modul gresit de a parca masina:gen in curba, sau exact pe trecere sau cu 'fundul' masinii in strada etc) pe cind femeia (aici unele, nu toate, "majoritatea" citat) o fac fara sa se gindeasca. Offf.... barbati astia se cred doar ei cei mai buni.

O faza tare la condus, eu sunt de principiu mai bine semnalizez putin mai devreme decit prea tirziu, si ma pregatesc sa virez stinga si semnalizez cu vreo 80m inainte de a vira (a se nota ca legal trebuie cu 50 m inainte de a vira) si unu pune o frina de te sperii si era sa intre in spatele masinii (nu ca m-as fi suparat ca tot are nevoie de putina reparatie si asa poate, poate profitam de pe urma unui neatent) si incepe tipu sa tipe la mine ca sa ma decid unde vreau sa merg. Eu cu tupeu, aveam geamul de linga mine jos il intreb "tu vezi ca senalizez?" el "da". Eu "Si vezi si directia in care semnalizez?" El "da" Si atunci ce te cashti la mine! Tipu s-a facut rosu ca racu si a plecat si in troba. Asa ca la condus cu tupeu, nu va lasati fetelor, e chiar fain de ce nu. Mi-ar placea sa conduc si mai mult daca masina ar fi una care sa merite urcatul la volan, asta e super veche si indata, indata moare. Nici macar nu e a noastra, dar comentez, ca daca nu am avea ar fi si mai rau. Asa ca sunt foarte multumita de ceea ce am.

Simona, mama lu Maia(22.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_e spune:

Buna tuturor mamici si pitici,

Simo, la multi ani, sa treiesti, sa fi sanatoasa si fumoasa si sa+ti cresti puiutul in cele mai inalte sfere filozofice.

Eu m+am chinuit sa va scriu dar dupa ce va citeam trebuia sa plec. Deci, l-am dus pe Alexandru la Stanciu la Budimex, facut analize, primit analize care spun ca are o mica tuzlburare de digestie, in rest totul e ok, adica toate analizele sunt bune. Asa ca facem tratament, suplimentar mi-a dat si perinol pentru pofta de mancare dar care are si un efect sedativasa ca doarme copilul meu de la 20,30 seara pana la 8,20 dimineata plus in timpul zilei. Iar asta chiar ma enerveaza pt ca nu mai avem timp de joaca, pt ca eu plec la serviciu cand el doarme. Oricum, acest minunat sirop trebuie sa-i dau 14 zile. iar pentru nas infundat ii pun langa el pe o batista karvol, asta dupa ce adoarme. Si chiar functioneaza, adica ii desfunda nasul si doarme linistit.

A inceput sa faca pasi mici si putin de unul singur, iar in ham alearga la propriu.

Cam atat, caci iar trebe sa fug.

Pupici la pitici si mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

innaa, bine ai revenit! se vede ca ai uitat cum sa rezolvi problemele pe ici-sha. gaseste un instructor sau o scoala de soferi si roaga-i sa-ti rezolve fisa medicala. dai un banutz... moama, ce instigare la coruptie fac. mai, nu zic, poate se schimba cate ceva... dar stiu f bine cum dureaza fisa asta medicala dac-o faci pe bune (vorba vine, ca oricum nu cred ca te controleaza doctorii pt fisa de permis) si mai stiu cat de repede se rezolva pe caile ilegale.

ooo, a revenit roxi!!!

diplodocus, si eu ma simteam tare aiurea la inceput sa scriu. chiar stiu ca vorbeam cu tangerine de treaba asta. intre timp... haaa, kristinutza pe fiecare pagina! iar despre tine nu cred ca se poate spune ca nu scrii. ca io stiu cate ceva despre voi.

hihi, hai ca am ajuns la partea in care va amintiti ca sunt cu sinistratii pe la arbore.
sa vad io acuma cine si-a facut griji pt noi si cine nu!

fi-miu e destul de bine. incepe iar sa faca febra, dar nu plange deloc, se joaca singurel, e ok.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

alinam, eu nu prind euforia, ca altfel... ma dezlipeai cu lama, vorba cuiva.

simona, nu aveti indemnizatie... oofff. stiu ca si eu ramaneam fara, noroc ca am reusit niste ilegalitati (am inscris din urma in cartea de munca - mai bine nu mai zic), ca tot va instigam... chestia e ca lucram la doua locuri de munca si... ramaneam fara indemnizatie ca erau jumatati de norma, o firma era prin ploiesti, cealalta prin bucuresti etc. si decat sa se mire functionarii ca la masini straine am preferat calea asta. mama, parca-mi fac spovedania, ca astia cu dosarele.

stiti ce ma gandesc eu de multa vreme ca ar mai putea fi cu fetele de pe lista care nu intra? unele poate au probleme cu copilasii. pt ca, macar statistic, nu pot fi toti copiii perfect sanatosi. nu e placut ce spun, dar nu pot sa nu ma gandesc si la asta... si poate le e greu sa intre sa ne povesteasca. desi cred ca suntem un grup primitor si empatic.

poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona8004 spune:

Kristinutza, moama cit m-am chinuit sa fac asta sau cel putin sa il angajeze pe sotu cu vreo 2-3 saptamini sa nasc. Nu trebuia sa platesc nimic, absolut nimic ca era absolvent, dar nimeni nu a vrut sa ne ajute cu nimic. Si daca nu m-as fi zbatut. Chiar am fost la Casa de Pensii sa intreb, platesc si despagubiri numai sa ma ajute, "NU, nu se poate si nu exista nici o cale, ne pare rau!" da cred eu ce rau le parea pentru mine...in fine. Lasa ca ne-am descurcat noi si asa.

Simona, mama lu Maia(22.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Salutare,fete dragi!
Ce citesc eu acusi? Avem o sarbatorita? Pai sa-i zicem :LA MULTI ANI!Simo tot ce iti doresti tu sa ti se implineasca.
La multi ani si pentru toti bebelusii care au un anisor.De fapt nu mai sunt bebei, sunt copii mari ce mai!
Asa,va intrebati de ce nu intra unele mamici pe aici, nu stiu dar va zic eu, mai nou, de ce nu mai am timp sa intru:Pai cat e Alexia treaza nu pot sa fac mai nimic, cand doarme o zbughesc in bucatarie.Fetelor am si eu un fix, de fapt cred ca sunt bolnava nu gluma!
Trebuie sa am toate borcanele pline in camara asa ca in perioada asta am in cap numai zacusca, compot, dulceata, muraturi, etc.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddy77 spune:

hello fetelor,

moki,daca te consoleaza cu ceva si eu mi-am uitat telefonul sapt trecuta in drum spre munte,la o buda,l-am pus frumos pe geam sa nu-mi cada din buzunar si mi-am amintit de el peste 50 km..m-am ofticat f tare ca tot asa aveam poze cu burtoasa si cu piticul in maternitate.,plus ca nu mai am nici un nr de telefon,nu aveam agenda scrisa in alta parte.Si Bianca ma musca intentionat cand are nervi..

simona,felicitari pentru Maia!Cam in aceeasi ordine i-au iesit si lui Bianca dintiiSi eu mai comentez la volan,cal mai tare ma enerveaza aia care nu semnalizeaza,ii claxonez si uneori le si zic.Cat despre barbati la volan,stiu eu unii..dezastru,mai ales taximetristii.

kristinuta,sanatate lui Raducu!Sa nu mai faca febra!Mie mi-e groaza ca nu mai pot sa-i iau temperatura copilulul,nu sta o secunda locului,si pampersul il pun in mers.

Simo74,La Multi Ani!!!!

mihaela,am auzit si eu ca peritolul e bun pentru pofat de mancare,sper sa-i revina pofta lui Alexandru.Bravo pentru pasi!

cge,ce haios e Victor.

Ioana,Irina bafta la tuns copiii daca ajungeti!Asteptam poze cu noile freze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Pentru bebeii bolnaviori: multa, multa sanatate, fiti puternici sa invingeti toate neplacerile astea!
Nu-mi place deloc sa aud ca exista copii bolnaviori.

poze

Mergi la inceput

karmenutza, uau, ce tarziu se trezeste catalina. boierieee! la noi nu seamana radu cu noi. ca si eu si tac'su am dormi pan' la pranzu' al mare...

bianca, la multi ani! am ras pe infundate cand mi-am imaginat copiii. mai ales intalnirea cu balega.
si sa stii ca eu nu uit ziua lui milan pt ca si io-s nascuta in aceeasi zi. pe modelul tau cu vladut.

hai ca iar s-a culcat febrilul meu. si iar are febra. dar bea lichide de n-am treaba. mi-e mila de el... dar, tinand cont ca e prima lui raceala...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddy77 spune:

Azi m-am hotarit sa fac pe gospodina..fac "melba cu piersici"
N-am mai facut o praji de ani de zile,mai mult de lene..e si cofetaria aproape.

copilul doarme asa ca fuga la treburi...

Mergi la inceput