Piticodromul de sept-oct 2005 (136)
Raspunsuri - Pagina 18
kristinutza spune:
carmi, chiar ca ai un zambaret! ![]()
ioana, imi pare rau ca iar cauti bona. aveti mare grija, am auzit de mute cazuri in care bonele imprumutau bani si nu mai veneau de a doua zi la familie. dar poate o sperii un pic sau poate, ma rog, intentiile ei nici nu sunt neaparat rele, dar cere-i copia de buletin sau fa un scris cu ea cu 2 martori si... ei, lasa, ca te descurci tu mai bine, nu-ti mai dau sfaturi. ![]()
radu s-a culcat intr-un final. iar a facut febra, nu i-a trecut cu nurofenul. i-a mai scazut, ce-i drept.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
Ioana75 spune:
Kristina, multumesc, dar i-am zis clar ca nu-i dam
. A inceput o poveste demna de o telenovela cum ca la ce ii trebuiau banii, dar eu nu pun botu'; copie dupa buletin am de cind a venit in casa.
Cristina, si noi vroiam sa mergem la un gratar; mergeti pe valea prahovei, sau pe aici prin apropiere? (nu te ingrijora, nu venim cu voi, sint doar curioasa
)
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
country girl spune:
Buna ziua la toata lumea!
Ca sa nu ma stergeti de pe lista, am zis sa mai dau totusi pe la voi cat sa urez cu intarziere unora si anticipat altora
fie ca sunt copilasi au implinit un an sau au mai adaugat cate o luna, fie ca sunt mamici
(La multi ani, Simo! si lasa depresia. trimite-o la mine ca deja stiu cum sa convietuiesc cu ea)
Sanatate bebeilor bolnavi si cate un pupic tuturor!
De cand nu m-ati mai auzit/citit, am luptat cu problemele mele personale si cu cele ale familiei. Nu pot sa zic ca am scapat de toate, vad ca fiecare noua zi mai aduce cate ceva, dar macar indraznesc sa sper ca ceea ce am vazut este luminita de la capatul tunelului. Sper sa n-o vad si eu ca Romania peste 50 de ani!
Ma rog, cert este ca lucrurile par sa se indrepte intr-o directie si sper sa fie si cea buna.
Am avut un concediu lung si in parte frumos; m-am mai odihnit oleaca dar n-as putea spune ca sunt in forma maxima. Oricum depresia cu care am luptat atatea luni negre pare sa mai fi dat inapoi. Nu stiu daca sunt endorfinele datorate sportului de 3x pe saptamana sau adrenalina indusa de cele doua examene grele pe care le am in septembrie si octombrie, dar cert este ca incep sa ma simt oarecum mai aproape de cea care eram candva.
Ilinca creste mare, cu o personalitate puternica (cum elegant se exprima doamnele institutrice cu privire la crizele de dat cu kuru de pamant cand ceva ce vrea ea nu se intampla in aceeasi secunda). Inca nu merge singura-singura, dar nu-i nici o graba, ca s-asa se descurca sa ajunga peste tot pe unde n-ar trebui. Se catara peste tot (pat, scaune, canapele, birou etc), stie sa si coboare de pe unde se urca, merge sprijinindu-se de orice, tinuta de mana sau 4x4, se joaca in parc cu copiii mai mari si face ordine cu colegii de gradinita.
Am un singur of in ce o priveste si aici v-as fi recunoscatoare daca m-ati putea ajuta cu un sfat: nu vrea sa manance mancarea daca nu este sub forma de piure! Daca gaseste un bob de orez, oricat de fiert, sau o bucatica cat de mica de leguma, carne etc in mancare, scoate tot din gura si se cauta cu pumnul printre maselele pe care nu le are deocamdata! Ma exaspereaza! Si la cresa face la fel! Daca mancarea are bucatele, ia 4-5 lingurite dupa care incep protestele si nu mai mananca. Am incercat toate metodele, inclusiv flamanzirea, dar fara rezultat. Daca-i dau bucati mici de branza, carne, mar, morcov etc le mananca una cate una fara probleme (dar nici acasa si mai ales nu la cresa, nu sta nimeni dupa ea 2 ore sa manance asa) chiar si din bucati mai mari musca cu cei 6 dinti si e ok.
Ce ma sfatuiti sa fac?
Altfel, am renuntat la borcanele si piureuri industriale (au rams in caz de deplasari) si mananca tot ce mancam si noi (ma rog, cu unele exceptii si evident fara sare).
V-am pupat pe toate si va doresc numai bine.
si Ilinca (10 septembrie 2005)
valen spune:
Ei, mi-am aruncat un ochi printre randuri si n-am ce face, tre s-o felicit pe cuscra-mea: Simodraga, sa fii sanatoasa si iubita de cei dragi!! Evident ca si nora iti transmite "la multi ani", insa fiind putin plecata, nu poate face urarile personal. (plecata la gradinita, desigur)Cge
Va salut pe toate si va multumesc de incurajari; poate acum ca merge si Sarah la gradinita, voi avea mai mult timp la dispozitie sa va citesc si sa mai scriu cate cevaCu kid ce se intampla ca n-am mai vazut-o; Jadi, iete un pupic de la noi
Roxi 23 esti scumpa tare 
Dandy spune:
Buna fetelor bine v-am gasit si felicitari celor ce au sarbatorit anisorul.Am intrat f. rar din lipsa internet unde stam cu copilul dar sa stiti ca v-am citit mai des.
Eu am revenit de astazi 1 sept. in invatamint.Stiu ca daca nu a implinit copilul 2 ani poti sa ceri pana la ac. varsta, 3/4 din norma pt ca alaptez si sunt platita cu norma intreaga (asa cum in intreprinderi se fac 6 ore pe zi in loc de 8).
Stiti cumva actul normativ ce prevede aces lucru ca la scoala mi-a spus sa aduc legea?
Va multumesc,Dandy
kristinutza spune:
si radu bea destul de binisor din cana normala si cred ca-i face mare placere. adica ii dau eu din cana, nu stie el sa duca...
mai, ce trafic de bone faceti!!!
sa vedeti acusi ca-ncep si eu cred. bine ca am angajat-o pe soacra-mea (azi e prima zi). sa ma certati cand o sa incep cu nemultumirile. ![]()
dar deocamdata stau p-acasa
. desi a inceput lumea sa ma bata la cap
, eu nu comentez nimic. ma uit ca radu e pur si simplu o incantare, ma intreb daca mai pot lasa pe altcineva sa se ocupe de el... unul dintre fostele servicii nu m-ar incanta deloc... complicatii.
locca, ce sperietura ai tras... bine ca e bine.
irina, ce frumoasa sunt pozele cu vladutz-blondutz si bb mic. vai, nu pot sa cred cat de repede cresc piticii...
diplodocus, radu nu mai face de vreo 3 luni baie in cadita lui (pe care oricum o cocotam pe cada ca sa nu ne aplecam prea tare). taica-su' il pune in baie in fund, umple cada cam pana la buricul copilului, si... il spala. ca sa-l spele la fund si pe picioare il ridica sa stea in picioruse, iar copilul se tine de marginea cazii. nici la clatit, la dush, nu protesteaza prea tare. atata timp cat are o rata in mana poti sa-i faci ce vrei lui radu. ![]()
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
cge spune:
Ioana, sa iti zic, sa nu iti zic...
Noi mergem la cineva la tara pe lg. Bucuresti.
Ruxandra,
lui Matei, sa ii treaca buba.
Lasa ca oricui i se poate intampla.
Cand ma gandesc ce mult imi doresc acuma sa mearga Anca in picioare, si cate cazaturi o sa ia
Ina, ma bucur ca ai mai scris cu vesti bune despre tine si Ilinca.
V-am vazut pozele, sunteti super.
Valen, si noi o pupam pe mica printesa Sarah.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
b_irina_c spune:
Valen, Ina bine ati revenit!!!!
Ina cu mancatul asa a facut si Vladut pana mai acum o luna cand brusc si subit n-a mai vrut pasta aia si a papat cu pofta bucatelele. Eu zic sa mai putintica rabdare...
kristinutza
! Si eu ma uitam la Tudor (nepotelul) ssi la Vladut si parca mi se parea extrem de departe perioada aia. Zau ca parca imi era teama sa-l iau in brate, noroc ca dormea
.
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze
locca spune:
Ina, ma bucur ca ai venit pe la noi 
Stiti cumva cu ce pot sa-i dau la buza daca se infecteaza? Sau ca sa nu se infecteze? E umflata.
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
locca spune:
Kid este plecata in concediu. Alexandra a ei e bine, o vedem aproape zilnic in parc.
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)