Piticodromul de sept-oct 2005 (136)
Raspunsuri - Pagina 19
BiuMil spune:
Locca, sper sa nu vb prostii, dar cred ca eu as da cu rivanol...acu' depinde si unde e sparta...
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
locca spune:
Pai aia e problema, ca e sparta buza in sine, nu pe langa, deci cu orice as da musai intra si in gura.
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
RalucaN spune:
Buna fetelor!
Dandy din cate stiu eu ar fi cam asa:
1. Contractul colectiv de munca unic la nivel national pe anii 2005-2006: Art 17 - alin. 1
2. Daca nu vor sa recunoasca contractul colectiv de munca arata-le Codul muncii Art. 241 alin. 1 litera d
Sper ca e corect ce ti-am zis. Mihaela_e, ce zici?
La multi ani tuturor piticior care au facut anisorul!! Sa cresteti mari si sa fiti sanatosi, sa fie mandre mamicile voastre de voi!
Raluca si
bursicutza mea draga (3.10.2005)
country girl spune:
Ruxandra, eu i-as pune imediat gheata sau ceva foarte rece care a stat in frigider/congelator pe buza. Pentru dezinfectat, aici se gasesc spary-uri cu un fel de solutie antiseptica care nu ustura/coloreaza etc
Altfel, poti sa-i pui rivanol cu grija.
Pupam Matei sa-i treaca repede.
P.S. si noua ne-a fost dor de voi toatele, dar mai avem un pic si trecem hopul si-atunci sa vezi activitate la subiect![]()
si Ilinca (10 septembrie 2005)
maddy77 spune:
mai fetelor,a mai facut cineva "melba cu piersici"? Nu stiu cu ce am gresit dar mi-a iesit crema putina,adica cat e stratul de biscuti atat e si cel de crema,in orice caz pe cutie nu e asa...oricum cred ca e comestibila![]()
kristinutza spune:
christina m, deci matei si radu sunt frati in ale suferintei cu gatul si febra... 
antoanela, bine ati revenit!
aaa, a propos de pietricelele din parc. radu gaseste cate una, se ataseaza profund de ea, o cara prin tot parcul, o mai linge, in fine. ideea e ca bunica are curtea plina cu... pietricele! pot oare sa va explic privirea hamesita a copilului meu? zici ca era in transa: lua o piatra, o lasa ca sa o ia pe vecina, iar o lasa, nu se putea hotari, oricum, imi pare f rau ca n-am filmat fatza lui la contactul vizual cu multimea de pietre.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
cge spune:
Maddy, ai pus si smantana si iaurt ?
Eu am pus e drept de fiecare data iaurt si smantana mai mult dupa ochi, dar a iesit stratul de crema mai mare decat cel de biscuiti.
Si e iese super buna, Victor asa zice.
pentru tine.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
b_irina_c spune:
Mady eu am facut si a iesit cam atat de inalta (a nu se lua in seama pictura de deasupra
). Ai folosit cartoanele lor? Poate nu ai mixat-o destul... Daca e comestibila, ce mai conteaza inaltimea
?
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze
locca spune:
Ina, Bianca, mersi frumos 
I-am pus gheata de cand a venit din parc. Nu cred ca e serios, doar ca e umflat in continuare. Cred ca de fapt cu dintii s-a ranit.
Trebuie sa mai spun ca iar sunt complexata cu prajiturile voastre? Eu nici nu stiu ce-i aia "melba"
.
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
cge spune:
Ruxandra, sa citam din clasicii in viata :
Melba
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati