Piticodromul de sept-oct 2005 (136)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Dragele mele va multumesc mi-ati inseninat ziua! Iar urarea ta Ioana mi-a mers direct la inima. Ce frumos suna "mama filosofului nostru" . Va pup pe toate!

Kristinutza referitor la biberon. Si eu am tot de 250, dar il umplu ochi si uite asa se face de aproape 300

Moki tu stii cel mai bine cat rezisti fara Mario. Un job cu mai multe provocari este intotdeauna OK, iar domeniu total necunoscut este decat in prima zi .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Moki, eu am ales jobul comod, desi am oferte banoase si stresante care ma asteapta cind vreau. Principalul motiv nu a fost Miruna, ci dorinta de a face bb2 in curind - si stiu cit e de important sa nu fiu stresata in perioada sarcinii. Daca in urmatorii 2-3 ani nu v-ati planificat bebe, eu zic ca e un moment bun sa incerci un domeniu nou (eu una asa as face). Bafta multa, alegera facuta sa fie cea mai buna pentru voi toti.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Hai sa va zic ce decizie mareata am luat . Vrea sa ma duc 5 zile (cu drum cu tot) la Herculane. Initial vroiam la mare, dar... dupa studii aprofundate intr-ale timpului probabil am ales alta destinatie. Dezavantajul e drumul lung, dar ma bazez pe Vlad sa fie cuminte ca de obicei in masina, dar si sa-i treaca mucii pana vinerea viitoare.

ma plicti la munca de-mi sar ochii asa ca o sa va tot bombardez cu diverse chestii lipite de interes

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

la multi ani Simo!!!!

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Neatza

La multi ani, Simo! Important e cum te simti, nu cati ani ai. Si important e ca ai o familie frumoasa cu un filosof adorabil.

La multi ani celor 3 baieti, Andrew, Matei si Adrian! Sa cresteti mari, frumosi, sanatosi si destepti!

A venit mama si a preluat copilul in parc, asa ca acum am un pic de liniste.

Ioana, abia astept sa vad daca iti iese figura cu monitorizarile. Vreau sa aplic si eu schema, dar ne-am hotarat sa mai asteptam un pic.

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Simo, multi ani frumosi !
La multi ani si piticilor sarbatoriti astazi !

Carmi

Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns christina-m spune:

La Multi Ani Simo!!!

La Multi Ani si celor trei flacai care azi implinesc un anisor!

Anto, felicitari pt curajul de a conduce singura!

Kristinutza, sanatate multa lui Radu. Si noi suntem in aceeasi situatie, cu gatul varza.

Aseara a tot facut Matei febra, 38-39, si tare greu i-a scazut. Azi nu mai are febra, e doar mucos.
Insa avem alta problema: nu vrea sa inghita nicum medicamentele. Am incercat cu lingurita, cu siringa, direct din sticla sau camuflate in iaurt. Ce alte idei imi dati?

La noi e o vreme nasoala rau, vreo 15 grade, cu vant si nori. Astept sa se trezeasca si mergem in plimbare pana la soacra-mea sa-i udam florile ca a plecat 2 saptamani in Tunisia. De unde va reveni cu forte proaspete

Cristina si Matei (29.10.2005)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Simo, La Multi Ani Eu cand imi sarbatoresc ziua sunt super incantata, niciodata nu ma gandesc ca imbatranesc . Important e cum te simti...deci sa si gandesti tinereste

Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

& Poze noi &

www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

"La Multi Ani, Simo, mama de filozof".
Sunt sigura ca Luca cugeta cum sa te serbeze.

Fetele, merci frumos de raspunsul cu mancarica.
Peste 2 sapt, upgradez fata la un pic de dulceata pe paine si un pic de miere. Hmm, ce bunatate !!
Eu imi aduc aminte ca am fost indopata de paine cu unt si miere, si de ousor.

Si nu voi mai congela mancarea, ii vom da si ei 2 zile mancare de a noastra. Va dati ca ficat nu mananc decat eu cu ea din toata casa.

Asa, sa va povestesc conversatia pe care o avea aseara Victor cu bona actuala :
B:"Ieri seara ati mai iesit afara?"
V: "Victor, nu ca a venit cineva in vizita." (bona noua )
B:" Cine?"
V: " Nu pot sa iti spun, ca nu am voie".

Asta fiindca il invatasem eu sa nu povesteasca.

Carmen, bona de acuma nu mai vrea sa stea. Vrea sa faca cursuri de cosmeticiana.

Anto, felicitari ptr condus.
Nici eu nu ma mobilizez deloc cu scoala de soferi.
Si ma enerveaza ca stau dupa sotul ca sa plecam in diferite locuri, si probabil si eu pe el ca trebe sa mearga cu mine.

Ioana, si sotul a avut party aseara intr-un bar.
Si s-a dus 'seul'. Eu am ramas pe baricade cu copii.
Ma gandisem sa ii fac o surpriza, sa apar cu gasca si eu.

Sa o laud pe Anca, care face progrese pe zi ce trece.
Daca pana ieri toata lumea decreta ca va merge nesustinuta in 2 luni, de ieri zic ca va merge intr-o luna.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

cge, victor e geniu frateee! auzi, inmulteste si imparte... s-o invete si pe sora lui cand o sa mai creasca.
acum imi dau seama ca si eu stiam la varsta lui, dar ma gandeam ca vremurile de acum nu se mai preteaza la treburi de-astea. adica io ma plictiseam rau de tot cand eram mica. nu tv, nu calc... numa joaca din spatele blocului. asa ca imi placea sa invat si lucrurile astea de scolar. mai rau a fost cand am ajuns la scoala si ma plictiseam si mai tare ca... nu mai era nimic interesant.

mai fetelor, m-ati terminat cu mancarica. ce de idei! pai gata! aveti dreptate, sunt maricei de-acum! am fiert si ficateii pt pateul alinei, am dat copilului si cascaval. mai citesc!

va ajung din urmaaaa!

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput