Piticodromul de sept-oct 2005 (136)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Buna dimineata, frumoaselor !
Karmenutza pentru explicatie.
Simona, felicitari pentru primii pasi ai Maiei. Sa stii ca exact in ordinea de care zici tu i-au iesit si lui Fabiano dintii, e cam ciudat, ca arata ca un mic vampir.
Kristinutza, sanatate lui Radu !
cucuiul lui Petra, domnisoara mare.
Aici e tot frig, ploaie si urat. Azi ne ducem sa-i luam copilului scaun de masina corespunzator varstei, ca a crescut in 3 saptamani la mare, ceva de speriat. Haine de toamna nu am pentru el, toate-s mici, si-mi pare asa de rau de o gramada de hainute de vara pe care nici n-am apucat sa i le pun.
Pup fetele,

Carmi

Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Andrew, Matei si Adrian, azi impliniti un anisor, La Multi Ani, sanatate si bucurii alaturi de fericitii parinti.
La multi ani si lui Andrei care e mai micut cu o luna, multa sanatate si iubire.

Anto siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns latrishia spune:

kristinutza- eu am NUK de 300ml, is cu gura larga si mai ieftine ca Avent

Lori&Luanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona8004 spune:

buna dimineata!

La multi ani celor 3 flacai care de azi vor putea spune ca au un an. La multi ani si plini de fericire si sanatate alaturi de parinti vostri iubiti.
Si lui Andrei sa cresti mare si nu avea grija, imediat te alaturi celor cu un an.

Fetelor, Maia la baie e foarte fericita, adica ii pun apa in cada pina la buric (ea stind in fundic in cada) si cu jucariile ei, nici de cum inca nu umbla dupa sticlele de pe margine. si nu plinge cind o scot, dar nu mai poate de fericire cind ii pregatesc cada. Iar eu stau in genunchi la marginea cazii doar sa fiu sigura ca nu se intimpla ceva. si u cred ca dureaza mai mult de 15-20 de min.
Ieri dimineata ne-am pus la masa, eu si sotu, si Maia din urma. Am asezat-o si pe ea la masa si a mincat 2 felii de paine cu salata de vinete si cu telemea. Si a baut la apaaaaaaa...pe masura.

Kristinutza, bine ai venit. Imi pare rau de Raducu ca e bolnavior, dar cam asa e pe la noi pe aici. aerul e mult mai rece cind te astepti mai putin. Un de la noi si sa treaca.

Moki, imi pare tare rau de telefon. si mie mi-a furat telefonu, dar din geanta si nici nu m-am uitat pina nu am ajuns acasa...of suparata am fost, dar trece

Va doresc o zi superba si va pe toate cu drag

Simona, mama lu Maia(22.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

'neata,

LA MULTI ANI Andrew, Matei si Adrian!!!! Sa cresteti mari, sanatosi, voiosi, cuminti, norocosi...

Hai sa-mi dau si eu cu parerea despre mancare. Eu lui Vladut ii fac pe 2 in zile ca e baiat mare. In timpul saptamanii face bona zilnic, ca-i place. Si eu acum seara ii dau si unul din felurile de la pranz ca nu se satura cu iaurt.

Moki acum sa-mi dau cu parerea si despre job-urile tale . In principiu l-as alege pe cel nou, DAR doar daca nu depaseste norma de 8 ore. La inceput e foarte greu sa stai departe atata timp de Mario si vei ajunge ca de la 4 incolo sa zicem sa te gendesti doar la el, ceea ce poate dauna unui nou job. Eu cand am revenit la munca m-am dus la locul comod si caldut unde puteam sa stau doar 6 h, deci sa ajung repede la bb.

Simona pentru Maia.

Kristinutza pt Raducu sa se faca repede bine. Ma bucur ca bunicii tai sunt bine. mersi de urari! Eu am bibe de 350 de la chico.

karmenutza daca o lasi sa tipe putin cand nu-i convine ceva cum reactioneaza? Cand Vladut tipa ca vrea ceva, de obicei sa ii deschid usa la bucatarie, ii spun ca 'mami nu se joaca acolo' si plec spre alta camera. Maraie de vreo 2 ori si abandoneza (acum e mai usor ca merge singur, dar la fel faceam si cand se deplasa 4*4). La noi in general merge explicatia scurta si apoi ignore cand vrea ceva ce nu e voie...

Anto bine ai revenit! pt condus. Eu inca nu ma mobilizez sa fac scoala... desi imi propun in fiecare seara cand plec cu RATB-ul de la munca .

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Hello pipal! De trei zile incoace, gura nu-mi mai tace si mai incerc sa scriu si eu ceva dar greu de tot cu time management

Dar in dimineata asta m-am mobilizat dintr-un singur motiv....sunt depresata la maxim deoarece am mai imbatranit cu un an, asa ca la vremea care e afara si la starea mea de spirit nu pot decat sa va invit la multa multa virtuala

Carmi, Antoanela, Christina_M bine v-ati intors din concedii. Sa va fie de bine!

Sofia ma bucur mult ca si-a revenit Nuka. Si distractie mega marfa cu prietena ta!

Kristinutza pupam Raducel fierbincel!

Karmenutza da are ceva activitate Catalina Mare noroc ai cu Victor ca este un frate asa responsabil

Simona felicitari pentru Maia. La multi, multi pasi de aici inainte

Mai citesc din urma si revin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

LA MULTI ANI Simo!!!! Sanatate, fericire, bani si viata lunga!!!

Christina_m bine ai revenit. pt Matei sa-i treca repede!

Sofia ma bucur sa aud ca e mai bine Nuka!

Bianca ai incercat sa il lasi singur in camera pe Milan cu tati sau cu buni? Vladut daca sunt eu in camera e lipit de mine, restul trebuie sa se straduiasca muuult pt putina atnetie. Dar daca eu nu sunt in campul lui vizual se joaca foarte bine si cu tati, cu bona sau cu bunicii.

Si acum sa ma plng si eu nitel. Aseara a inceput sa-i curga nasul lui Vladut asa ca am avut o noapte de cosmar. Am bagat aspiratorul de 2 ori . Febra nu are si sper nici sa nu faca... Bine ca e vineri sa pot sta eu cu el zilele astea... Ma enerveaza chestia asta cu vantul, cum bate nitel mai tare cum ii curge nasul oricat de bine ar fi imbracat . ouff....

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona8004 spune:

Simo,Irina, multumim si noi va dorim la fel.

Irina, cam asa fac si eu cu Maia, in ideea ca daca vede ca eu ii dau atentie crizelor de nervi cred ca ea o sa tot apeleze la astfel de shmecherii doar, doar imi atrage atentia si o sa primeasca ce vrea ea. Asa ca, daca e ceva de explicat ii explic apoi o las sa isi verse amarul si nici nu ma bag in toata activitatea ei. singura isi vede de alt ceva.

Simona, lasa ca nu e chiar asa dezastru cu virsta. Important e ca tu sa nu o simti la cit este, sa te simti mai tinara si sa profiti de ceea ce ai in viata ta. O atitudine pozitiva te va ajuta foarte mult sa mergi mai departe. LA MULTI ANI sa fii sanatoasa si sa te bucuri de familie si de tot ce ai.

Simona, mama lu Maia(22.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

La multi ani Simo! Sa fii fericita si iubita! Sa curga sampania pentru mama filozofului nostru!

La multi ani pentru piticotii care implinesc un an, Andrew, Matei si Adrian! Sa creasca mari si sanatosi!

Nicole, sa nu rizi. Ma duc la monitorizari sa aflu exact ziua ovulatiei, ca sa crestem sansele sa fie baiat (stii tu, "obiceiul" popular de a avea "pereche"). Sanatos sa fie bb2, si sa vina repede.
Anto, felicitari pentru , si la cit mai multe drumuri fara incidente. Ma bucur ca ati petrecut frumos in concediu.
Kristina, sanatate lui Raducu. Avent de 330 ml folosim si noi de mult (de la alea mici de 125 ml am sarit direct la 330).

Ieri a avut sotul party cu firma lui, si eu cu a mea; evident, io a trebuit sa iau copilul in Piranha, in Regie. I-am distrus programul de somn si masa, dar asta e, se mai intimpla si lucruri din astea, nu putem sa o culcam in fiecare zi la 9. Nici mincare nu i-am dat aseara (a adormit in masina in drum spre casa, i-am scos doar sandalele si margelele si am culcat-o imbracata, ca betivii). Cine credeti ca s-a trezit la 1 noaptea urlind de foame? Da, ati ghicit, copilul meu.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

La multi ani fericiti, Simo! Sa fi sanatoasa si voioasa!
Se pare ca azi o sa am cupil cuminte. S-a trezit mai devreme decat de obicei, adica pe la 8, s-a jucat nitelus in patuc, a baut laptic, iar s-a mai jucat o tura prin casa si acum s-a culcat. Recupereza somnul. Ce-i aia, sa te trezesti la 8?!
Irina, daca o las sa tipe cand nu-i convine ceva, tipa si mai tare. De aude tot blocul, zici ca o taie cineva. Alteori ii trece si uita, depinde cat de "interesanta" este "activitatea" ei.
Aseara s-a culcat pe la 10.30 si la 12 era in fund, vorbea singura. Noi nici nu am bagat-o in seama, nu ne-am uitat la ea. Daca a vazut ea ca nu are cu cine, s-a culcat la loc. Am mai procedat asa si a mers. Daca ii dam atentie, o da in joaca, ii trece somnul si se mai culca pe la 2.

Catalina

Mergi la inceput