Piticodromul de sept-oct 2005 (136)
Raspunsuri - Pagina 13
Simona8004 spune:
BUna seara fetele cochetele ![]()
am vrut toata ziua sa intru macar sa va citesc. Am cetit.
Urmarit foto cu Fabio, un dulce. Sa-ti traiasca.
Ioana spor cu bb2. sa stii ca ma gindesc si eu la bb2, doar ca as vrea pe la anu prin mai-iunie sa ramin. Dar om vedea ce ne ofera Dumnezeu.
Sofia, imi pare asa bine sa aud ca Nuka e mai bine
de la noi.
Fetelor sa imi laud si eu comoara. Maia merge singurica. Are 2 zile de cind foloseste mersul biped si ii place la nebunie, doar daca se intimpla sa cada atunci apeleaza la mersul in 4 labe, daca nu, dai nainte cu tupeu. Aaaa, in plus ii plac carucioarele pentru papusi, sa le impinga pina nu mai poate, si sa dea si inapoi (evident ca sotu a invatat-o si ea a prins repede)
Si inca ceva..... la noi ordinea iesirii dintilor nu e una normala, adica ne-au iesit cei 2 dinti jos normal, doar ca urmatori sunt asa: dintele cu numarul 3 e cel de linga caninc apoi dintele cu numarul 4 e cel de linga si nu mai avem. Totusi sunt semne pentru inca 2 dar nu stim care e ordinea. iar jos se vad pregatindu-se canini. Oare se poate??? mai vedem noi ce o fi, in primul rind cei de sus.
Ma duc la somn ca nu mai vad tastatura.
Gata, pe dimineata.
noapte buna!
Simona, mama lu Maia(22.09.2005)
kristinutza spune:
neatza la zane!
ne-am intors cu bine. aproximativ. pt ca radu are "infectie acuta a cailor respiratorii superioare". adica febra, plans cat n-a plans el in 11 luni pana acum (cu tot cu colici). n-am crezut ca e grav, dar totusi am mers aseara cand am ajuns in buc la dr. (sa traiasca tel mobil si cabinetele particulare!). concluzia: diagnosticul de mai sus, nurofen, karvol, treburi de-astea. cica are gatutul varza, probabil il deranjeaza f tare. cu tot cu febra si dureri, radu a dormit destul de bine as-noapte, chiar dimineata a halit tot biberonul dintr-o rasuflare si s-a culcat la loc.
despre arbore (multumesc de mesaj, marinela si fetelor care v-ati gandit la noi) o sa povestesc cand ma mai linsitesc cu tona de bagaje si cu copilul febril (vorba lui barbatu-miu: "poftiti la raducelu', raducelu' fierbintelu'"). ideea e ca la bunica in casa n-a mai intrat apa, in general oamenii din comuna isi revin dupa dezastru.
e vorba in primul rand de mentalitate. sunt oameni gospodari, muncitori, care chiar fac haz de necaz. insa ce s-a intamplat acolo... adevarate tragedii.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
karmenutza spune:
Buna dimineata!
Carmi, "ccc" se pune intr-o fraza intre doua cuvinte care formeaza o cacofonie. (Asta ca sa nu ti se atraga atentia de catre altii ca nu ai formulat bine, cred). Sau ca sa delimitezi intr-un fel cacofonia, ca o "virgula".
Catalina
Tonnia spune:
Kristinutza, bine ati venit acasa! sanatate lui Raducu!
Simona, felicitari pentru progresele Maiei!
Eu am avut o noapte nasoala, cu multe treziri, ma dezobisnuisem un pic pentru ca la mare a dormit muuult mai bine.
kristinutza spune:
la multi aaani, vladut!!! ce de cadouri ai primit! si otrtul mi-a placut mult cum arata.
mirunica, felicitari pt motz si turta!
karmenutza, kinetoterapie pot sa-ti recomand eu pe cineva de care am fost multumita (cu care a facut radu). daca vrei, da-mi pm.
simona, mult succes in cautarea locului de munca!
tangerine, felicitari pt mersul mariei!!!
eu recuperez, ati inteles, da? ![]()
mey, cupilu' doarme de rupe. dimineata facuse febra, i-am dat nuforenul si biberonul si inca doarme. ma gandesc ca e un lucru bun, oricum. nu are febra acum.
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
Antoanela23 spune:
Neata tinere si frumoase doamne,
Eu sunt la scarbiciu, pe baricade.
Azi e o zi mare, e prima data cand am condus singura, fara sot langa mine si am ajuns cu bine la serviciu. Am ratat intrarea si a trebuit sa ma intorc, dar am ajuns pana la urma, fara alte incidente, yeah baby ![]()

!!!
Sofia, Kristinutza, sanatate multa lui Nuka si Raducu.
Moki, eu m-am intors la serviciul de dinainte de nastere, asa ca nu stiu ce sa-ti spun.
Pupici la fete, o zi buna va doresc,
Anto si
Victor (8 octombrie 2005)
codruta_grg spune:
Carmi draga, multumim de intrebare
. Petra e tot ca si argintul viu. Umbla singura deja de vreo luna. Deja nu mai avem taine in de-ale umblatului. Avem si cucui, provenit din rama usii. Venea spre mine, s-a uitat in spate, dar ea continua sa umble si s-a oprit in rama usii.
Codruta &
www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
& Poze noi & 
www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni
kristinutza spune:
ioana si alte fete, cum reusiti sa dati copiilor 270 ml lapte? adica in ce biberon? ca am cautat o gramada si toate se opresc la 250 ml. eu ii pun 240 ml apa, 8 masuri de lapte si 2-3-4 masuri de cereale. cateodata radu ar manca mai mult si parca mi-e ciuda ca nu sunt biberoane mai maricele.
Tonnia spune:
Kristinutza, sunt biberoane mari, uite la Avent au de 330 ml, dar nu stiu cum s-ar impaca el cu alta tetina.