Piticodromul de sept-oct 2005 (136)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simona8004 spune:

BUna seara fetele cochetele

am vrut toata ziua sa intru macar sa va citesc. Am cetit.
Urmarit foto cu Fabio, un dulce. Sa-ti traiasca.
Ioana spor cu bb2. sa stii ca ma gindesc si eu la bb2, doar ca as vrea pe la anu prin mai-iunie sa ramin. Dar om vedea ce ne ofera Dumnezeu.
Sofia, imi pare asa bine sa aud ca Nuka e mai bine de la noi.

Fetelor sa imi laud si eu comoara. Maia merge singurica. Are 2 zile de cind foloseste mersul biped si ii place la nebunie, doar daca se intimpla sa cada atunci apeleaza la mersul in 4 labe, daca nu, dai nainte cu tupeu. Aaaa, in plus ii plac carucioarele pentru papusi, sa le impinga pina nu mai poate, si sa dea si inapoi (evident ca sotu a invatat-o si ea a prins repede)
Si inca ceva..... la noi ordinea iesirii dintilor nu e una normala, adica ne-au iesit cei 2 dinti jos normal, doar ca urmatori sunt asa: dintele cu numarul 3 e cel de linga caninc apoi dintele cu numarul 4 e cel de linga si nu mai avem. Totusi sunt semne pentru inca 2 dar nu stim care e ordinea. iar jos se vad pregatindu-se canini. Oare se poate??? mai vedem noi ce o fi, in primul rind cei de sus.
Ma duc la somn ca nu mai vad tastatura.
Gata, pe dimineata.
noapte buna!

Simona, mama lu Maia(22.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

neatza la zane!
ne-am intors cu bine. aproximativ. pt ca radu are "infectie acuta a cailor respiratorii superioare". adica febra, plans cat n-a plans el in 11 luni pana acum (cu tot cu colici). n-am crezut ca e grav, dar totusi am mers aseara cand am ajuns in buc la dr. (sa traiasca tel mobil si cabinetele particulare!). concluzia: diagnosticul de mai sus, nurofen, karvol, treburi de-astea. cica are gatutul varza, probabil il deranjeaza f tare. cu tot cu febra si dureri, radu a dormit destul de bine as-noapte, chiar dimineata a halit tot biberonul dintr-o rasuflare si s-a culcat la loc.
despre arbore (multumesc de mesaj, marinela si fetelor care v-ati gandit la noi) o sa povestesc cand ma mai linsitesc cu tona de bagaje si cu copilul febril (vorba lui barbatu-miu: "poftiti la raducelu', raducelu' fierbintelu'"). ideea e ca la bunica in casa n-a mai intrat apa, in general oamenii din comuna isi revin dupa dezastru.
e vorba in primul rand de mentalitate. sunt oameni gospodari, muncitori, care chiar fac haz de necaz. insa ce s-a intamplat acolo... adevarate tragedii.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Buna dimineata!
Carmi, "ccc" se pune intr-o fraza intre doua cuvinte care formeaza o cacofonie. (Asta ca sa nu ti se atraga atentia de catre altii ca nu ai formulat bine, cred). Sau ca sa delimitezi intr-un fel cacofonia, ca o "virgula".

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Kristinutza, bine ati venit acasa! sanatate lui Raducu!

Simona, felicitari pentru progresele Maiei!

Eu am avut o noapte nasoala, cu multe treziri, ma dezobisnuisem un pic pentru ca la mare a dormit muuult mai bine.

Mergi la inceput

la multi aaani, vladut!!! ce de cadouri ai primit! si otrtul mi-a placut mult cum arata.
mirunica, felicitari pt motz si turta!

karmenutza, kinetoterapie pot sa-ti recomand eu pe cineva de care am fost multumita (cu care a facut radu). daca vrei, da-mi pm.

simona, mult succes in cautarea locului de munca!

tangerine, felicitari pt mersul mariei!!!

eu recuperez, ati inteles, da?

mey, cupilu' doarme de rupe. dimineata facuse febra, i-am dat nuforenul si biberonul si inca doarme. ma gandesc ca e un lucru bun, oricum. nu are febra acum.

poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Neata tinere si frumoase doamne,

Eu sunt la scarbiciu, pe baricade.
Azi e o zi mare, e prima data cand am condus singura, fara sot langa mine si am ajuns cu bine la serviciu. Am ratat intrarea si a trebuit sa ma intorc, dar am ajuns pana la urma, fara alte incidente, yeah baby !!!

Sofia, Kristinutza, sanatate multa lui Nuka si Raducu.

Moki, eu m-am intors la serviciul de dinainte de nastere, asa ca nu stiu ce sa-ti spun.

Pupici la fete, o zi buna va doresc,

Anto siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Carmi draga, multumim de intrebare . Petra e tot ca si argintul viu. Umbla singura deja de vreo luna. Deja nu mai avem taine in de-ale umblatului. Avem si cucui, provenit din rama usii. Venea spre mine, s-a uitat in spate, dar ea continua sa umble si s-a oprit in rama usii.

Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

& Poze noi &

www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni

Mergi la inceput

ioana si alte fete, cum reusiti sa dati copiilor 270 ml lapte? adica in ce biberon? ca am cautat o gramada si toate se opresc la 250 ml. eu ii pun 240 ml apa, 8 masuri de lapte si 2-3-4 masuri de cereale. cateodata radu ar manca mai mult si parca mi-e ciuda ca nu sunt biberoane mai maricele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Kristinutza, sunt biberoane mari, uite la Avent au de 330 ml, dar nu stiu cum s-ar impaca el cu alta tetina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Kristinutza, si eu tot Avent de 330 ml folosesc.

Anto siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput