PROBLEME PISICESTI

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ileana2000 spune:

Buna fetelor!Pisoiul meu sa mai imblanzit,se mai zbarleste cateodata dar f.rar.A intrat in casa de cateva ori,i-am inchis plasa de la geam si era f.agitat.A inceput sa ma miroasa,nu mai tine asa distanta de mine iar mie nu imi mai este frica de el.Am uitat sa va spun ca eu am doi catei,iar catzi mai mic a mirosit-o pe pisi bot in bot
Vreau sa va intreb daca pisicile sunt rezistente la frig!?I-am pus intr-o cutie de pantofi un pulover,ma gandeam sa-i improvizez o cuscaNu prea imi vine sa o las in casa,pt.ca unul din catei are un singur ochisor si nici cu ala nu vede asa bine.Nu vreau sa ma risc prea tare,dar ii voi da sa manance.Imi este mila rau de ea,poate o infiaza careva pana la urma,ii port de grija in fiecare zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_emanuel spune:

Of Dana, in tara asta de kkt nu se poate face nimic, de multe ori, nici cu copii maltratati de parinti...cu animalele nici nu ma gandesc ca se va putea face ceva vreodata.

Am fost "martora" a numeroase otraviri de cand eram mica si cresteam pe langa bloc zeci de caini si pisici. Ce puteam sa fac era sa le caut cu disperare si sa le indop cu lapte. O singura data am salvat o catea, eram atat de fericita ca am invins vecina cea nebuna. Acum cred ca nu luase prea multa otrava si asta a fost cheia succesului, nu laptele.

Acum 3 luni bona baietelului s-a pricopsit cu 3 puiuti de la o pisicutza pe care o crezuse motan. Frumosi foc. Mai are doar unul si sta cu frica ca de la o zi la alta va dispera si ultimul puiut si mama... Vinovatul? Vecinul deranjat ca matzele mai sar si la el pe acoperis.

Inchiei cronica neagra cu tatal meu. Este un mare iubitor de caini. Populase curtea firmei cu vreo 10 catei culesi din toate colturile. Exista oameni intr-atat de rai incat, ca sa se razbune pe el, au chemat hingerii chiar in curtea firmei, desi nimeni nu se plangea de nimic...a salvat 3 prin minune.

Nu, nu putem face si cred ca nici macar o discutie civilizata cu adevaratele animale nu rezolva nimic. Singura mea consolare, mizerabila de altfel, este ca intr-o buna zi vor plati...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anyella spune:

danutza e eu nu imi gasesc cuvintele...al meu e necastrat si traiesc o teama permanenta,desi toti vecinii sint pusi in tema,realmente...nu stiu de ce as fi in stare,sa ma ajute DD sa am parte de el(mai ramin pericolele orasului:caini,masini etc),dar am un sot inconstient care zice ca asa "l-a lasat mama natura pe pamint"-no coment,pt. mine,am epuizat toate "santajele"...
ileana 2000,pisicii nu sint asa rezistenti precum par...incearca sa il dai spre adoptie,al meu a facut o viroza de toata frumusetea pe la cca 5 luni...ca deh,putea dormi si afara!!!era motan de curte...dar din ceea ce am patit atunci il ingrijesc mai rau ca pe mine pt. ca e un sufletel ce nu poate sa spuna ce il doare,decit se uita in ochii tai si il vezi ca sufera...

aniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

danutza, bine ai venit. Ce m-a necajit povestea ta! Cand ai povestit in primul post de armata de pisicutze mi-am adus aminte de cei de unde l-am luat pe al meu. Nici nu ajunsesem bine ca o armata de 5-6 pisicutze a trecut in tromba pe langa noi!
Despre branza topita, n-m nici o sansa, vorba Ancai cred ca m-ar bate daca i-as da.
Oricum intre timp si-a revenit, l-am dus la veterinar ca oricum era vremea de vaccin si mi-a dat o pasta BezoPet pentru eliminarea parului mai ales dar si pentru constipatie. Veterinarul zicea ca sigur o sa-i placa... ca-i dulce (scuzati cacofonia!). Ei, asi! Am reusit sa-i dau putin dar dupa ceva lupte, il ung pe bot si il las sa se linga.
anyella cum l-ai convins sa manance iarba? Al meu incepe sa manance frunze de la plante dupa ce se usuca... atunci fosnesc! Alfel verzi nici nu se uita la ele, i-am luat la un moment dat si iarba speciala pt. pisici dar m-am lasat pagubasa!

www.tickercentral.com/view/76xc/1.png" target="_blank">Slabesc,slabesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Buna, pisicoaselor!

Lola mea si-a recapatat sonorul si e uimita chiar si ea. Aseara statea in pat in capul meu si miorlaia asa, numai de dragul de a se auzi... Daca imi ridicam privirea spre ea, imi aseza o labutza pe ochi. (poate nu vroia sa fie spionata). Ce mai, e o scumpa!

De cand a dat frigul dorm sub plapuma cu picioarele in echer, ca Pisu si-a gasit loc cald acolo. Si daca indraznesc sa-mi schimb pozitia in timpul somnului, ma musca de glezne. Va dati seama ca dorm teapana ca un par, sa nu stric pisicii bunatate de somn! Ca doar o fetitza are mama! Draga de ea...

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_e spune:

echer inca e bine........

ma bucur tare mult ca pisicimile dvs. se insanatosesc si ca ati gasit modalitati ingenioase de administrat doctorii. apropo de iarba... am ris de m-am prapadit, "cum sa convingi mitza sa manince". eu am problema contrara . rod tot ce apuca, verde sau nu, cu spini sau nu (mmmhhhhmmm, poveste fun). se pare ca fiecare felin e unic, la fel ca si cateii si orice alta vietate ajungi sa cunosti cu adevarat.

eu am ajuns intr-o stare mai buna dupa ce astazi a aparut motanelul mare. speriat de moarte, slabit, dar pare vioi si a mincat ca apucatul. eu il cautasem disperata crezind ca a murit zacind prin vreun cotlon, dar se pare ca a avut noroc si a supravietuit. cum se mai calmeaza il duc la doctor, dar se pare ca ce a fost mai rau a trecut (apropo de povestea cu catelusa care a scapat ca nu mincase prea multa otrava ). cel mic insa.... nu e. si el nu avea unde sa mearga sa se ascunda, ca era prea mic sa poata sari gardul. cine stie, cine stie. atita am urlat la toti din cladire ca sper ca macar de frica nebunei o sa ii lase acum in pace. SPER, ca altceva nu am ce face :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anyella spune:

pai iarba a mincat la greu de cind l-am infiat ,nu l-am convins ca nu aveam nicio sansa...dar acum si-a descoperit o noua pasiune:sopirlele! de unde le culege,de unde nu le culege-nu stiu! dar imi vine cu cite un trofeu sa mi-l arate,le roade coada,le capseaza si cind nu mai misca le abandoneaza ca nu mai prezinta interes deh! ieri l-am certat ca freca de zor una pe sub un cintar de sticla si i-am inchis toate usile ca poate ma trezesc cu ele in pat
mai citeam ieri in revista pisica trucuri sa il faci sa stea linisit noaptea,pai al meu de la sfirsitul lui august,de cind s-a terminat cu caldurile matzelor doarme blana noaptea,de pe la 22-23 pina cind ma trezesc eu,chiar mai mult...si pozitia echer o avem de nu stiu cind,nici nu pot misca pt ca se supara rau daca il deranjez,se mai linge un pic,ma mai musca de picioare si gata la somnic iarasi!cind se apropie ora de culcare se aseaza la usa de la bucatarie miauna si se uita spre cleanta usii sa ii deschid,apoi se duce singurel in dormitor si face nani
dana e ma bucur sincer,poate apare si mititelul totusi pt ca ei au simtul de orientare/conservare ft. dezvoltat

mamici de pisici

aniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

DANA, ma bucur mult ca a aparut motanul mare, sper sa fie ok. Cat despre cel micut, nu pot decat sa sper ca va aparea si ca nu a patit nimic rau. Sper sa ii lase in pace nebunii tai de vecini, ce oameni nenorociti! Sa le dea Dumnezeu dupa inima lor. Cand stateam cu parintii mei, la casa, ne mureau porumbei otraviti, catei, am pierdut vreo doi, nici nu va zic ce i-am mai plans. Din fericire, matzele nu au murit otravite.
Dar, ce am observat eu: de fiecare data cand in familia mea a murit cineva a disparut un animal: cand a murit bunicul meu a disparut cainele lui, cand a murit bunica mea, a disparut alt caine, cand a murit mama a disparut motanul nostru, Saddam, mult l-am mai plans si eu si tata, pe langa durerea pierderii mamei mele a trebuit sa trecem si prin durerea provocata de pierderea motanului nostru. Nu am gasit niciodata aceste animale moarte, parca s-au evaporat. Cand a murit unchiul meu a disparut alt catel, pe acesta l-au gasit insa mort, ascuns intr-o magazie. Foarte bizar mi se pare ceea ce se intampla ori de cate ori moare cineva! Si acelasi lucru mi l-au mai povestit si unii dintre prietenii mei.
ANCA, pai asa o sa facem, intai ne aranjam noi si pe urma venim dupa motaneii nostri cei frumosi. Dar tot ma doare sufletul ca ma despart de ei, fie si pentru o perioada scurta de timp!
Cat despre spatiul din Matiz, asa e, e ca si inexistent, nu stiu cum ne vom descurca cu toate lucrurile. Ma ingrozesc doar cand ma gandesc! Mi-ar mai trebui trei Matiz-uri, ca sa am loc!
TZUNI, ma bucur ca Lola e bine si ca isi exerseaza vocea!
ANYELLA, Oscar al nostru ne aducea ca trofeu pasari pe care le prindea pe balcon, asta pana s-au prins pasarile ca am un motan criminal si nu au mai venit pe balcon la noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_e spune:

fetelor, sint cea mai fericita fiinta din lume - a aparut si cel mic!!!!! s-a intors de UNDEVA (de departe cred), l-a pescuit un coleg din curtea vecina. asa cum am zis, gardul de beton dintre curti nu putea sa il sara.

se pare ca individul, desi s-a LAUDAT (!) ca i-a otravit, doar i-a luat si dus/aruncat pe undeva. si cum pisicile se intorc..... s-au intors, fiecare cit de repede a putut. doaaaamne, ele sigur au cheltuit din cele 9 vieti, iar eu tot asa.

cel mic e flamind si se pisiceste de zor, l-am hranit si acu are o burtika imensa. va multumesc ca am avut cu cine-mi imparti of-ul si ca stiti cit se sufera pentru blanitzele scumpe. sper ca tot scandalul o sa il impiedice pe cretin sa mai incerce, si macar oficial nu mai are acces pe terasa. deci SPER ca vor fi bine.

Luciana, mult curaj si noroc cu mutatul, sa va reintregiti cit mai repede familia dupa aia

anyella, cit despre dormit cu felinul... acum ca e frig, oho cit apreciem prezenta domnului cu blana calda, nuuuu?

pup pe voi si pe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

dana_e Ce bine ca ai recuperat si motanelul cel mic!!! Felicitari!!!

Si da! De cand am motan nu mai dorm cu sosete noaptea! Am caloriferul la picioare!

www.tickercentral.com/view/76xc/1.png" target="_blank">Slabesc,slabesc...

Mergi la inceput