PROBLEME PISICESTI
Raspunsuri - Pagina 23
eloise spune:
Salutare! N-am nascut inca dar astept de la zi la zi... Am mai intrat pe aici sa vad daca-s postari noi...nu erau... subectu' alunecase pe pagina2 .
Dana_e bine ai venit in clubul iubitoarelor de mitze! Sper sa gasesti repede noi stapani pentru pisoi! Eu nu te pot ajuta... stau in Iasi, si astept BB, Rufusica al meu imi ajunge pt moment.
Va arat si voua 3 poze noi cu motanino pe burtica , bietul motan e cam necajit ca nu mai are loc in bratze, dar nu se lasa...
Numai bine si aveti grija de voi si de pisicutze!
Eloise 39+ cu
EU
Virsta bebe
anyella spune:
eloise sinteti fenomenali tu si el...sa auzim de mult bine si sper sa nu dispareti mult timp -nastere usoara,bb sanatos si super mancacios!
dana_e esti de admirat...eu acum sint panicata ca motanul meu a venit tremurind,un pic,l-am dus la dormitor si i-am dat drumul la aerul conditionat(pt. mine nu o fac) sa nu fi contactat vreo viroza...cu mai multi nu as putea face fata,nici al meu sot nu m-ar lasa,daca ar fi dupa mine as fi poate o nebuna cu neshpe pisici...dar poate neingrijiti din lipsa de timp,bani...etc
pisoi3 spune:
ANCA, super faza cu matza in masina, si ale mele stau cuminti, pai cred ca le iau, dar nu acum pentru ca nu am unde sa le pun in primul rand (eu am Matiz) si deja o sa fim incarcati cu o multime de lucruri. Dar venim de sarbatori si le luam atunci, faza e ca acum nici nu avem inca nimic inchiriat si o sa ne fie greu cu matzele la hotel etc. Daca reusim sa inchiriem ceva din Romania le luam sigur, desi nu stiu unde or sa aiba loc, ca un loc din spate e ocupat cu scaunul lui Mark, pe urma urmeaza carutul, patutul de voiaj, alte lucruri etc. De portbagajul unui Matiz nici nu merita sa vorbim, ca e ca si inexistent
Of, nici nu stiu cum sa fac sa fie bine! Nu as vrea sa le zapacesc, sa le iau de pe terioriul lor, sa le plimb la hotel, pe urma iar in alta casa, tare mult mi-as dori sa le fie bine, cum sa fac?
TZUNI, ai grija cu Lola, asa a patit motanul tatei, era ragusit, manca, era vioi dar tata s-a ingrijorat si s-a dus la dr cu el. Motanul avea laringita. Mai bine du-o pe Lola la veterinar, chiar daca nu are nimic macar esti linistita.
DANA, bine ai venit printre noi. Ce de pisicute ai! Dau si eu sfoara in tara pentru cei trei motanei ai tai.
ELOISE, tin pumnii sa fie bine cu nasterea! Sa ai o nastere usoara!
Super poze! Ce frumos sta Rufusica pe burtica!
O sa vezi ce mult se va iubi cu bebe.
Bebe al meu e absolut disperat dupa pisicute, cum le vede rade din toata inima, la fel si dupa cateii de pe strada.
dana_e spune:
aoleooooo, ce bosumflat sta pe burtik....
da, va fi mai dificil un pic cind nu va mai fi doar el centrul atentiei, dar in timp se rezolva... cunosc vreo 3 exemple rezolvate fericit
eu am maaaare noroc de sot rabdator si iubitor de pisici. altfel intr-adevar, nu mergea... hmmmm, acu' sa nu ma intrebati daca era de ales, pe cine alegeam decizia de a tine primul pisoi gasit a fost cea mai grea (daaa, cam 5 minute), restul au devenit tot mai usoare......
acum am ajuns si eu acasa, dupa ce madam-pisica-de-la-serviciu a fugit cu sprinteneala de mine (voiam sa o duc la inca o runda de antibiotice, dar inca tine minte experienta neplacuta din ultimele zile... sper sa ii treaca si sa ma ierte )
in jurul meu e haosul uzual. motanii se fugaresc miriind, au un traseu gen zdup de pe dulap - fuga prin sufragerie - peste canapea buf ca hipopotamii - curba spre dormitor - aterizat in pat, la noi pe burta daca se nimereste sa dormim. pisicile sint mai cuminti, fiind si batrinele. una doarme pe pernuta si cealalta incearca sa mi se insinueze in brate. e deja aproape oarba, dar se descurca cu mustatile/zarind cite ceva/cunoscind bine toata casa. deh, viata normala in kittyland.
va pup si pe voi si pe ale voastre . de abia v-am descoperit, dar zilele viitoare voi citi toate paginile ca sa stiu cine sinteti si mai ales cine va sint stapinii.... (ca stiu ca ati renuntat demult la iluzia ca voi ati fi stapinii LOR )
anyella spune:
danutaaaaa e,nu mai povesti ca o sa crap de invidie ,poate,poate imi mai accepta consortul macar unu...sa nu se plictiseasca motanul meu
anca_emanuel spune:
Mamaaaa ce de mesaje...
Tzuni, lapte cu miere? Ar fi super daca il bea, al meu ar fi in stare sa ma bata daca ii pun asa ceva in castronel. Daca starea generala este normala nu cred ca trebuie sa te ingrijorezi, caldurica si eventual vitamine de pisici, poate fi o viroza. Al mau a avut o perioada cand stranuta mereu dar i-a trecut repede.
Anyella, nu imi aminti de baitza ca mi-e groaza...nu sa-l spal ci sa-l usuc. Buna minunea aia pentru ghemul de par, am sa incerc ca al meu nu scoate nimic
Saddie, ca sa ii dai pastila sau uleiul trebuie sa il tii bine de ceafa ca sa caste gura "fortat". Pastila ar fi bine sa fie pisata si diluata in apa ca sa nu se lipeasca de gat.
Dana, chiar ne-ai dat clasa! Bine ai venit in grup si la urmatorul capitol te trec pe listuta.
Eloise, super pozicile si matza, ai sa vezi ca se vor impaca foarte bine, hai ca asteptam poze cu bebe si matza
Pisoi, cu Matiz-ul, copilul, acceosriile de la copil si matzele va fi greu. Mai bine va aranjati voi si apoi le luati. Pai eu pentru 3 zile de concediu as umple un Matiz iti dai seama pentru o asemenea schimbare.
dana_e spune:
Anyella, adevarat ca un pisoi da mai mare bataie de cap decit doi... Chestie verificata si de mine, si de colegi care atunci cind le tot ziceam eu "hai ca va dau un companion" spuneau "nuuu, ca si unul imi da de furca", apoi... soarta a facut sa gaseasca si ei... normal ca i-au luat . dupa aia: "mai, sa stii ca aveai dreptate, acu' se joaca impreuna in loc sa ma calareasca pe mine cind vin obosit de la serviciu"... la tine, mai ales ca vad din listuta ca are un an doar, e sigur cu chef de joaca si va toaca (hmm, rimeaza)
bine, de la doi in sus, deja ar trebui una bucata vila sau si mai bine o curte imensa... si o familie de macar 6 persoane, asa, ca sa nu se simta neglijati felinii. ca asa noi cu 4, avem ambele miini ocupate. si mai vin si cite doi la noi pe burta. da' am avut la un moment dat si 5, din care unii micuti, si deja era "sub cupola circului" .
azi am reusit sa duc pisica-mama la doctor, totul e ok. si am realizat ca am facut o mica greseala de estimare a sexului: fiica-sa cea mica e, well, motan . bine ca macar m-am prins acum... ca asa am mai dat motanul Bill, care a devenit peste vreo 3 luni pisica Bilutza. bine ca m-a iertat colega .
intrebare: pisicile voastre maninca iarba/florile de prin casa? dar masline??? si de la masline, se timpesc cumva ca de la iarba-mitzei???
pup tuturor!
dana_e spune:
Saddie, eu cind am de dat pastile procedez cam asa: iau ceva brinza topita de aia feliute. rup o bucatica si fac un ghemulet in care vir pastila. nivelez bine. apoi in doi - unul tine felinul in brate, altul deschide gura fortat si baga repede (daca se poate mai pe git) guguloiul. si mai tine apoi oleaca botul inchis, ca altfel se apuca si il scuipa. asa, daca simte gust bun, nu are incotro si il inghite. dupa aia se pupa pacientul si se ignora privirile piezise aruncate timp de vreo jumate de ora.
succes!
anyella spune:
quote:
Originally posted by dana_e
intrebare: pisicile voastre maninca iarba/florile de prin casa? dar masline??? si de la masline, se timpesc cumva ca de la iarba-mitzei???
pup tuturor!
maslinele sint afrodisiace ...dar cred ca stiati asta,iarba al meu maninca la greu,chiar era crizat ca am tuns gazonul la "0" aproape, ca vine iarna si mititelul nu prea a mai avut ce sa pape...cu florile l-am certat de mic si le lasa in pace acum ,chit ca mi-a mai distrus citeva-o facea atunci sa imi atraga atentia-era iarna si se plictisea in casa,mi-a fost teama ca poate mai musca din vreuna toxica (gen dieffenbachia) si se otraveste,nici eu nu stiu cum s-a dezvatat dar a facut-o,nu cred ca din cearta mea,pentru ca oricum nu'i un motan cu prea mult bun simt ...referitor la administratul de pastilute si alte chestii care nu le plac eu ii casc gurita fara mila si ii dau pastila faramitata(o bag pe git),pentru ca la al meu nu tine nimic altceva,am incercat,mananca tot ce'i place si scuipa pastila
dana_e spune:
am si eu o intrebare....
in tara asta de kkt exista vreo lege prin care sa i se poata face ceva animalului care se duce sa otraveasca/bata/mai stiu eu ce niste fiinte fara aparare???
motanelul mic si cel mare nu mai sint. au disparut in weekend. disparut e un eufemism, nici nu vreau sa ma gindesc ce li s-a facut. la parter la firma avem in spatiu inclusa si terasa unde stateau ei. terasa une nimeni nu era deranja, nimeni nu avea acces. ei,domnul administrator al cladirii a decis ca trebuie sa faca ceva. si a facut. duminica.
a scapat pisica mama, convalescenta inca si deci mai suspicioasa. si piscuta care e oricum mai sperioasa. ceilalti doi doi au platit increderea pe care au avut-o, ei erau mai jucausi si curiosi. dar probabil ca va veni sa termine ce a inceput, pentru ca nimeni nu are cum sa il opreasca.
eu ce sa fac?? daca aveam unde ii da, ii dadeam deja. sa stau sa ii pazesc non-stop, nu pot. sa ii iau la mine iarasi nu pot. mi-i amintesc cit de frumosi erau simbata, cum stateau si se jucau la soare. si ma gindesc pe unde putrezesc acum. sau daca TOTUSI nu i-a omorit, pe unde i-a aruncat. dar nu,nu cred ca a facut treaba doar pe jumatate. exista culmea si casete de supraveghere, dar exact el e cel care le detine. si oricum, nu ar conta. nu a facut absolut nimic ilegal.
si NU I SE POATE FACE NIMIC!!!! o sa ne rida in nas si o sa ne pofteasca sa ne uitam cum vine sa stirpeasca pericolul public.