PROBLEME PISICESTI
Raspunsuri - Pagina 25
anyella spune:
dana e te acompaniez ,, pupici la puiut umblaret din partea mea...cine sa ne otraveasca nene pisicile ca ale nostre sint destepte,chiar cind sint lesinate de foame!de aia iubesc eu rasa pisiceasca,nu le duci cu una cu doua...si au sapte vieti,da!
aniela
Ramonika spune:
Dana - ma bucur ca ti s-au intors ambii pisoi
fetelor, eu va citesc aproape zilnic, mai greu cu scrisul, ca deh... is la munca...
pisicile mele ... stau de fapt la mama acum, ca eu m-am mutat in alta parte cu prietenul meu din primavara.
motanelul Vladutz vine doar noaptea in casa pentru somn, in rst ziua merge pe afara cu celelalte pisici. nu e castrat, doar pisicile is castrate. problema e ca si eu stau cu frica sa nu pateasca ceva, mai ales de cand a murit Bubulina calcata de o masina, si avem si noi vecini rai la suflet care nu iubesc animalele, dar slava Domnului, nu a incercat nici unul sa otraveasca vreo pisica.
nu stiu ce sa fac cu VLadut, ca as prefera sa il stiu numai in casa, dar el s-a invatat pe afara si miauna tare la usa daca nu ii dam drumul. si mama nu e dispusa sa il tina si pe el numai in casa. l-as lua la mine, dar pisoiul nu cunoaste casa si nu stui daca s-ar adapta. chiar nu stiu ce sa fac cu el, ca iarna vecinii inchid usa de la scara si nu mai poate intra copilul, ca el vine singur la usa, chiar daca stam la etajul 3.
Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor
anyella spune:
Ramonika,din pacate si al meu e necastrat si invatat sa se "bucure de libertate" nu numai de casa lui...crede-ma si eu oscilez intre al castra sau nu(s-ar putea sa fie puterea de convingere a sotului,nici eu nu mai stiu...),sint constienta de ceea ce i se poate intimpla,poate de aceea il iubesc asa mult...sa ma ajute DD sa am parte de el,sa nu rideti de mine...plsss! dar ma gindeam sa ii fac o vasectomie,ce folos,mi-a explicat vet-ul=nr.1-si castrat si necastrat ritmul vietii lui e sa plece deci va pleca(nu ar mai fi asa violent in luptele cu rivalii-atita tot) iar nr.2-vasectomia(mi-au explicat-o altii),chiar daca se va gasi vreun nebun sa io faca...ce rezolva!!! decit problema urmasilor...sa auzim de bine la felinele noastre dragi!
aniela
pisi-pis spune:
Fetelor si pisoiasilor mi-e tare dor de voi. Ce mai fac miauneii?
Eu am incercat saptamana trecuta sa-moi conving sotu' sa cumparam o labratoritza neagra, o frumusete, de care m-am indragostit iremediabil in centrul comercial. Dar pana la urma m-a convis el ca un labrador nu e cea mai buna idee intr-un apartament cu 3 camere .
In concluzie vreau o casa cu curte.
miria_cristina spune:
Fetele, cate sanse are un pisoi de 12 ani sa se acomodeze in alta casa daca el nu a iesit niciodata din casa in care a stat pana acum? Este matza lu'mama, care a fost a mea.
Este foarte, exagerat de ... domestic, ba chiar ... umanizat.
Mama este foarte atasata de el, dar de cand am copilul nu mai dau pe la ea pentru ca fata mea este alergica la par de pisica si nu vreau sa o expun. Asa ca, as vrea sa o conving sa-l dea doar ca nu stiu daca se va mai putea atasa de alta familie si de alta casa.
Este rasa Albastru de Rusia.
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
claudia_ash spune:
are putine sanse sa se adapteza insa are multe sanse sa moara. poate face un soc foarte puternic, poate deveni agresiv , poate deveni depresiv si sa refuze hrana sunt o gramada de probleme.
scuza-mi curiozitatea dar in urma caror teste ti-a spus dr-ul ca copilul este alergic la parul de pisica? nu de alta da acu 2 luni am fost la dr ca ma enerva faptul ca am nasul infundat (era de la aer conditionat) si dr foarte fericit FARA NICI O ANALIZA!!!! mi-a dat o punga de medicamente
claudia_ash spune:
am citit aici de multe pisici necastrate care umbla libere pe afara "sa se bucure de viata"
pisicile ca toate animalele de altfel nu au placere in actul sexual, pt ele este pur instinct de inmultire!!!! nu fac decat sa ingroase numarul puiutilor care mor calcati de masini, de boli, de foame, de frig sau otraviti. eu personal numai anul asta am vazut murind de boli 8 pisici.
in afara de asta plimbarea pe afara nesupravegheata nu face altceva decat sa puna in pericol viata pisicului.
in ambele cazuri atat ale motanilor cat si ale femelelor castratra nu face decat sa le imbunatateasca "," calitatea vietii. la femele reduce enorm riscul aparitiei cancerului mamar sau al piometrului (infectie uterina), iar la motani spritatul pe toti peretii, umblarerile, si agresivitatea dispar. de ce sa nu avem animale sanatoase care sa aibe o viata lunga?
miria_cristina spune:
Eu am toxoplasmoza si in timpul sarcinii i-am transmis fetei anticorpii. In timp, i-a eliminat si din punctul asta de vedere m-am linistit, dar stiu ca va fi mai sensibila (la fel ca mine) cu unele animale. Apoi, am facut la alergologie testele si la par de caine si la picica si la praf si la acarieni si am vazut atunci.
Fondul alergic il mosteneste de la mine.
Of, inseamna, ca nu pot sa o despart pe mama de el, bietul pisoi! Mi-e mila de el! Asta inseamna ca fii-mea sa cresca fara bunica. Pentru ca mama nu este in forma cea mai buna si ca sa stea cu fata ar trebui s-o duc la ea. Si evit pe cat pot lucrul asta. Of! Of!
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
anyella spune:
quote:
in afara de asta plimbarea pe afara nesupravegheata nu face altceva decat sa puna in pericol viata pisicului.
in ambele cazuri atat ale motanilor cat si ale femelelor castratra nu face decat sa le imbunatateasca "," calitatea vietii. la femele reduce enorm riscul aparitiei cancerului mamar sau al piometrului (infectie uterina), iar la motani spritatul pe toti peretii, umblarerile, si agresivitatea dispar. de ce sa nu avem animale sanatoase care sa aibe o viata lunga?
pe mine nu ma dojeni,te rog...eu nu o merit,merit ca nu ma pot impune...asta e!!! nu vreau scandal in casa,si sa nu crezi ca sint inconstienta...asa cum spuneam am epuizat toate metodele de "santaj" cu sotul meu,de aceea o mai i-au pe de laturi citeodata si inclin sa ii dau dreptate...ce pot face,sa imi castrez motanul pe ascuns? never-a la sistem
aniela
dana_e spune:
Hello, imi pare tare rau sa aud de asa o problema. Intr-adevar, dureros e oricum - si de dat motanul si de evitat relatiile normale de familie.
Eu citisem pe net ca o baie saptaminala aplicata pisicului ajuta mult. Nu stiu daca ot posta link-uri aici, dar pe gGoogle o cautare cu termenii "alergie pisica baie" ar da destule link-uri utile. Ma rog, unele contradictorii, dar poate merita macar incercata chestia cu baitza.
Va pup pe toate si adoresc sa va bucurati de ai vostri pisoi. Si da, si mie mi-e groaza de ce li s-ar putea intimpla pe afara, asa ca admit ca pe ai mei (cei din casa adica ) nu ii las sa iasa deloc. De aia e si toata casa un maaare teren de joaca pentru ei ...