PROBLEME PISICESTI
Raspunsuri - Pagina 20
eloise spune:
DANIELA foarte inspirata sugestie ai facut! Momente Kodak cu motanul meu deci... Pai ar fi mai ales atunci cand doarme in bratze, cam cum descrii si tu ca doarme Bella ta, exact ca un copilas, cu capusorul lipit de gatul sau barbia mea, sau cu o labutza dupa gatul meu, si torcand de mama focului! (ca tot veni vorba, imi place atat de mult sunetul torsului, un sunet plin, dulce, linistitor... din cand in cand cand toarce il strang un pic mai tare in brate si face mai tare SFÎÎÎRRRRRR! A-do-ra-bil!)
Imi place cand se joaca si face mii de giumbushlucuri si se piteste si se ascunde dupa coltz ca sa ne ia prin suprindere si apoi sare la noi cu ambele labutze din fatza ridicate!
Imi place cand se joaca singur cu un dop de plastic sau cocolosh de hartie, cum pandeste "prada" imaginara, cum se leagana asa pe piciorushele din spate inainte de a sari, sau sare asupra ei cu spinarea curbata ca un pui de vulpe!
Imi place cand se spala pe blanitza si daca il intrerupem brusc sau se aude ceva ce-l surprinde, se opreste din lins cu o limbutza roz de-un cot afara din botic!
Dar astea sunt mici chestiutze banale pe care le stie prea bine fiecare stapan de pisica...
Atat mi-a venit acum in minte... dar mai sunt!
Eloise 38 cu
EU
Virsta bebe
anca_emanuel spune:
Saddie, momentan sunt super multumita. Nu miroase deloc si nu a scos din tavita nicio boaba! Daca vedeai ce era acolo cand ii puneam silicat...de fapt aveam in toata casa
Ursoaica si Eloise, face ca asa ii place lui din cand in cand, mai ales cand este in calduri... De fapt functioneaza asa. 2 saptamani face si 4 luni nu. Dar in saptamanile acelea face zilnic in cateva locuri...rare exceptii.
Si eu am crezut ca se razbuna ca ne-am mutat dar nu este asa. Initial am luat un spray pe care nu-l mai suport si a functionat. Acum nu mai merge nici asa. Eu ma simt rau si el face in continuare. Asa am ajuns la concluzia ca este vina caldurilor.
Nu face in sus, face in locuri preferate: incaltaminte, in fata usii de la intrare, pe hainele lasate pa masina de spalat si pe matura.
Daniela, buna idee. Cel mai mult imi place cand doarme intortochiat de nu intelegi unde este capul si unde este coada. Si toareceeee....mamaaa ce toarce. Daca il ating, chiar si din gresala deschide ochii un pic, trage un mieunat si se culca la loc...si noaptea se razbuna
Inca un moment simpatic a fost cand a se juca taica-miu cu Emnanuel cu un avion de hartie. Moti nu se joaca, niciodata nu am dat si eu de o matza jucausa...toate sunt serioase. In seara aceea insa cum a vazut avionul s-a repezit in el...si a uitat ca era si un perete in fata
Ursoaica spune:
Eloise si Anca emanuel sunteti niste fericite ca fac doar atat ... cum ati spus voi...
Pisica mamei, deci era femela, se sparcaia la greu prin casa, peste tot pe unde apuca ... a castrat-o ca ia zis mamei cineva ca nu mai face ... rezultat dezastros facea in continuare pana ... a zburat pe geam ... singura nu va ganditi ca a aruncat-o cineva - a plans mama dupa ea 3 luni si mai plangea si acum daca nu gasea alta pisicuta chinuita de viata si care avea nevoie de ajutor ... pisicuta de acum este si muta si surda ...
anca_emanuel spune:
Ursoiaca, eu stiam ca doar motanii au apucaturi de genul asta. Ma gandesc ca pisica mamei tale era nemultumita de ceva, o schimbare ceva... Moti s-a dus din prima la nisip si cat am stat in DTaberei nu a facut niciodata pe langa. Cum m-am mutat a inceput. Mult timp am pus pe seama schimbarii...apoi mi-am dat seama ca perioadele coincid cu caldurile...
Cum este muta? In gluma sau pe bune?
Ramonika spune:
Fulgusor are sigur alergie, l-am dus la doctor. si eu credeam initial ca are ciuperca, dar dr a zis ca e alergie, oricum se trateaza, dar tre sa fiu atenta ce mananca, adica numai graunte din alea scumpe...
Ursoaica - am inteles ca daca e in calduri nu tre sa il castrezi .. nu e indicat...
in leg cu stropitul pisicii cand ataca, si eu am auzit pe nimal planet ca e cea mi buna metoda de respingere a atacului stropirea cu un pistol cu apa. mai ales daca nu-i place apa, ca mai sunt matze carora le place apa.
motanului meu ii place foarte mult sa faca baie... sta foarte cuminte... bine, ca de felul lui e un cuminte si un scumpel, dar nu ma asteptam la baie sa fie asa cuminte.
chiar fetelor, o intrebare, cat de des poti sa-i faci pisicii baie? eu ii fac cu sampon special pt matze, dar ii fac cam des, ca el merge pe afara si apoi vine in casa. de mult ori il spal numai pe labutze, dar ii mai fac si cate o baie, ca uneori pute tot...
Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor
anyella spune:
Ramonika,eu ii fac baie generala de cite ori il vad jegos...ma pregatesc moral vreo doua zile si nu ii pot face singura,barbatu' il tine si il alinta,ii spune poezii,il dragaleste...si il mai si ameninta si eu spal la el cu foc!!! pe labute si burtica il spal singura cam o data sau de doua ori pe saptamina pentru ca si al meu iese afara dar doarme cu mine ,prin urechiuse nu l-am spalat niciodata ca imi e teama de otita dar il curat cind pot cu tifon steril...
saddie spune:
Anyella si Ramonika eu stiam ca matzelor nu le fac bine baile prea dese. Ele isi iau Vitamina D din blana atunci cand se ling si prin spalare aceasta este indepartata.
Acu' sincer in cazul cand matza iese afara si se face porcushor jegos sincer am o dilema...
Daniela eu subscriu 100% la ce a zis eloise, cel putin cand da din funduletz in timp ce pandeste ceva si face ochii mari si rotunzi imi vine sa-l mananc asa de drag imi e! A, si mai e ceva, cand are chef de alintat si eu stau in pat vine si isi baga capul in parul meu si sfornaie si pufneste... e absolut adorabil!
pisoi3 spune:
Buna mamicute de pisicute
ANCA, ce am uitat eu sa spun este ca eu pun odorizant in litiera cand folosesc nisip Miau Miau.
Da' cred ca incerc si eu Natusan, ca nu stiam ca e asa de bun.
In legatura cu baia: noi nu ii spalam deloc pe ai nostri, dar nici nu ies afara, plus ca miros asa de frumos de parca se parfumeaza singuri!
Imi place asa de mult de ei cand se spala, ca imi vine sa ii mananc, se spala cu asa o seriozitate de ne lasa cu gura cascata!
Ce imi place mie la pisicile mele: joaca lor, sforaitul, mutritele cu care ne intampina la usa, tandretea lor pentru bebe, grija cu care se joaca cu el, miorlaiturile lor, dormitul cu noi in pat, ascunsul in dulap etc. Le iubesc de nu mai pot, nici nu imi imaginez viata fara ele, frumoasele mele blanoase!
Si pot sa mai continui, dar altadata ca acum miauna pisicul ala mic de fi-miu.
eloise spune:
Pisoi3 ai bebe mic si pisicutze? Pisicutzele primele in casa/apartament inaintea aparitiei lui bebe? Cand ai timp ai putea sa-mi impartasesti cateva impresii din proprie experienta? Cum a fost la inceput? Eu astept bebe de la zi la zi si imi fac griji.... Oricum timp sa stau cu motanul in bratze la tandretzuri, ca pana acum, nu voi mai avea, si ma tem sa nu sufere
Eloise 38+ cu
EU
Virsta bebe
Morgano spune:
Pot sa vin si eu printre voi?
Am un norvegian de padure (corcit cu birmaneza) de 9 ani. Il cheama TOMY.
Eloise, ia-l in brate pana ce nasti, apoi iti va fi teama de floace si vei evita sa o faci. Eu pe al meu l-am luat ultima oara in barte in seara de 8 nov 2005, si m-au apucat apoi in 9 la prima ora durerile... care au durat pana in 10 :)) (acuma ma tine sa rad).
De atunci il mangai, hranesc, dar ma cam feresc sa se frece de pantaloni sa nu se ia parul, i-am restrictionat accesul in anumite parti ale casei... saracu!
Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)