PROBLEME PISICESTI

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ileana2000 spune:

Va multumesc pt.raspunsuri!Eu stau la curte,pisoiul vine,mananca si pleaca..Nu ma pot apropia de el sub nici o forma,ieri am incercat sa intind mana spre el...sa zbarlit tot,sa ma scuipe (cred),plus ca a mai dat si cu laba spre minem-am speriat ca un shoarece..
Uitati ce am gasit pe net:
http://pisici.zooland.ro/1_581_Ce_putem_face_cu_o_pisica_fara_stapan4620.html

http://pisici.zooland.ro/1_581_AuchMai_mult_decat_ai_fi_vrut_sa_stii_despre_muscaturile_pisicilor_4619.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anyella spune:

Ileana,imi pare rau ca iti dau un sfat de genul acesta dar...renunta la matza!!!,stiu ca le iubim...de aceea sintem la topicul acesta,dar am o experienta nefericita cu mitzele salbatice,locuiesc si eu la casa,acum ceva timp credeam ca pot adopta un pisic-aparut din senin!Ii lasam mincarica noaptea,venea papa si pleca...citeodata mai aparea si ziua fugitiv...chiar ii convinsesem pe toti ca e pisica mea!!!dar el tot salbatic!!! pina cind intr-o zi a intrat pe inserat(geam deschis) hamesit si am auzit niste zgomote infernale...mi-a facut "varza" perdele,bucatarie,tot...una este o mita "salbatica" si una o mitza "parasita"...brutushica al meu a fost parasit clar pt. ca a fost blind de mic si ft.sociabil(plus ca l-am adoptat foarte mic,asta e un lucru ft.important)
referitor la betadina...aveti mare grija cu pisicii!!!al meu a facut o reactie alergica de toata frumusetea la ea!!!era singurul dezinfectant din casa,stiam ca e bun pt. uz uman si i-am dat si lui pe rana ,ii cazuse de tot parul...deci ce e bun pt. oameni nu'i neaparat bun pt. animale! am inteles din link-ul tau ca e recomandat la ranile omenesti,dar v-am impartasit experienta mea cu motanul dezinfectat...

mamici si va pup pe toti/toate!

editez pe fuga...motanul meu cind nu stiam de royal canin,facea numa mofturi ,nu stiam cu ce sa il mai indop sa ii fac placerile...smintina,carnitza cruda sau fiarta,mincare umeda,etc...
acu poa' sa se dea si cu de asfalt ca nu mai pupa...urla vreo cinci minute si se duce la castronel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_emanuel spune:

Ileana in cazul asta nu cred ca se va domestici. Eu am luat o pisica de pe strada cu o zi inainte sa aflu de Moti si azburat de pe balcon, noroc ca stateam la parter. De pisica am scapat repede dar de cea care mi-a adus pisica mai greu. Incerca sa ma convinga sa tin geamurile inchise o perioada.

Anyella, al meu nu se atinge de asemenea bunatati. Acum a papat trei croncane Royal Canin si mi-a tras un mieunat scarbit de conditiile in care traieste (imi trebuie un emoticon cu pisica si ciocan).

Fetelor am incercat nisip Miau Miau si a tinut un sac o saptamana...nu va spun cu ce mirosuri. Acum am luat Natusan si imi place, se face ciment

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

Anca si eu tot Natusan folosesc si chiar sunt multumita in afara de faptul ca ce face dimineata, pana seara cand ajung eu acasa se cimenteaza rau de fundul tavitei. In rest nu miroase si nici nu se lipeste prea tare de labute.
Eu la inceput foloseam un nisip, nu mai stiu cum se numeste dar avea un colorant albastru in el si dupa ce se ducea la tava aveam numai labute albastre prin casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

Mie mi-a venit o idee, vad ca sintem multe iubitoare de pisicutze si motanei.........hai sa scriem si ce ne da pe spate in relatia cu ei, momente unice in care ne vine sa-i "mincam" de scumpi ce sint!
Incep eu cu unul:
Bella Mya doarme cit e ea de lunga (lungita) cu mine in pat si eu o tin in brate ca pe un om, din cind in cind tremura (cind viseaza) si-si misca repede urechile in toate directiile, ofteaza din toti rarunchii, pe urma se cufunda in somn si...sforaie!
Dimineata, ma dau din pat si o las sa doarma inca vreo 2 ore, pe urma ma duc sa o "trezesc" ca sa manince, o iau in brate si ea face niste miscari de intindere a membrelor foarte haioase ( de aia ii zicem si balerina- asta e porecla!!) dupa care stie ca e momentul de giugiuleala, ne pupam si ne intindem toate incheieturile!!
Am observat ca e foarte cuminte si sta linistita pe tot timpul ritualului dar daca incep sa exagerez sau sa prelungesc "pupaturile", incepe sa ciripeasca nervoasa si sa ma stanteze imediat!
Un fel de "da, imi place...dar mai lasa-ma in pace!"

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

fetelor, Fulgushor al meu e alergic... nu se stie exact de la ce, doctorul zice ca de la mancare, desi nu mananca decat boabe...
ii dau de acuma numai Purina sau Royal Canin antialergic sau delicat. face niste pete rosii pe gat sau pe labele din fatza, care il mananca si se scarpina pana la sange. i-am dat tratament, pe moment e ok.

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anyella spune:

idee...iar faza cu sforaitul m-a dat gata ,sa raspund si eu: pozitia ginecologica in care doarme de multe ori(hal de rasfat) si rostogolirile pe care le face ca la circ cind il alint

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

quote:
Originally posted by ancamironiuc
...
Of, ce l-as castra saracul...noroc ca tine sotul cu el, solidaritate masculina

...

Daca il castrezi doar pt motivul ca face prin casa ... renunta la ideea asta caci tot va face...

Magda imi pare rau de pisicuta ta ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Ramonika vezi sa nu fie o boala de piele (ciuperca) si Matrix a avut dar pe burtica si tot asa se lingea (singura modalitate de scarpinat)pana la sange si s-a tot extins de ii cuprinsese toata burtica.
Am facut tratament special pt micoza asta ... cica este foarte pacatoasa.

Acum fetelor imi cer scuza ca nu am mai intrat dar pana nu luam un nou PC nu prea mai am loc la asta...

Sunt tare suparata cu pisicutele mele ... Laika de 1 luna juma nu mai iese din calduri (noroc ca nu este galagioasa si nu face prin casa) iar Matrix nu am reusit nici acum sa ii vindecam rinichii...

Acum am 2 mari probleme:
1. Trebuie neaparat sa o castrez pe Laika ... si imi este frica.
2. Ce ma fac cu Matrix ca daca nu il vindec o sa trebuiasca sa il transformam in fetita ... adica sa ... ii taiem ... intelegeti voi (puta ... ca de castrat este castrat)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

quote:
Originally posted by Ursoaica

quote:
Originally posted by ancamironiuc
...
Of, ce l-as castra saracul...noroc ca tine sotul cu el, solidaritate masculina

...

Daca il castrezi doar pt motivul ca face prin casa ... renunta la ideea asta caci tot va face...

Magda imi pare rau de pisicuta ta ...

Ursoaica sa stii ca nu neaparat... Adica depinde... ce inseamna "face prin casa"? Daca pulverizeaza urina pe suprafete verticale atunci e vb de "gestul" tipic al motanului care isi marcheaza teritoriul si lasa "mesaje" pentru eventualele partenere in calduri si eventualii rivali. Daca nu, si face pipi asa cum fac ei de obicei, numai ca mai face si prin alte locuri decat tavitza lui poate sa insemne: 1. nu s-a obisnuit sa faca numai la tavitza (sunt cazuri de pisici care niciodata nu se obisnuiesc, rare, dar sunt) si 2. are o problema si vrea sa se razbune pe stapani (stiu multiple cazuri de motani care platesc politze facand pipi in pantofii unui membru al familiei, in mijlocul patului sau chiar in cratitzele din bufet )

Rufus a invatat de foarte mic sa mearga la tavitza si numai la tavitza, in schimb in perioada de calduri incepuse sa spray-eze pipi peste tot, pana si pe televizor... am povestit mai inainte cand mi-a "marcat" poseta... L-am castrat si s-a potolit imediat. In rest nu s-a schimbat nimic la el, e la fel de sanatos, nu s-a ingrasat, nu s-a lenevit, e foarte vesel, activ, jucaus. Dar e drept ca mi-a fost foarte mila de el si m-am simtit f vinovata, cand m-am intors de la cabinet cu el in brate moale ca o carpa. Totusi adevaru-i ca nu se mai putea convietui cu el pishorcos... mirosul te dadea afara din casa!

Eloise 38 cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput