PROBLEME PISICESTI
Raspunsuri - Pagina 10
pisoi3 spune:
Of, Ramonika, prin ce ai trecut si tu cu Bubulina. Ce-o fi fost si in sufletelul tau!
Mie nu mi se pare ca ar fi vreo diferenta intre moartea unui animal si a unui om, suferinta e aceeasi, eu nu fac diferenta. Sunt niste tampiti aia care nu ii inteleg pe cei care sufera la moartea animalutului lor.
Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici cu gradina mea zoologica
Poze Yodi si familia lui
ancamironiuc spune:
Ramonika, refacere usoara! Tare trista povestea Bubulinei..Stiu ca multi incep sa rada cand vad ca plangi dupa animalute, ba chiar fac si glume proaste.
Imi aduc aminte de o faza de care cred ca am mai vorbit la cap.1. Am avut 3 randuri de hamsteri. Primul, Calogero, era un hamster angorat care era sa moara la 3 luni. Ii crescusera dintii foarte mult pana i-au perforat cerul gurii. S-a infectat si un veterinat de nota 10 l-a salvat insa a pierdut un ochi. A crescut mare, a imbatranit, parca si blanita era alba...Abia se mai plimba prin cusca, insa era tare scump. Il lasam liber, manca ciocolata si inghetata..o minune. a murit in noaptea de Revelion si plangeam toti ca disperatii, eu cu mama si bunica in Romania si tatl fratelui meu in Italia (la el a murit) desi il vazuse doar de cateva ori. Asa ca, este normal sa plangem dupa ei, indiferent daca sunt caini, pisici sau hamsteri...pana la urma ne jucam cu ei, ne relaxeaza, vorbin cu ei si sufera cand suntem tristi.
Saddie, te trec pe listuta dupamiaza ca acum fug!
Danielab, stai linistita ca nu a inghiti el tocmai un tantar anofel!
Pisoi3
Sa o ajutam pe BARBYE
POZE: EMANUEL, LA MARE,MAMININA,MOTI, CASUTA,FLORI
Ramonika spune:
asa e, e foarte greu. prima oara am suferit cel mai mult la pierderea tatalui meu, iar a doua oara a fost cand am pierdut-o pe Bubulina. oamenii uneori nu pot sa inteleaga ca poti iubi un animal ca si cum ar fi propriul tau copil, mai ales daca nu ai unul, cum e cazul la tine.
multumesc de urari, deja is la munca, ma simt bine in general.
problema e ca, v-am spus deja, motanelul si Maritza merg pe afara, cum mergea si bubulina, asa ca exista intotdeauna un pericol si pentru ele. imi dau seama ca o data ce i-am dat drumul afara exista mereu posibilitatea sa nu se mai intoarca.
dar nu am ce sa fac, pentru ca ele deja s-au obisnuit sa iasa si asta e viata lor, asa sunt ele fericite. macar sa traiasca cat traiesc fericite, decat sa stea si sa aiba o viatza lunga, dar numai inchise in casa.
Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor
saddie spune:
Pisoi - bine v-am gasit, pun si poze cu motanul, deocamdata numai 3 ca la servici nu am mai multe
Anca mersic, pai asha ca doar am fromosetze de baiet
Of fetelor mi se rupe inima cand citesc ce s-a intamplat cu pisoii vostri. Pe mine sincer nu ma intereseaza ce zice lumea, eu bocesc si la televizor cand vad vreun animal care sufera, da' cand ti se intampla tocmai tie.... Pai ce ei nu sunt membri ai familiei? Pai sunt! Si sincera sa fiu ma simt mai apropiata de motan decat de multe matusi, unchi sau mai stiu eu ce ruda de a inspea spetza.
pisoi3 spune:
ANCA, si mie imi plac hamsterii si porcusorii de Guineea dar nu imi iau ca am matze si nu vreau sa le dau de lucru.
SADDIE, ai o frumusete de motanel, sa iti traiasca, e frumos rau de tot!
CRACIUNITA, de ce nu mai intri? Ce face Oti?
URSULICA, tu unde ai disparut?
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Poze Yodi si familia lui
pisi-pis spune:
Fetelor eu mai stau cu ochii pe voi si pe pisoi, nu v-am abandonat, dar din pacate nu am foarte mult timp sa scriu. M-am intristat foarte tare din cauza vestilor proaste, intr-adevar, o pisica este un adevarat membru al familiei.
Pe "surioara" mea o strigam "Păsis" si a murit la varsta de 14 ani. Cel putin ma linistesc la gandul ca a fost longeviva pentru o pisica si ca n-a adus multe momente de bucurie.
magda raluca spune:
Dragi prietene,(ca asa v-am simtit, prietene), va multumesc pentru incurajari. Cel putin, ma bucur de Asti, care a inceput sa se mai ingrase un pic si a devenit mai iubareata. Cand erau amandoua, de multe ori nici nu ne bagau in seama, ca se jucau de duduia podeaua. Dar acum, ca sta atat timp singurica, nici nu apucam sa intram in casa ca s-a si catarat pe noi!
Va pup!
ancamironiuc spune:
Craciunitza unde ai disparut cu tot cu minunatie de matze!?
Fetelor Moti al meu face greva foamei la carnita. Veterinarul mi-a spus sa nu ii mai dau Friskies, Wiskas si alte asemenea. Ii iau carnita buuuna si nu mananca, ba ma mai si cearta.
Am vrut pisica cu personalitate am gasit un tiran. Acum este in calduri, cred, si ma miauna toata noaptea, uneori am senzatia ca vorbeste.
Nu va spun ca iar a inceput sa faca peste tot, cu predilectie pe haine si pantofi daca ajunge la ei. Ieri a facut pe o cutie de carton si putzea de nu va spun...pana am identificat locul m-am plimbat in 4 labe prin toata casa
Sa o ajutam pe BARBYE
pisoi3 spune:
Aoleu, ANCA, nasol moment. Ce faci ca sa ii treaca caldurile, ii dai pastile?
PISI PIS
MAGDA, pai saracuta Asti va simte suparati si incearca sa va mai aline suferinta. Of, lasa ca va fi bine
toujours optimiste
Poze Yodi si familia lui
ancamironiuc spune:
Pisoi cu mieunatul mai merge dar cu facutul prin casa e teroare. Noaptea asta a facut in 3 locuri asa ca la 7 dimineata .. Acum nu mai reactioneaza nici la spray-ul cu lamaie si pe mine ma doare capul de la miros.
Of, ce l-as castra saracul...noroc ca tine sotul cu el, solidaritate masculina
Sa o ajutam pe BARBYE