PROBLEME PISICESTI
Raspunsuri - Pagina 9
magda raluca spune:
quote:
Originally posted by ancamironiuc
Nuuu!!! Ce s-a intamplat cu el? Era micut dar perioada "critica" este cand sunt abia nascuti. El era cel care a facut cu sange? Imi pare tare rau saracutul.
Sa o ajutam pe BARBYE
POZE: EMANUEL, LA MARE,MAMININA,MOTI, CASUTA,FLORI
Nu, Yuki era tancutzul sanatos si nesclifosit ... Si era asa de frumoasa, cu ochi rotunzi si uimiti ... Si mi-e dor de ea ... Iar Asti o cauta prin toata casa si miauna.
A cazut de la balcon, nici nu stiu cum. Stam la cinci. Am mai avut pisici, una, mai zanateca, se arunca dupa vrabii si a picat de doua ori tot de la etajul cinci, dar nu a patit nimic, nimic.
Yuki a cazut cumva pe o parte, ca oasele de la bazin erau zdrobite, piciorusele erau intregi. Bine macar ca a murit pe loc si nu s-a chinuit.
Asti e bine cu sanatatea, nu mai are probleme.
of, iar plang ...
ancamironiuc spune:
Saracuta...Matza maica-mii a cazut de la 4 la 1 de 3 ori si nu a patit nimic...dar este mare. Poate nu a rezistat fiind puiut. Este greu, eu plang dupa animale ca disperata si mor cand ii vad pe toti ca abia se abtin sa nu rada. Poate ar fi bine, atat pentru Asti cat si pentru tine sa luati alta pisicuta. Ai sa vezi ca va va alina mult durerea desi poate parea cinic.
Sa o ajutam pe BARBYE
POZE: EMANUEL, LA MARE,MAMININA,MOTI, CASUTA,FLORI
saddie spune:
magda imi pare tare rau pentru pisicutzul tau, eu stau cu sufletul tot timpul la gura ca stau la sapte si daca se intampla ceva sigur nu mai scapa.
off, nici nu vreau sa ma gandesc, s-ar putea sa te ajute daca iti iei un alt pisicutz, mai aduce zambetul pe buze ca e nebunatic
Ramonika spune:
buna fetele,
scuze ca nu am mai intrat pe aici sa va povestesc despre pisulicile mele. am stat internata in spital aproape 2 saptamani, m-am operat de apendicita. apoi am stat o sapt. in concediu medical si acasa nu am net. acuma is la munca si pot scrie.
ma intrebati despre Bubulina. eu am mai povestit mai demult la Prietenii omului despre ea. am sa reiau pe scurt.
in ianuarie anul asta, pe 21, intr-o sambata, a calcat-o o masina in fatza blocului. nu va spun ca am plans 3 zile si 3 nopti dupa ea, de aveam ochii cat cepele.
era o pisica foarte frumoasa, cum puteti vedea in poze. era tanara, avea cam intre 1,5 - 2 ani. a avut 4 puiuti pe care i-a fatat in casa la noi, dintre care 3 i-am dat si unul (Fulgushor) l-am pastrat. si acum imi pare rau dupa ea. am inmormantat-o in cimitirul unde este ingropat tatal meu, la capul mormantului lui, de fapt intre mormantul lui si cel de sus. astfel incat cand merg la tata la cimitir, sa merg si la fetitza mea.
era castrata, dupa cum este si Fulgushor (e pisica, chiar daca are numele masculin) si Maritza. pe motanel nu l-am castrat.
Fulgushor sta numai in casa, dar celelalte doua Vladut si Maritza (si Bubulina pe cand traia) ies pe afara, desi eu stau la bloc la etajul 3, dar ele cunosc drumul.
cam atat deocamdata, revin cand mai am timp si noutati.
va pup
Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor
pisoi3 spune:
MAGDA, imi pare rau pentru pisicutul tau, of! Si eu am pierdut un pisicut in iunie, avea un an si doua luni, tot la fel, a cazut de la etajul 6, in ziua aia nenorocita de 6.06.2006 (eu nu cred in astea, da' uite ca mi-a purtat ghinion).
Te inteleg prin ce treci, of, imi pare atat de rau, sa iti dea Dumnezeu puterea sa treci peste durerea asta.
Noi dupa ce a murit Lucky ne-am luat alt pisicut - tot alb - , in aceeasi saptamana. Desi mai aveam doi motanei nu am suportat sa stiu ca nu mai sunt trei cum erau si sunt doar doi. Asta micu' ne-a mai alinat durerea, nu l-am uitat pe Lucky, suferim cand ne gandim la el dar macar ne mai alinam cand il vedem pe Yodi.
Te pup mult si sunt alaturi de tine.
Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici cu gradina mea zoologica
Poze Yodi si familia lui
pisoi3 spune:
RAMONIKA, refacere usoara!
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Poze Yodi si familia lui
magda raluca spune:
Multumesc, fetelor! Stiu ca ma intelegeti, pentru ca mi s-a intamplat ca lumea sa se uite uimita, ca la o nebuna si sa rada ca plang dupa Yuki1 Dar pana nu iubesti un animalutz, nu prea stii cum este!
cat despre a lua alta pisicutza, a vrut ieri sotul sa-mi aduca una, dar parca mi-au trecut cutite prin inima ... cred ca e prea devreme ...
Va pup si va multumesc, inca o data!
saddie spune:
Anca, te rog trece-ma si pe mine pe lista
Una bucata motan birmanez 3 ani jumate' known as Motanu'
Mersic!
daniela_b spune:
Fetelor, sint innebunita: pisicuta mea a prins si mincat un tzintzar de ala mare cu picioare lungi, credeti ca e posibil sa fie anofel ?
Oare ce o sa pateasca????? Stiam ca tzintzarii astia pot provoca meningoencefalita la om, prin intepare dar habar n-am ce se intimpla cind este inghitit de o pisica.
Stie cineva ceva???
Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii
pisoi3 spune:
SADDIE, bine ai venit printre noi. Asteptam poze cu motanelul tau.
DANIELA, stai tu linistita, ca nu ploua cu anofeli in Romania. O fi fost vreun tantar de ala de balta sau de lac, ca aia sunt mari asa. Nu o sa pateasca nimic, ai sa vezi, daca esti foarte ingrijorata, suna-l pe veterinar.
Uite un pupic pisicutei harnice si mamicii ingrijorate
MAGDA, of, incearca sa te gandesti la pisicuta tau ca la un ingeras, asta o sa iti mai aline din durere. Noi asa ne gandim la Lucky si parca ne mai trece. Ne gandim ca ne vegheaza de acolo, de sus si parca ne simtim mai impacati. Suntem atat de lipsiti de orice putere in fata mortii incat tot ceea ce putem face e sa ne gandim ca exista ceva dupa, altfel cred ca am innebuni de tot.
toujours optimiste
Poze Yodi si familia lui