PROBLEME PISICESTI

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

Anca, trebuie sa recunosc ca ai curaj! Eu cand era al meu mic nu ma hotarasem daca sa-l castrez sau nu, mi-era frica de ce auzisem cu problemele de rinichi.
Dupa ce m-a shpreiat prima oara ( ghizunoiu s-a gandit ca oi fi teritoriul lui ) am cedat si m-am oprit direct la veterinar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamironiuc spune:

Saddie si eu i-am pus gand rau ca dimineata merg in 4 labe cautand zona minune. In plus nu mai suport spary-ul special si lui se pare ca a inceput sa-i placa.

Acum cateva zile l-am confundat cu spray-ul de baie si am dat pe cada linistita... 2 ore mi-a luat sa scot mirosul de lamaie

Sa o ajutam pe BARBYE

POZE: EMANUEL, LA MARE,MAMININA,MOTI, CASUTA,FLORI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Vin si eu in gashca voastra, in calitate de mama de pisica nemaintalnita si nemaivazuta!

Rugam frumos sa fim trecute pe lista de inceput, ca sa ne simtim si noi bagate in seama!

So, draga mea matzicoantza se numeste in acte Lola, nascuta in 6 februarie 2001 din parinti Jennis (Joplin) si tata Jimmy (Hendrix). Din pacate nu le-a mostenit talentul muzical!

In viata de zi cu zi pe Lola o apelez asa: Tzuni, Pisu, Ciufi, Ciupercutza, Frunzulitza, Lebadutza, Pietricica, Magaritza (cand musca) si cand e foarte alintacioasa ii spun: Tzuni mic si drag si scump (vezi semnatura mea) si berbelas de crapioara....

E maidaneza tigrata, sterilizata si, sper si cred, fericita ca este a mea. O iubesc din tot sufletul si e cel mai grozav co-pilot din lume. Cand plec la drum, sta in dreapta mea, in cosulet si miauna doar cand ajung la 130 km/h.

Ma trezeste in fiecare zi la 6 dimi lingandu-ma pe fata si rontzaindu-mi sprancenele. Ma determina sa ma ridic din pat, ca sa se poata aseza ea comod in locul meu.

In rest.....iubeste pungile, sacosele, gentile. Doarme in capul meu sau in masina de spalat, mananca bobitele cele mai bune si are un WC nemtesc cu usa batanta si vedere spre copaci!

e....copilul meu!

www.tickercentral.com/view/6wbw/1.png" target="_blank">ticker pt slabit
_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Mai fetelor, azi ca tot m-am imbracat in culori mai inchise, mi-a venit in cap sa va intreb si pe voi: Cum faceti sa scapati de parul de pe haine? Eu am luat un soi de rola de la Carrefour si e buna nu zic nu dar parca tot nu ia tot puful.

Voi ce solutii ati mai gasit?

Mergi la inceput

Tzuni, bine ai venit! M-ai omorat cu Lola, ai poze cu ea? Promit ca va trec pe listuta pana diseara, vine pichilu si daca prinde calculatorul s-a zis!

Saddie, asta m-a intrebat si Craciunitza cand m-a vazut la veterinar imbracata in negru cu ditamai motanul alb blanos in brate! La mine e greu...trebuie sa aleg intre haine albe patate de mancare de la copil si haine negreu curate dar pline de par. Pana la urma, daca isi lasa blana iau rola de scotch si rezolv. Rolele alea de la Carrefour tin foarte putin, me apuca toti nervi cand vad ca s-au terminat...am adoptata scotch-ul si chiar prinde mai bine. Desfaci o fasie, o pui pe haine si tragi de ea apasand tare sa prinda tot!

Sa o ajutam pe BARBYE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

TZUNI, bine ai venit! Frumos nume are matzulica ta!
SADDIE, si eu tot cu rola, da' uite ca mi-a vandut ANCA pontul cu scotch-ul, o sa incerc si eu. Eu iau rola de la Cora, ii zice Coronet, adica asta e firma producatoare, sunt multumita de cum curata.
Matzele mele au dormit toata ziua, le-a fugarit aseara bebe prin casa si acum cred ca sunt extenuate, nu stiu ce au de dorm in halul asta!

Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici cu gradina mea zoologica

Poze Yodi si familia lui

Mergi la inceput

Anca, esti tare cu varianta de haine albe sau negre
Buna ideea cu scotch-ul, am incercat-o azi inainte sa plec de acasa si a mers la fix. Mersic
Rola pe care o am eu nu e din alea care se consuma are pe ea un fel de cauciuc moale si lipicios si cand se umple de par o spal si e ca noua, atata doar ca imi ia ceva timp pana sa curat tot parul. Varianta cu scotch-ul e mai rapida
Pisoi, motanul meu ziua nici nu-l vezi se baga in pat sub patura si sforaieee.... de duduie patul si sa vezi ce scandal face cand il trezesti!
Azi cand m-am trezit am crezut ca nu vad bine, motanul meu nervos fugarea cantarul prin camera de mama focului. Il impingea cu capul de zicea-i ca-i taur la corida! Dupa ce m-am frecat mai bine la ochi m-am prins ca bagase o nuca sub el (e de sticla cu 4 picioruse) si nu mai putea s-o scoata, numai ca in momentul in care impingea cantarul se rostogolea si nuca

Mergi la inceput

Pisoi3

Saddie, eu nu am luat rola ca asta, aveam d'aia cu fasii. Unde mai pui ca am niste canapele cu perne nergre de catifea. Nu cred ca trebuie sa mai spun unde doarme Moti ca sa va dati sema de ce consumam o rola pe zi.

Si al meu doarme ziua si bantuie noaptea. Noaptea trecuta nu a facut pe nicaieri, da nu mai zic nimic ca noaptea asta nu mai scap.

Voi ce nisip folositi? Eu am folosit CatSan o perioada si la inceputul verii am luat Silicat. Foarte bun dar tine doar o saptamana un sac. Nisipul normal cu caldura incepuse sa miroasa imediat acum si asta cedeaza

Sa o ajutam pe BARBYE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

SADDIE, super motanul tau. Si ai mei se razboiesc cu tot ce prind prin casa.
ANCA, noi folosim nisip Miau Miau cu odorizant de litiera. E super cu odorizant, nu mai miroase.
Ce face matzul tau? A mai facut pipi aiurea?

Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici cu gradina mea zoologica

Poze Yodi si familia lui

Mergi la inceput

Pisoi, este a 2 zi de pauza!!!! Sa speram ca a uitat. Cred ca de fapt se trage de la faptul ca am luat toate cutiile de carton din drumul lui...

Aveam niste cutii mari de carton, speciale pentru depozitare, cu jucarii. Facea pe ele intr-o veselie. Acum le-am mutat

La silicat renunt de azi ca miroase rau de tot. Asta nu absoarbe, tine sub bilute toata mizeria. Unde mai pui ca este plin de bilute prin casa. Tare am fost incantata de el la inceput.

Sa o ajutam pe BARBYE

Mergi la inceput