Mamici aspirante din nou - 20

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns biscu spune:

Merci Ioana!
Numele primului bebe e Dan de fapt si are 4 ani si 2 luni.
Numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Iulia P, la mine baietelul a suferit chiar daca a fost cezariana,a fost scos cu forcepsul si avea doua rani mari la cap cauzate de forceps,asa ca din cauza asta ma gandeam la o nastere normala,asta daca reusesc macar sa raman insarcinata.
Ioanatugs, cum sa-mi pun eu sotul in fata faptului implinit,ca din pacate fara el nu se poate?Ar trebui prestat in anumite zile si daca el e tot nehotarat,eu ce pot face?

Poze

One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Ei, se pare ca incepem sa echilibram numarul de fetite cu cel al baieteilor! Felicitari, Biscu! Sa-ti dea Domnul un pui sanatos si nastere usoara!

Cornelia ma crezi ca nici mie nu-mi vine sa cred? Sunt parca luata de val si nu stiu cand incepe si cand se termina saptamana. Multumesc Domnului ca ma tine pe picioare si ma rog ca puiul sa se nasca si sa fie sanatos. Ma bucur tare mult ca Erik e bine. Dragutul de el! Am vazut poza, e o minune de copil. Sa va traiasca si sa fie sanatos!

Iulia saru'mana mult de incurajari! Adevarul este ca eu simt o liniste care vine de dincolo de mine si care imi spune ca totul va fi bine. Uite, ma tot gandesc la faptul ca am fost tare surprinsa cand am vazut-o prima data pe Ruxi. Nici nu-mi imaginam cum poate sa arate copilasul nostru. Tot ce-mi amintesc este o gurita rosie, un capsor fara pic de par si niste urechiuse tare departate de cap. Atunci primul gand a fost: ok, la gurita seamana cu mine, nu stiu urechile de unde le-o fi mostenit, dar ii las parul lung...cand o creste. Ei, uite ca acum chiar n-am idee cum o arata varianta masculina. Cand am vazut CDul tati a zis ca puiul mic seamana deja cu Ruxi. Asa m-a emotionat!

Of, Rosa draga, tare ma doare sufletul ca nu gasesti intelegerea de care stiu ca ai avea nevoie. Insa ce ma intristeaza si mai tare este ca eu cel putin presupun ca va veni ziua (peste multi ani, cand Cosmin va fi mare) in care sotul tau va regreta decizia de acum, iar tu vei suferi de doua ori mai mult. Nu stiu cum sa te incurajez, dar roaga-te la Dumnezeu si de va fi sa se intample, se va intampla chiar daca nu esti tocmai in zilele potrivite. Eu sa stii ca iti tin pumnii stransi.

Ioana cu mare drag! Vezi ca nu ai voie sa iei pauza prea mare de la proiectul bebe. Eu tot cu ochii pe tine stau.

Asi cum se descurca Ravan la gradi?

Va pup si va doresc o zi linistita!

Simona 22+ si Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Poate vin de la mine fetitele... doo odata... tot trag sperante ca am doua motate in butik

Asa... n-am mai scris de mult... nu prea am avut noutati... asa ca doar v-am citit...

Am fost sa iua rezultatul la bitest... a iesit bine... adica risc scazut de malformatii.

Si acum sa va fac cunostinta cu cele doua galme... prima poza a bebeilor

Eliana si Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">
S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Noi mergem bine cu gradinita.S-a adptat foarte bine insa nu e o zi ca alta.
Eu nu am mai zis nimic pentru ca am cam renuntat la a fi aspiranta.Am reusit in sfarsit sa nu mai fiu diasperat si sa imi schimb planurile.Acum planul cu bebe e undeva in coada listei.

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

pupici si de la noi

am intrat v-am mai citit dar de scris spre rusinea mea........ nu e timp
miha, biscu felicitari pentru baietei, sarcini usoare in continuare, si nasteri si mai usoare
elyanne daca fetite iti doresti, asa sa fie, multa sanatate si stai cat mai cumintica
si noi speram inca la un carut roz, dar mai avem de asteptat un pic
pupici la toate si cat mai multe II

Alexa14+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Multumesc dragelor pt felicitari la adresa puiului meu!

Sim, eu ma dusesem la dr si il si anuntasem pe sot ca dr o sa-i spulbere si ultima sansa de a avea baiat...iar cand l-am sunat sa-i spun ca de fapt sansa aia a lui a contat mai mult decat celelalte 99 ale mele a crezut ca imi bat joc de el.
Pana n-a vazut eco acasa si nu i-am facut scheme/desene nu s-a lasat convins.
Dar si dupa ce s-a convins nu va pot spune cata mandrie e pe el de nu-si mai incape in piele.
Cu cordonul ombilical nu-ti face probleme pt ca se pot schimba multe pana la nastere. Eu pe Alexia am nascut-o cu dubla circulara de cordon si totul a fost f bine ulterior. Doctorii stiu cum sa actioneze in astfel de cazuri!
Mie la eco mi s-a spus ca valorile IR din artera uterina stanga sunt crescute ceea ce poate duce la un retard de crestere...totusi eu sunt sigura ca totul va fi bine. Sunt tare optimista!

cornelia_laura, ce mare a crescut Eric si ce dulcic este! Chiar ca timpul asta trece f repede!

Iulia P., ma gandesc si eu cu groaza la perioda cand voi sta in spital fara Alexia...nu pot decat sa iti doresc sa stai cat mai putin in spital si bb2 sa fie sanatos!

Biscu, felicitari pt baietelul nr 2!

elyanne, ti-am mai spus...macar una din cele 2 galme tre sa fie baietel! Ce am eu sa ai si tu!

Asi, poate e mai bine asa! BB vine cand te astepti mai putin!

Paxela, trebuie sa fie fetita la tine sa se mai echilibreze balanta cu bebei!

Ioanatugs, de abia astept sa te vad nasica...in rochie rosie cu volane!

Pupici!

Mihaela si Alexia- Maria26 august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Ioana uite si o floare rosie care este culoarea mea.Oare nu iti poti face rochia la vreo croitoresa recomandata de prietene?Aici inca mai exista croitorese dar sunt asa de scumpe ca iesim mai ieftin daca cumparam de gata.
De carucior,in Suedia nu se obisnuieste sa se spuna sexul copilului asa de repede,probabil nu doresc sa fie acuzati ca au gresit.
Am fost acum 1 sapt. la particular la ecografie insa bebe a stat tot timpul cu funduletul si nu s-a putut pronunta.

Mihaela, te felicit inca o data pentru baietel! Noi desi am dori amindoi fetita de data asta, am ajuns la concluzia ca si baietel e foarte bine,numai sanatos sa fie.Avem atitea lucrusoare,jucarioare pentru baietei ca se potriveste bine sa fie si baietel.

IuliaP, imi amintesc cind aveam programarea facuta pentru cezariana in sapt.37+. Stii ce a fost cea mai tare faza?Dupa ce stiam deja cind voi naste,m-au apucat 4 zile niste contractii de ziceam in fiecare seara ca gata,nasc!Cred ca am fost influentata psihic.

Cornelia bravo pentru cele 6 kg!!!Aveti niste poze super!Markus meu n-a avut 6kg decit la 3 luni, dar s-a nascut la 3200g.
Nu stiu ce sa zic,de nasterea naturala dupa cezariana fiindca la mine vor fi doar 12 luni intre copii.Desi mi-au zis ca am uterul puternic,pe de alta parte m-au avertizat sa ma prezint imediat la spital daca in ultimele 8 sapt am contractii dureroase in zona operatiei.

Biscu felicitari pentru baietel!Imi amintesc de vremea cind ai anuntat ca esti gravi si eu de-abia venisem aici la aspirante.Nu-mi vine sa cred cum trece timpul!

Rosasinesis poate sotul tau e un pic derutat de situatia prin care ati tocmai trecut.Uneori si al meu a zis ca 2 copii ar fi de ajuns, dar ulterior si-a schimbat parerea.Probabil daca il vei aborda foarte diplomatic,adica fara sa-i spui cind trebuie prestat si creezi atmosfera corespunzatoare,o sa-l convingi?

Gata ma duc sa fac nani ca aici e ora 11 noaptea si maine am serviciu la 9.
toate aspirantele,gravidutele si oaspetii nostri dragi!

Mariana 17+
mama de Monica, Matei si Markus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna mamici dragi!
Elyanne ti-am vazut bebeii si mi-au dat lacrimile, doi ce frumos!! Gemeni i-mi doresc si eu, sotul zice ca sunt nebuna! Sa-ti traiasca si sa se faca mari!
Sim draga stiu ca esti cu ochii pe mine, dar eu am luat o pauza mai lunga pentru proiectul bebe, sa trec cu bine de faza "nasica" si pe urma mai vedem! M-am apucat de sport, am aparate acasa, dar nu prea le-am dat atentie, acum insa vreau sa fiu cat mai supla la nunta. Am 53 kg si vreau sa ajung la 50 kg, acolo ma simt eu cel mai bine. Multumesc pentru gandul tau bun.
Roandre de unde stii ca vreau o rochie rosie cu volane??? Ti-a soptit cumva Marinar, sau am scris eu pe undeva acest lucru si tu l-ai citit?? M-ai facut curioasa, am gandit cumva cu voce tare??? Ca nu mai tin minte!!
Rosa_sinensis poti sa-i spui ca a trecut perioada buna, nu trebuie sa stie neaparat tot calendarul tau menstrual. Eu nu-i spun mereu in ce zi sunt, mai ales nu-i spun exact care e prima zi, ca sa nu poate calcula el, mai ales pentru ca pot, avand un CM nedureros. Eu nu-i spun ca sa nu-l stresez, nu pentru ca nu si-ar dori. Al meu i-si doreste enorm de mult sa fie tatic. Pacaleste-l cumva, stiu multe mamici care si-au pacalit sotii nehotarati in acest fel. Nu stiu, mi-am dat si eu cu parerea, scuze daca sunt prea indiscreta.
Mariana_1976 mai asteptam cu caruciorul, nici o problema, daca bebe sta cu spatele , inseamna ca vrea sa-ti faca o surpriza placuta mai tarziu!! Te tine in suspans bebe!! In legatura cu rochita mea, eu as putea sa mi-o fac singura, pentru ca am facut "in tinerete" si rochii de mireasa, insa nu am timp. "Time is money" cum spun americanii, asta-i adevarul, afacerea mea i-mi ocupa tot timpul, acasa doar ma odihnesc si ma relaxez putin pentru o noua zi. Oricum multumesc de idee, maine mai dau o tura prin magazine...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Pentru Barbye - una dintre noi! Trebuie sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Vreau si eu la voi.Ma incadrez de minune,caci am o comoara de baiat de aproape 7 luni,poftiti va rog sa ne vedeti pozicile si.....astept cu nerabdare sa am si o fetita sau.....un fratior,bine,sestie ca as prefeta fetita.In fine,va salut si ....abia astept sa ne"cunoastem"

Mergi la inceput