Mamici aspirante din nou - 20
Capitolul este dedicat Mariucai puiut de Irinel, pentru care ne rugam in continuare.
Si lui Elyanne care a aflat de curand ca va fi o mamica de gemeni!! Felicitari!!
Mamicile aspirante
Andra10
Andreea Banica (Alexia Elena 12 august2004)
Mav (Sebi 4 februarie 2004)
Herra (Vlad 23 septembrie 2004)
Ana Maria (Victor Stefan 15 decembrie 2004)
Rosa sinensis (Cosmin 3 iulie 1997)
Michial(Theo 6 ani)
Adi95 (baiat 10ani)
Vasce (David 18luni)
Pashosha (Luca si Maya)
Loredana (Diana 6 ani)
Tomasa ([Tudor 9 ianuarie 2005)
An-k (Bianca 14 martie 2005)
Andreeacc (Sebastian 7 octombrie 2003)
LauraB(Diana 11 martie 2003)
Lauricipani(Cristian 2 mai 1986,Kiriakos 3 august 1988,Mario 30 mai 1991)
Denisa73 (Cristian 31 mai 2005)
Roxy (Cristian 5 iunie 2000)
Alexandra b (Ioana 5 ani)
Beatriskiki (Beatrice 11 aprilie 1999)
Crisssu (Darius Mihail, 07.07.2003)
Carrie (Theodora Alexia, 3 ani)
Akella (Daria, 4 ani)
Tia (Alexandru, 14 iulie 2005)
Mamidevladut (Vlad, 5 ani)
Delia21 (Rudy-Jacob Milliken, 25.02.2006)
GinaM (Rebecca Emanuella 18.12.2003)+(Jessica Priscilla 29.09.2005)
Oaspeti:
Asi (Razvan 7 martie 2004)
Aissa (Alexandra 30 septembrie 2004)
Ioana Tugs
baby-boom (Elise 9 iulie 2004)
Leta si un bebe
Mama lui Licurici (David 3 septembrie 2004)
Liana30
Andriushca
Mamicile gravidute:
Shian(Shion 21 mai 2004)
Sim (Ruxi 21 decembrie 2001))+
Roandre (Alexia Maria 26 august 2004)+
Elenalove27 (Alvaro 10 decembrie 2003)
Ruxandra sb (Matei 3ani)
Clau07 (Alexandra 8 iunie 2004)
Pako (Andreea 17 iulie 2004)
Monu (Alexia Ioana 24 mai 2005)
Amaya (Andrei 18 februarie 2005)
Biscu (Dan 4 ani) +
Mariana_1976 (Monica-1998, Matei-2001, Markus-2006)+
Gio (Taisia 18.07.2003)
Kitty (Raul 7 ani)
Elyanne(Elena23octombrie 2004)+
Paxela (Silviu 27 noiembrie 2004)+
Ruxi(Clara 19 august 2002)
Carrie (Theodora Alexia, 3 ani)
Samurai_lady (Ken, 4 ani)
Puiuti nascuti in "familia" noastra:
Maria (20.04.2006), puiut de Mami Irinel
Rares (29.05.2006), puiut de Mami Florypop
Nati(4.06.2006) ,puiut de Andira
Raluca-Ioana (26.06.2006), puiut de Irinuca
Erik-Marcus (2.07.2006), puiut de Lya
Naomi-Patricia (12.07.2006), puiut de Mamaluidavid
Erik (13.07.2006), puiut de Mami Cornelia_Laura
Ilinca (7.08.2006), puiut de Mami Geliza
Elena-Corina (14.08.2006),puiut de Mami Mia
Alexandru (26.09.2006),puiut de mami Mcrimiki
Teodora Maria (18.10.2006), puiut de mami Acd2you
David William (14.11.2006), puiut de mami Iulia_P.
De ceva timp a inceput o traditie frumoasa aici, a inceput sa ploua cu gravidute! Sa dea Dumezeu sa fie cat mai multe viitoare mamici si bebelusi in aceasta frumoasa familie!!
Raspunsuri
Liana30 spune:
Si va veni cu siguranta o zi in care-ti vei zambi implinita!!
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"
sim spune:
Bunul Dumnezeu sa-ti ajute, draga mea prietena! Ai un suflet minunat Ioana si ma rog ca ziua implinirii sa fie cat mai curand. Stii ce ma gandeam? Poate ca ceea ce ai trait chiar a fost un semn important de genul: stai linistita ca tu poti face copii, dar inca n-a venit randul puiului tau. Tu nu-ti pierde speranta pentru ca este si mai mult decat atat: este aproape!
Te imbratisez si da-mi voie sa fac si eu o dedicatie daca tot ai inceput aceasta frumoasa traditie:
Dedic aces capitol unui om care ne-a demonstrat de atatea ori ce inseamna sa renasti si sa pastrezi vie flacara sperantei: Ioanei draga si buna noastra prietena! Si va veni o zi in care ne vei zambi implinita!
Simona 18+ si Ruxi
Liana30 spune:
IOANA esti SENZATIONALA pentru ca esti tu, cea incapatanata si egoista, cea enegica si zambareata, cea care iubeste ciocolata si soarele, pentru ca ai prieteni adevarati, pentru ca iubesti si ai incredere in oameni, pentru ca stii sa plangi si sa razi, pentru ca esti visatoare si ambitioasa, pentru ca sa esti TU
sa ma ierti dar nu ma putui abtine!!!
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"
mariana_1976 spune:
Ioana,de-abia acum am intrat si am citit la capitolul trecut...
Sa iti dea Dumnezeu putere si incredere sa reusesti.Cum ii scrisesem mai demult si Simonei eu tot la ideea mea raman si anume ca rugaciunile ajuta la implinirea acestei dorinte.
Din pacate stiu intr-un fel ce inseamna o pierdere de sarcina si in continuare sunt foarte sigura ca ACOLO SUS CINEVA ne asculta intotdeauna rugaciunile.
Iti multumesc ca nu ne-ai parasit si ai deschis un capitol nou care sper din toata inima sa fie cu vesti bune.
Noi suntem aici cu tine mereu la bine si la greu.
Mariana 14+
mama de Monica, Matei si Markus
mariana_1976 spune:
Elyanne multe felicitari, sa fiti sanatosi cu totii si sa ai parte de o sarcina fara probleme!
Mariana 14+
Ioanatugs spune:
Incep cu urarea clasica de: "Cat mai multi bebelusi in acest nou capitol!" si "multa sanatate tuturor mamicilor si copilasilor din aceasta frumoasa familie!!" Va multumesc inca o data ca m-ati "adoptat" la voi si sa stiti ca ma simt deja membru al familiei!! Ma simt onorata ca mi-ati oferit placerea de a deschide pentru a doua oara acest capitol drag si sper sa poarte noroc tuturor!!
Sim draga, multumesc pentru gestul tau frumos dar nu am facut nimic deosebit ca sa merit asa ceva! Tu esti un om deosebit, de fapt toate mamicile de aici au suflet mare si va multumesc cu aceasta ocazie la toate ca m-ati incurajat si sustinut in toate! Inseamna enorm de mult pentru mine si datorita voua pot sa privesc cu mai mult curaj in viitor!!
Mariana_1976 ai mare dreptate iubita, numai Dumnezeu hotaraste cand e momentul! Acum am inceput sa citesc o rugaciune speciala pentru sufletele pierdute, e scrisa la "rugaciune pt. bebe" si e foarte emotionanta!
Liana30 te cert eu pe PM ca nu stai cuminte si-mi faci declaratii de dragoste in public!!
Si va veni cu siguranta o zi in care-ti voi zambi implinita!!
elyanne spune:
multumesc mult de tot!
Ioana
Ma bucur f. mult ca vor fi doi bb... si in acelasi timp ma gandesc cu groaza la ce ma asteapta... Era f. calma cand am aflat ca sunt gravida, pt. ca deja stiam cam ce ma asteapta la nastere si dupa ...
Dar acum sunt data peste cap... ma gandesc la toate prostiile... ca n-o sa nasc la termen, ca poate n-o sa nasc normal si va fi nevoie de cezariana (si nu vreau cezariana), ca vor fi micuti si o sa stau in spital de o sa ma satur... ca nu stiu cum o sa alaptez... daca nu vor dormi noaptea (cu mandra n-am avut probleme, la capitolul somn...).
M-am gandit ca va fi greu cu Meme (care va avea 2 ani si 5 luni, daca bb-ii se nasc la termen) si cu bb mic... dar cu 2 bb-ei mici...
Noi n-avem nici unul gemeni in familie... asa ca nu ma asteptam. Dr. mi-a spus ca nu are importanta daca avem sau nu gemeni in familie... nu e o regula...
Sim taticu a suportat cel mai bine vestea... spera de la prima sarcina gemeni, insa ii tot spuneam ca nu se poate, ca gemeni apar de obicei la cei care au in familie... Uite ca se poate... El acum spersa sa fie de sexe diferite (nu prea cred insa)... ca sa nu mai zic ca sper sa fie doi baieti... Eu am ramas cu gandul tot la fete... Acum ce-o fi, o fi...
Ioana imi pare bine ca nu ne-ai abandonat De fiecare data ai spus o vorba buna pt. fiecare dintre noi, cand a fost nevoie... asa ca trebuie sa fii in continuare alaturi de noi... sa ne incurajezi
S-a mai nascut o stea
asi spune:
Elyanne va fii bine si vei fi o mamica fericita dar va fii si foarte greu.Poti naste si natural chiar daca sunt gemeni.Ar trebui sa vezi de pe acum cine te poate ajuta tot timpul.Felicitari inca odata!
Ioana ma bucur ca nu ne-ai abandonat.
Razvan(07 martie 2004) si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
paxela spune:
ioana acum am aflat ce ai patit, imi pare nespus de rau dar cuvintele stiu, sunt prea putin acum, iti doresc multa putere sa lupti in continuare, cand va vrea Dumnezeu va veni si minunea ta, ce sa iti spun, ce as putea sa iti mai spun, cum nu ti-ai pierdut speranta ca poti ramane natural asa nu ti-o pierde nici acum, mereu exista o sansa, sa dea Domnul sa fie cel putin la fel de repede ca la mine, sa te poti bucura cat mai curand
nu stiu daca sti dar exact asta am patit si eu, cu acelasi "diagnostic" fiind in 5 sapt cu o echo facuta care indica totul ok , si la doar 3 luni dupa pierdere am ramas din nou
multi multi pupici si multa putere sa o iei de la capat
Alexa10+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006
mariana_1976 spune:
Elyanne din cite am citit eu mai demult aici in cartile suedeze, gemenii se acelasi sex sunt o pura intimplare nu e nevoie sa ai in familie,pe cind cei de sexe diferite ii ai de obicei de la o gena din familie.
Sper totusi sa fiti exceptia care "confirma regula"
Simona tu intrebai la Odisee ceva in leg cu zborurile areiene prin lunile 7-8.Uite eu am calatorit anul trecut si am schimbat 3 avioane(in 2 zile diferite)si...eram in saptamina a 31 a.Compania aeriana mi-a cerut certificat medical fiindca depaseam sapt.28.Trebuie sa intrebi neaparat la compania cu care vei zbura pt. ca au reguli diferite.
In general la majoritatea companiilor dupa sapt.34-36 nu se mai accepta gravide la cursele internationale (34 daca au gemeni,36 daca e sarcina "obisnuita").
Ioana si ma in continuare pentru voi.
Mariana 14+