Mamici aspirante din nou - 20
Raspunsuri - Pagina 9
prettysunshine spune:
Of,ma indoiesc ca sotul meu ar reactiona pozitiv daca si-ar da seama ca l-am pacalit, e Berbec si e tare incapatanat si autoritar.Si oricum as face,fie ca-l mint asupra perioadei (de la pierderea sarcinii incoace ma intreaba mereu in ce zi sunt), fie ca fac atmosfera in zilele fertile, tot pacalit s-ar considera.Oricum,ca sa pot ramane insarcinata,ar trebuie prestat constiincios vreo saptamana in fiecare luna,asa,pur si simplu,nu cred ca mai raman,acum doua luni cred ca fost noroc chior,dar daca n-a fost sa fie...
Poze
One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship.
asi spune:
quote:
Originally posted by roandre
Asi, poate e mai bine asa! BB vine cand te astepti mai putin!
Pupici!
Sigur e mai bine pentru ca dupa multi ani mi-am gasit linistea!
Delia bine ai venit si sedere cat mai scurta!Sa-ti traiasca puiutul si sa vine repede surioara!
Razvan(07 martie 2004) si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Iulia P. spune:
Delia, aveti niste poze SUPERBE, iar baietelul vostru este o frumusete de copil. Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii, iar surioara lui sa soseasca cat de repede va doriti voi.
Noi am fost ieri la cumparaturi. Achizitionasem deja patul de baiat mare pentru Tommy, dar nu cautasem inca o saltea (veni, vidi, vici; fost, vazut, cumparat). Acum nu mai trebuie cumparate decat lenjeria si aparatoarea pentru margine, care sa-l impiedice sa cada din pat.
Asi, este bine ca esti impacata. Acesta este cel mai important lucru.
Rosa, nici eu nu cred ca este o idee prea buna sa-l pacalesti pe sotul tau. In fond, un copil trebuie sa rezulte din uniunea consimtita a parintilor. Nu este o joaca... Este o situatie grea si delicata, stiu... Din pacate, nu stiu care ar fi solutia. Sa dea Dumnezeu ca, in cele din urma, sa fie asa cum vrei tu.
Ioana, si eu imi doream gemeni. Cunosc deci sentimentul... In legatura cu rochia, intr-adevar, tu ne-ai spus, intr-un mesaj, ca ai dori o asemenea rochie.
Mariana, sper ca la mine sa nu se declanseze travaliul mai repede de 14 noiembrie, caci eu chiar imi doresc sa nasc in ziua respectiva. Cum va vrea bebe insa...
Elyanne, fetite sa fie daca asa iti doresti!
Mihaela, si eu sper sa stau mai putin in spital de data aceasta (am stat o saptamana in spital cu Tommy, caci a avut nevoie de antibiotice). Lasa, curaj (imi spun si mie!), trec ele repede cele cateva zile!
Va doresc o zi placuta in continuare!
Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004) si David Gregory (31+)
Our freedom starts with the prison we choose...
Nous sommes peut-ętre devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dragos_popa/my_photos
Ioanatugs spune:
Mamidevladut i-mi pare sincer rau, nu mai am cuvinte!
Delia21 Bine ai venit printre noi! Sa ne dai numele si data nasterii bebelusului tau, ca sa te trecem in listuta la aspirante.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Pentru Barbye - una dintre noi! Trebuie sa ajuti!
mariana_1976 spune:
Deliutza bine ai sosit! Vai ce surpriza frumoasa sa ne intilnim si aici!
Rudy e un heart breaker in poze,m-am uitat la ele multe minute in sir.
Eu ti-am mai zis ca mi-ar face mare placere sa ne vedem la Odiseea de 2007 si...acum cred ca se va materializa!
te
Ioana eu am invatat sa "croitoresc" aici in Suedia.Am primit cadou de un Craciun o masina si m-am pus sa invat de curiozitate.La copii am mai facut cite ceva,dar mie nimic tot asa din lipsa de timp.Eu sunt de parere ca atunci cind va veti degaja un pic va veni si bebe sa va faca o surpriza.Cum am mai zis,sunt patita,dupa ce pierdusem o sarcina,nu am ramas din prima si chiar ajunsesem sa cred ca poate nu voi mai avea copii niciodata.Te si iti urez sa se intimple asa cum doriti la momentul potrivit.
Mariana 17+
mama de Monica, Matei si Markus
Delia21 spune:
Multumim fetelor de primire.Va pupim si va multumim de complimente.Comoara mea se numeste Rudy-Jacob Milliken si pe 25 septembrie implineste exact 7 luni.Oauuu,sunt mamica de 7 luni,nu-mi vine a crede.
Mariana,si eu te pup si....eu abia astept sa-mi dai veastea ca ne incuscrim,ca altfel....vorbesc eu cu barza sa mai vina odata la voi.Si cum ziceam,nume de fetite care incep cu "M" :Melinda,Melanie,Melissa,Meredith,Megan,Michelle,Marina,Martha,Matilda
cornelia_laura spune:
mamidevladut, imi pare nespus de rau, stiu ca in situatii de genul asta cuvintele sunt de prisos. Dar ramai aici alaturi de noi. Noi impreuna am trecut aici prin multe incercari. Si fetele sigur nu te vor lasa sa renunti.
Cornelia, mamica luiEduard(21.06.2004) si a lui Eric(13.07.2006)
POZE
Ioanatugs spune:
Delia21 esti in listuta, sa dea Domnul sa stai cat mai putin la aspirante si sa devii in curand o proaspata graviduta!!
Mariana_1976 ai dreptate iubita, suntem prea stresati, iar concediu nu ne-am mai luat din luna de miere. Deabia la anul preconizam un concediu, cand vom pleca in Mongolia, pentru cateva luni.
Mamidevladut stiu ca e greu, te inteleg foarte bine, dar sa stii ca suntem multe care am trecut prin asemenea incercari si totusi am reusit sa mai speram!! Sa dea Domnul sa-ti gasesti forta interioara de a depasi momentul acesta trist si a o lua de la capat!! Noi suntem aproape de tine
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Pentru Barbye - una dintre noi! Trebuie sa ajuti!
sim spune:
Mamidevladut ma doare sufletul pentru suferinta ta. Ma rog sa te ajute Dumnezeu sa o iei de la capat si sa ai parte de puiul dorit. Chiar nu stiu ce sa spun in clipe de felul asta, dar vreau sa stii ca suntem toate alaturi de tine.
Simona 22+ si Ruxi
mariana_1976 spune:
mamidevladut aici suntem toate impreuna cu tine in momentele acestea de incercare deosebit de grea.
Sa ai incredere si Dumnezeu va va ajuta si va va da putere sa o luati de la inceput.
Mariana 17+
mama de Monica, Matei si Markus