Mamici aspirante din nou - 20
Raspunsuri - Pagina 7
roandre spune:
Fetelor se pare ca tititza mea e de fapt ROBERT!!!!
Am fost astazi la eco morfologica la Iosup si toate cele sunt normale si ok...dar fetita mea e toata ziua si toata noaptea baietel!
M-a bulversat asa de tare vestea de credeam ca visez.
Tati cica se imbata singur in seara asta dc nu vine nimeni la noi...ptiuu, ce bucurie pe capul lui...sper sa nu greseasca drumul si sa mai ajunga in seara asta acasa la cat e de fericit!
Ioanatugs spune:
ROANDRE felicitari pentru baietel, i-mi imaginez ce bucurie e capul sotului tau, fug sa schimb caruciorul in listuta! FELICITARI IUBITA!! Sa-ti traiasca si sa creasca mare baietelul mult asteptat!
Herra multumesc pentru explicatiile legate de botez, chiar nu stiam! Ma bucur ca nu m-am inselat legat de 14 oct. stiam si eu ca e o sarbatoare, dar nu eram sigura! Bafta pentru luna viitoare, sa iasa cu II liniute, tin eu pumnii stransi !!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Pentru Barbye - una dintre noi! Trebuie sa ajuti!
sim spune:
Mihaela mi-ai placut de n-am cuvinte. Ei, uite de la tine am invatat eu treaba asta cu procentele: tot timpul mai ramane o speranta! Sa dea Domnul sa ai un baietel sanatos si o nastere usoara! Ca sa vezi coincidenta: si noi tot ieri am facut eco-morfo, dar la medicover. Am fost la o doctoreasa de care auzisem multe vorbe de bine, insa pe mine nu m-a prea incantat. Foarte tacuta si parca severa, ca sa nu mai spun de faptul ca nu mi-a aratat pe monitor decat 2 secunde imaginea 3D de la inceput, apoi s-a uitat doar ea. Si cat asteptasem ziua asta... 7 saptamani!!! Cred ca se grabea sau asa ceva, ori s-o fi gandit ca oricum imi da CD-ul si ma pot uita singura acasa. Masuratorile si ce ne-a scris pe raport sunt ok. Pentru ca puiul si-a gasit o pozitie foarte comoda de-a curmezisul, avand coloana spre exterior n-a putut vedea inimioara, insa a auzit-o si era ok. Noi am facut o alta eco la 15 saptamani si atunci a vazut-o si ne-a zis ca e bine. Singurul lucru care m-a ingrijorat putin (desi e o situatie foarte des intalnita) e faptul ca s-ar parea sa avem cordonul in jurul gatului. Ne rugam sa fie totul bine pana la sfarsit si sa ne vedem sanatosi.
Ioana eu nu prea am mai intrat si uite ca iti raspund cu intarziere. Herra are drepatte, fasa e importanta la botez si face parte din ritual. O sa vezi ca la un moment data preotul iti va cere fasa. Nu uita sa iei la biserica sapun si prosop pentru preot, asta in afara lucrurilor pe care le stii deja (imbracaminte din cap pana in picioare pentru finut, lumanare de botez, prosop pentru el). Pentru cei mici stiu ca se cere musai un anumit tip de panza in care preotul ii scoate din apa si dupa care ii tine cat timp sunt unsi cu mir, intreaba daca trebuie sa mai iei asa ceva, data fiind varsta finului tau.
Herra trebuie sa se arate si ce-a de-a doua liniuta. Nu-ti pierde speranta!
O zi linistita va doresc!
Simona 22+ si Ruxi
cornelia_laura spune:
Roandre, ce surpriza frumoasa, mai ales pentru sotul tau. Sa dea Dumnezeu sa creasca mare la mami in burtica si sa aveti un flacau de nadejde!
Sim, cand m-am uitat la semnatura si am vazut +22, nu-mi venea sa cred. Deja jumatate de odisee ai parcurs-o. Incredibil cum trece timpul. Imi pare rau ca ai venit dezamagita de la eco, stiu cum e asteptarea asta. Dar in final important e ca bebe e bine, restul nu mai conteaza. Iar in privinta cordonului ombilical e posibil ca pana la urmatoarea eco sa nu mai fie infasurat. Stai linistita.
Mariana, daca medicul tau te incurajeaza spre nasterea normala nici nu te mai gandi la cezariana. Mai ales ca ai nascut de 2 ori natural. Eu daca regret ceva in privinta nasterii copiilor mei e ca nu am reusit prima data sa nasc normal. Iar la al doilea nici nu a vrut sa auda medicul de asa ceva.
Iulia, chiar ai intrat pe ultima suta de metrii. Te inteleg ca iti va fi greu departe de baiat. Asa am patit si eu mai ales ca am stat 2 sapt in spital. N-am facut depresie postnatala dar era sa o iau pe aratura de dorul lui Eduard. Dar trece si cand ai sa te intorci acasa o sa fie totul mult mai frumos.
Ioana, pai inseamna ca veti serba aniversarea celor 6 ani intr-un mod tare frumos, botezand un copilas. Iar tu mai mult ca sigur vei fi o nasica superba. Si noi avem botezul lui Eric tot pe 30 sept.
asi, cum merge gradinita? Sper ca nu ati renuntat.
Eric e bine, are 2 luni si o saptamana si aproape 6 kg. E tare vesel si vorbaret. Saptamana asta repetam urocultura sa vedem daca am scapat de infectie dupa al doilea tratament. Uitati o poza cu ERIC:http://pg.photos.yahoo.com/ph/cornelia_laura/detail?.dir=9398re2&.dnm=e895re2.jpg&.src=ph
M-am cam lungit dar nu prea apuc sa intru asa ca profit.
Va pup pe toate!
Cornelia, mamica luiEduard(21.06.2004) si a lui Eric(13.07.2006)
POZE
Ioanatugs spune:
Buna mamici!!
Cornelia_Laura am vazut pozele lui Eric, vai ce frumos e!!! Sa-ti traiasca si sa creasca mare si sanatos!! Se pare ca toate zilele mele aniversare coincid cu cele ale voastre cumva. Ma bucur ca tot pe 30 sept. va fi si botezul lui Eric, sa fie cu noroc si bucurie!!
Sim multumesc pentru explicatii, pica tare bine, esti o dulce!!! Felicitari pentru cele 22 saptamani, ce-a trecut timpul!!!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Pentru Barbye - una dintre noi! Trebuie sa ajuti!
prettysunshine spune:
Buna ziua tuturor!Eu va citesc regulat,de scris insa nu prea.Eu sunt cu moralul la pamant,al meu sot iar s-a razgandit,iar zica ca sa mai asteptam.Cred ca pana la urma n-o sa fiu mamica a doua oara,ca vad ca toate-s impotriva.
cornelia_laura, tu ai nascut tot cu cezariana a doua oara?Tare as vrea sa vad daca este cineva care a nascut normal dupa cezariana,din Romania bineinteles,ca am vazut ca afara medicii te lasa sa nasti natural dupa cezariana,aici insa nu.
Poze
One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship.
Iulia P. spune:
Buna fetelor,
Mihaela, FELICITARI pentru baietel! Sa fie sanatos si norocos si sa va aduca numai bucurii! Si sotul meu a fost la fel de fericit de fiecare data cand a aflat ca va avea baiat.
Sim, imi pare rau ca ai fost dezamagita de ecografie. Nu-ti face griji, sunt sigura ca nu va fi nici o problema legata de cordonul in jurul gatului. Atata timp cat doctorul stie (si toti se asteapta la asa ceva), isi va lua masurile de precautie necesare pentru ca bebe sa iasa cu bine. Primul lucru pe care il verifica atunci cand caputul a iesit destul de mult este acesta (daca au sau nu cordonul in jurul gatului). Si eu mi-am trecut pe lista de intrebari pentru urmatoarea ecografie treaba cu cordonul.
Cornelia, Doamne, ce ingeras frumos! Si eu astept cu MARE nerabdare sa il vad pe David. Nu stiu de ce, dar mi-a intrat in cap ca nu seamana deloc cu Tommy si sunt curioasa sa vad cu cine anume seamana. Pe de alta parte, intr-adevar, imi va fi foarte greu departe de Tommy, dar vor trece repede cele patru zile de spital si apoi ne vom regasi acasa, fericiti cum nu se poate spune.
Ioana, sunt convinsa ca vei fi o nasica superba la ambele evenimente ce vor avea loc in curand. Eu nu am botezat inca nici un copilas (desi tare imi doresc), dar am cununat un cuplu. Este tare frumos...
Rosa, imi pare rau ca lucrurile nu se desfasoara asa cum iti doresti tu. Legat de nasterea naturala dupa cezariana, desi aici ti se ofera aceasta posibilitate, eu am optat tot pentru cezariana, caci mi s-a parut a fi calea cu cele mai putine riscuri pentru bebe.
Va doresc o saptamana placuta in continuare!
Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004) si David Gregory (31+)
Our freedom starts with the prison we choose...
Nous sommes peut-ętre devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dragos_popa/my_photos
Ioanatugs spune:
Iulia_P. multumesc pentru complimente , esti o draguta! Mai ai putin si nasti, parca mai ieri ne anuntai ca vei avea un baietel si acum deja te pregatesti de nastere.
Rosa_sinensis nu fi trista iubita, cand se va intampla minunea sotul tau nu va putea spune nu, cu siguranta. Poate asa crede el acum, dar cand va fi pus in fata faptului deja implinit, va fi sigur bucuros!
Mariana_1976 ce mai faci iubita?? Tu nu ne spui nimic de bebe 4, daca e fetita, sau baietel?? Astept sa pun un carucior si la tine, cat mai repede.
biscu spune:
Salutare fetelor!
M-am gandit sa mai dau si eu cu scrisu' pe aici. N-am mai "trecut" pentru ca nu m-au lasat greturile de inceput. N-am avut chef de nimic atunci. Ca si la prima sarcina, mi-au trecut cand burtica a implinit 3 luni.
Se pare ca o sa am inca un baietel (asa a zis ecografia morfologica), asa ca Danutz al meu e in culmea fericirii. Si eu ma bucur, nu conteaza ce e, sanatos sa fie.
Peste o saptamana intru in trimestrul 3. Deja ma resimt, ca sunt cam obosita.
Diferenta fata de prima sarcina a fost ca a trecut foarte repede. Am avut si am multe de facut si nu mai am timp sa ma gandesc. Numa' ma trezesc ca trec dintr-o luna in alta.
Eu am facut pana acum doua ecografii si cam asta este. O sa-mi vad bebeu cand o sa apara pe lume, undeva in decembrie.
Va pup si numai bine la mamici si viitoare mamici.
Ioanatugs spune:
Biscu felicitari pentru baietel, am pus un carucior albastru in listuta, dar nu avem ziua de nastere a primului tau bebe, numele banuiesc ca e Danutz. Sarcina usoara in continuare!!
V-ati uitat in listuta??? Sunt numai baietei pe acolo, asteptam si fetitele!!! O seara linistita va doresc!!