Mamici aspirante din nou - 20
Raspunsuri - Pagina 4
asi spune:
Nu mai e nimeni pe aici?
Razvan(07 martie 2004) si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Iulia P. spune:
Prezent. Asi, ma bucur ca Razvan s-a simtit bine la gradinita si ca este dispus sa mai mearga. Vor aparea si perioadele in care va fi mai reticent, dar, nu-ti face griji, trec repede.
Eu sunt deja cu gandul la concediul de maternitate (care este, totusi, destul de departe) si, in consecinta, nu mai am nici un chef de lucru.
Tommy a inceput in dimineata aceasta sirul intrebarilor "ce este" (ce este o zi insorita? ce este ploaia?). Pana acum isi incepea interogatiile cu "de unde vine".
Va doresc o saptamana placuta in continuare!
Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004) si David Gregory (29+)
Our freedom starts with the prison we choose...
Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dragos_popa/my_photos
akella spune:
Gata cu concediul! M-am intors pe net... (si la servici evident)... In ceea ce ma priveste, n-am noutati, doar ca am schimbat Orgametrilul cu Duphaston si-l iau inca 3 luni... Tratamentul nu e greu, doar asteptarea... In rest, sper sa aud numai vesti bune de la voi! Haideti, ca poate ne contagiem intre noi si trecem cu toate la sectiunea de gravidute!
cornelia_laura spune:
Fetelor, mi-a fost tareeeee dor de voi dar abia apuc sa mai respir.
Inca nu am scapat de infectia urinara, suntem la al 2-lea tratament cu antibiotice, de data asta pe gurita. Asa bebe e bine, are 5300 si mananca de stinge. Colicii sunt inca prezenti dar nu-i mai dau nimic ca tot aia e. Pe 30 avem botezul, il facem in cadru fff restrans din motive strict financiare.
Eduard a reinceput cresa si iar plange dimineata. Deh, a stat cu noi acasa 3 saptamani....dar stiu ca isi revine...doar ca ma termina cand il vad plangand.
Si ca sa va dau si o veste buna si on-topic: si eu si sotul am tras concluzia ca e foarte bine cu 2 copii dar perfect ar fi cu 3...mai ales daca ar fi fetita...asa ca nu scapati curand de mine...la sfarsitul anului viitor sper sa fiu aspiranta cu acte in regula...
Pup toate fetele, toate burticile si totii puii din grupul nostru si promit sa scriu mai des.
Cornelia, mamica luiEduard(21.06.2004) si Eric(13.07.2006)
POZE
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
cornelia_laura spune:
asi, cum a fost a 2a zi de gradi? Te intreb pt ca la noi primele 2-3 zile a fost bine apoi a inceput plansul. Sper sa nu fie cazul vostru si oricum nu te descuraja, mai rau e daca nu-l mai duci acum.
POZE
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
Iulia P. spune:
Cornelia, felicitari pentru decizia luata si distractie placuta la botez! Asteptam imagini. De altfel, am vazut pozele noi de pe site: niste scumpi amandoi piticii! Sa va traiasca!
Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004) si David Gregory (30+)
Our freedom starts with the prison we choose...
Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dragos_popa/my_photos
Ioanatugs spune:
Buna mamici dragi!!
Ce mai faceti??? Mi-a fost dor de voi, desi am incercat sa stau cat mai departe de calculator, nu prea am reusit, m-am gandit mereu la voi. Eu sunt bine, dar inca nu sunt pregatita s-o iau de la capat. Vreau sa aud vesti bune de la voi, ca eu am avut parte de destule probleme si vreau sa incerc sa le uit. Dupa ce mi s-a intamplat am avut o perioada in care nu puteam nici macar sa zambesc si uitasem sa rad, lucru pe care inainte il faceam destul de des. Cand am aflat de BARBYE de pe forum, ca a facut accident si ca se afla in situatia de a nu mai putea merge niciodata si ca visul ei de a deveni mama va fi poate doar un vis, abia atunci am relizat ce mici sunt problemele mele. Atunci m-am gandit cat de mult ar trebui sa-i multumesc lui Dumnezeu ca sunt sanatoasa si ca restul problemelor se vor rezolva candva, cu ajutorul Lui. Cand am vazut-o la spital imobilizata la pat, atunci am schitat un zambet pentru ea, ca s-o incurajez, desi i-mi venea sa urlu de durere si-mi spuneam ca nu e drept ce se intampla. N-o cunosteam personal, am auzit despre ea, cred ca ne-am si intersectat la un moment dat pe la aspirante optimiste, dar m-a impresionat foarte mult ce-a patit si m-am gandit ca s-ar bucura daca am veni la ea la spital, mai multe fete de pe forum. Si s-a bucurat si era parca mai optimista decat noi, sau asa vroia sa ne lase pe noi sa credem, maine dimineata o opereaza la coloana si ma rog la D-zeu sa fie bine!
Irinel sa-ti traiasca Mariuca cu numele : LA MULTI ANI !! Multa sanatate Mariucai si transmite-i din partea mea toata dragostea!!
Roandre multi ani fericiti pentru MARIA Alexia!! Sa creasca mare si frumoasa ca mamica ei!!
Mariana_1976 sa ne traiesti cu numele mamica draga!! Sa te bucuri de copilasii ce-ti lumineaza viata si o nastere cat mai usoara i-ti doresc!! Nu te-am uitat si acum de ziua ta vreau sa-ti spun cat de mult te iubesc!!
LA MULTI ANI TUTUROR MARIILOR !!
Si va veni cu siguranta o zi in care-ti voi zambi implinita!!
asi spune:
LA MULTI ANI TUTUROR MARIILOR !
cornelia_laura spune:
LA MULTI ANI si din partea noastra tuturor celor care poarta numele Sf.Maria.
Pupici multi pentru Maria lui mami Irinel, Maria lui mami Roandre, si pentru Mariana_1976!!!
POZE
asi spune:
Ioana ce bine ca mai treci pe aici ca tare dor mi-a fost de tine
Cornelia oau ce surpriza!Felicitari pentru o decizie minunata.Si eu cred ca trei copii e ideal dar la mine nu se va materializa niciodata.
Iulia mai ai putin de ateptat si vine si prenatalul.
Akela asteptarea asta bat-o vina.
Azi am avut prima repriza de crize la gardi.Bine ca nu au fost cand l-am dus ci cand m-am dus dupa el.Saracul de el urla ca din gura de sarpe si il tot auzeam zicand "nu vreau " "lasa-ma in pace".S-a suparat ca l-au adus inauntru din curte si l-a apucat melancolia.Cand m-a vazut ia trecut repede dar tare suparat a mai fost.