Mamici aspirante din nou - 20

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Tia bine ai revenit pe la noi! Ei, asta e primul pas spre o veste buna. Stii ce? Eu coalizez cu pustiu' meu si tinem pumnii stransi tare de tot sa vina uite asa, fara tratamente (cum a fost la Marina cu al doilea pui ).

Asi daca ai fi mai aproape te-as trimite direct la doctorita noastra, ca este o profesionista de milioane si lucreaza foarte usor. Uite coincidenta: eu chiar azi am fost la control (dupa cele 6 luni regulamentare, ca altfel imi rupea urechile) si yupiii n-am nici cea mai mica problema... bine, bine, in afara gingiilor de graviduta pe care le doftoricesc cu tot felul de paste, periaje si ape de gura.

Sa aveti o zi linistita!

Simona 19+ si Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Tia felicitari pentru decizie si te asteptam cat de curand cu testul pozitiv!

Sim nu e cazul de medic ci doar maseaua asta care creste si apasa pe toate cele.Am impresia ca stau cu gura stramba si ma tot uit in oglinda.

O seara faina va doresc!

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Ok Sim, am facut modificarile!

Si va veni cu siguranta o zi in care-ti voi zambi implinita!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

'neata fetelor! multumesc pentru primire si urare.. nici la primul bb nu am fost genul sa alerg foarte usor la testul de sarcina, in 3 ani am cumparat o singura data .. cand eram

va pup, o zi buna

p.s. am abuzat de calitatea de moderator si l-am adaugat pe Alexandru in lista, nu va suparati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia P. spune:

Buna fetelor,

Hop si eu, repejor, repejor, caci sunt la lucru...

Am fost ieri la doctor si testul de diabet a iesit excelent. Uf, asa mi s-a luat o piatra de pe inima... In rest, nu mi-a spus inca data pentru cezariana. Ne vom vedea de acum la fiecare doua saptamani, iar data viitoare imi va da trimitere pentru ultima ecografie. Am intrat, se pare, pe ultima suta de metri.

A, sa nu uit, avem poze noi, daca vreti sa vedeti:

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dragos_popa/album?.dir=8551re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/dragos_popa/my_photos

Asi, sper sa scapi cat de curand de durerile de masea. Stiu ca nu este deloc distractiv...

Elyanne, FELICITARI pentru cei doi bebelaci. Desi stiu ca este greu, undeva in adancul sufletelului meu speram ca va fi la fel si in cazul nostru (sa avem doi acum si sa scapam de o grija). Sa dea Dumnezeu sa ai o sarcina usoara si doi bebelusi frumosi si sanatosi.

Sim, Roandre, Irinusha, Irinel,

Va doresc un sfarsit de saptamana de vis!

Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004) si David Gregory (29+)

Our freedom starts with the prison we choose...

Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dragos_popa/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Ioana, abia acum am citit...imi pare tare rau, dar sper sa gasesti forta sa treci peste ce s-a intimplat si sa incerci din nou, pina la urma dorinta ta se va implini (eu sunt o dovada vie ca pina la urma se intimpla...). Multi si sper ca toate incurajarile fetelor sa te ajute sa-ti recapeti speranta cit mai repede!

In alta ordine de idei vreau si eu sa o felicit pe Elyanna - pentru cei doi bb-lushi din burtica!

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Iulia ma bucur ca sunteti bine si testele au iesit bune.

Oare Cornelia ce mai face?Micul Eric e bine?

Tia cum sa ne suparam.

Noi mergem maine la gradinita.Prima zi.

Va doresc la toate o saptamana cu vesti bune.

PS:nu ma pot rabda sa nu va spun ca e atat de bine sa nu mai fiu stresata de perioada in care .Bine ca nu e plecat sotul in delegatie

Mergi la inceput

Mi-am dus copilul la gradi.Nu a plans dar m-a intrebat "dar tu unde pleci?".Ma incearca niste sentimente controversate.Nici eu nu stiu ce simt.
Desi am asteptat amandoi clipa asta , sa il duc la gradi, parca acum imi pare rau desi sunt constienta ca asa trebuie.Vai ce ciudat ma simt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

da, cred ca niciodata nu e usor pentru o mama cand puiul ei trece intr-o noua etapa...si mai ales daca este inca un micut...
va tin pumnii la amandoi sa va adaptati la noua situatie!

salutari la toata lumea, si sa auzim de bine, de cat mai multe liniute! II!

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina si Vlad

Mergi la inceput

A trecut si prima zi de gradi.Eu am avut mai mari emotii decat Razvan.Lui ia placut si cand m-am dus sa il iau a venit m-a imbratisat si a vrut sa fuga la copii inapoi.Mi-a zis ca merge si maine.

Mergi la inceput