Mamici aspirante din nou - 20
Raspunsuri - Pagina 5
akella spune:
Asi - cu gradinita - rabdare si tutun! Eu asa am rezistat in primele luni ale Dariei la gradi; in prima faza facea rosu in gat cam la 2 saptamani... Urla non-stop... Acum, dupa 2 ani, plange cand o iau de la gradi, ca mai vrea sa stea cu copiii...
sim spune:
La multi si fericiti ani cu tot dragul pentru Mariuca lui Mami Irinel, Mariei lui Mami Mihaela, Marianei si tuturor Mariilor. Sa va dea Domnul multa sanatate si sa va lumineze viata in fiecare clipa cu zambete de implinire!
Ioana ma bucur ca ai puterea de a depasi clipele grele pe care ti-a fost dat sa le traiesti si sper din tot sufletul sa o poti lua de la capat cu bucuria si increderea pe care le-am admirat intotdeauna la tine.
Asi mult succes lui Razvan la gradi! Va mai trece o vreme pana sa mearga el de buna voie si sa mai si ramana cu sufletelul impacat. Dupa 3 ani de gradi Ruxi tot asteapta in fiecare zi weekend-ul ca sa putem sta cu totii acasa.
Cornelia felicitari pentru asa o decizie frumoasa! Sa dea Domnul sa vina si surioara asteptata, ca are deja 2 fratiori voinici care stiu bine ca o vor proteja si ii vor purta de grija.
Iulia si eu ma intreb cand a trecut timpul, ca deja sunt la jumatatea drumului. Acum astept cu mare nerabdare sa facem eco la 22 de saptamani. Dar uite ca ma ia cu fiori parca numai la gandul ca ma apropii de momentul pe care il vedeam asa de departe...concediul de maternitate.
Noi crestem pe zi ce trece si exersam tot felul de miscari prin burtica. Chiar m-a distrat sa constat ca puiul si noaptea are activitate, dar ceva mai discret, ca sa nu ma deranjeze. Eu ma simt foarte bine, iar starea asta a inceput sa se vada si in numarul kilogramelor pe care le colectionez cu generozitate (vreo 5 pana acum). Ei, dar asta chiar nu ma preocupa (e doar subiect de glume intre mine si tati), imi doresc doar sa aduc pe lume un pui sanatos si kilele vor disparea cu aceeasi viteza cu care au venit (stiu eu bine din lectia invatata cu Ruxi).
Va doresc o zi linistita!
Simona 20+ si Ruxi
Ioanatugs spune:
Asi
Sim draga multumesc pentru incurajari!!
Eu cred ca m-am dereglat dupa ce mi s-a intamplat, pentru ca azi sunt in z14 si am avut o pata rosiatica, cred ca-mi vin rushii mai devreme. Am inteles ca de fapt acum o sa-mi vina menstra, ca aceea a fost altfel de sangerare. Mi-au spus medicii de la Braila, ca e posibil sa am menstra la doua saptamani de la nefericitul eveniment. Of, m-am saturat de atata sange, daca maine poimaine vin rushii iar, simt ca innebunesc! Doar ce-am scapat acum o saptamana si acum iar??? Asta e... va las si va pup cu drag!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Pentru Barbye - una dintre noi! Trebuie sa ajuti!
mariana_1976 spune:
Va multumesc mult de tot pentru urarile de Sfinta Maria!
Ioana ma in continuare sa nu va paraseasca nici o clipa increderea si speranta ca veti avea un bebe al vostru cit de curind.Despre singerare,eu am inteles ca dupa avorturi spontane,chiuretaje,etc exista hemoragii neregulate o perioada.Iti doresc sa te refaci in scurt timp si sa vii sa ne spui ca "proiectul bebe" a demarat...
Simona ce superb e sa simti bebelusul!Ce ma bucur de bucuria voastra!Despre kilogramele in plus,nici sa nu te mai gindesti deocamdata,la nastere dispar cel putin 6-7,iar mai apoi si restul...
Pe mine la a doua sarcina doctorita ma amenintase glumet ca daca mai continui sa pierd kg,imi va administra intravenos ...(aveam 42 de kg ca vomitam mereu)Pina la urma tot am luat 9kg pina la nastere.
Cornelia mi-a parut asa de bine sa citesc ca va doriti 3 copilasi! Sa va ajuta Dumnezeu sa va impliniti dorinta
IuliaP aici concediul de maternitate incepe doar din sapt a 36 de sarcina daca nu este gemelara sau nu intram cumva in medical.Cred ca stiu intr-un fel cum te simti la serviciu in perioada asta...Hai ca mai e putin!
Asi baietelul meu a mers mai intai de 2 ori pe sapt. la niste grupe de joaca pt. copii si acolo erau si parintii cu ei o perioada.Dupa ce s-au obisnuit si si-au format "colegi de joaca" l-am lasat sa mearga singur.Nu stiu insa daca asa ceva e posibil si in Romania.
Mariana 15+
mama de Monica, Matei si Markus
asi spune:
Mariana e posibil si la noi asta dar noi am trecut de faza asta.
Deja am facut primul guturai.
Razvan(07 martie 2004) si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
asi spune:
Nimeni nu mai da nici o veste buna?
Parca mi s-a facut dor sa mai felicit niste viitoare mamici
Razvan(07 martie 2004) si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Ioanatugs spune:
Asi ai dreptate si mie mi-e dor sa mai felicit cate o proaspata graviduta!!
Mariana_1976 multumesc iubita, pentru incurajari, mai astept putin si oricum sunt in focuri cu pregatirile de nasica. Voi boteza un baietel la sfarsitul lunii si voi cununa doi tineri dragi in octombrie. Asa ca pentru moment i-mi canalizez atentia doar pentru aceste proiecte. Proiectul bebe va mai avea de asteptat putin. Ma bucur ca mi s-a oprit sangerarea de acum doua zile, de fapt au fost doar doua picaturi, insa eu m-am speriat ca va veni iar invazia, asa de repede. Te pup cu drag!
Sim ce ma faci???
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Pentru Barbye - una dintre noi! Trebuie sa ajuti!
Ioanatugs spune:
Buna mamici dragi!!
Sim nu mai dai nici un semn de viata?? Mi-e dor de tine!!
Irinel ce mai faci iubita?? Ce mai face Mariuca??
Mesajul meu de azi e bazat numai pe intrebari, pentru ca vreau vesti de la voi, eu nu am ce sa va povestesc!! Va pup si va urez o noapte linistita!!
Liana30 spune:
mai bag si io o tura pe'aci
Ioana,,asi,
si toate mamicile optimiste!!
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!
"Nimic nu-i imposibil!"
sim spune:
Bun gasit!
Ioana saru'mana de intrebare! Suntem bine, slava Domnului! Asteptam ziua de luni ca sa ne vedem puiul la eco. Micutul este din ce in ce mai activ si are forta atunci cand se joaca. Ieri chiar ii spuneam sotului ca se vede ca e baietel la ce forta are de la inceput. Ruxi e pe zi ce trece mai nerabdatoare sa-l cunoasca si "sa aiba grija de el" (asa cum singura spune). Acum vreo cateva zile i-a cantat langa burtica si puiul a inceput sa dea din picioruse. Apoi a inceput tati sa-i cante la chitara si dansul lui a continuat. A fost mare activitate pe capul lui! Probabil ca incepe sa recunoasca vocile sau ca cineva "discuta" cu el. Nu stiu...dar parca nu parea coincidenta.
In rest crestem de nu se poate...mai ales eu. Ei, dar sanatosi sa fim ca de asta chiar nu ma plang.
Daca ai ceva intrebari legate de botez/nunta si te-as putea ajuta, nu ezita sa ma suni.
Iulia te apropii cu pasi repezi de marea intalnire! Eu sunt emotionata inca de pe acum, imi imaginez ce trebuie sa fie in sufletul tau. Spuneai ca urmeaza sa intri in concediu, cand se va intampla? Tu mai ai ecografii de facut? Multi pupici de la noi!
O zi linistita va doresc!
Simona 21+ si Ruxi