Mamici aspirante din nou - 20

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

Buna dimineata fetelor!
sim, multumesc pt raspuns!
ioana, am citit ce vesti ai si imi pare rau ca nu sunt mai bune, dar, cine stie, poate s-a inselat acel doctor. in leg cu ZIFT, ca nu ma pricep, la FIV nu se lua ovulul si spermatozoidul si erau "cuplati" in laborator, apoi introdusi, unde? ca mie mi se pare ca seamana mult cele doua proceduri.
iar pt GIFT trb sa ai trompe bune, iar eu habar n-am cum stau cu ele. planuiam o vizita la dr. T dar se pare ca iar e plecat in perioada mea, nu mai stiu ce sa mai fac. voiam sa-l rog sa facem laparo.
va pup

andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

quote:
Originally posted by sim
Nici acum nu stiu daca acea rana a fost cauza ori alt lucru pe care eu nu mi-l pot explica, dar la 2 luni de la cauterizare deja puiul asteptat isi gasise drum catre noi.

si pentru mine a fost la fel la Vlad - imediat dupa cauterizare am ramas gravi, dupa ce nu ma mai protejasem de aproape un an...

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina si Vlad

un minut din timpul vostru inseamna o VIATA pentru ei !!! nu UITATI forumul umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

quote:
Originally posted by herra

quote:
Originally posted by sim
Nici acum nu stiu daca acea rana a fost cauza ori alt lucru pe care eu nu mi-l pot explica, dar la 2 luni de la cauterizare deja puiul asteptat isi gasise drum catre noi.

si pentru mine a fost la fel la Vlad - imediat dupa cauterizare am ramas gravi, dupa ce nu ma mai protejasem de aproape un an...

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina si Vlad

un minut din timpul vostru inseamna o VIATA pentru ei !!! nu UITATI forumul umanitar

Nu cred ca are nicio legatura rana de pe col cu fertilitatea,eu aveam rana pe col cand am ramas insarcinata, nu stiam de ea,am aflat cand am avut o sangerare prin luna a doua,mi-au zis ca am sangerat de la rana,fiindca se intensificase vascularizarea. De atunci am facut cauterizare de trei ori,ultima data anul trecut de 2 ori la diferenta de doua luni si uite ca n-am ramas insarcinata.Iar prima oara am ramas cu rana.Nu cred ca au nicio legatura,ce treaba are colul,e doar o poarta de intrare pentru miscatori.

Poze

One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Rosa mie dr. mi-a spus ca suprafata foarte intinsa pe care se intindea rana mea facea ca si glera sa fie foarte abundenta, iar mititetii nu puteau trece prin ea cu la fel de mare usurinta cum se intampla in conditii normale. In plus, aciditatea locala se pare ca este mult mai mare in conditiile unei rani. Faptul ca exista rana nu exclude posibilitatea de a ramane insarcinata, doar o micsoreaza, pentru ca si eu am avut prima sarcina cu tot cu rana de care stiam ca este acolo (dar nu s-a gasit niciun dr. care sa-mi spuna ca ar trebui cauterizata). Nu sunt medic sa pot spune prea multe, dar cred ca exista cauze si cauze: ca o fi fost adevarata explicatia dr., ca o fi fost doar o coincidenta, eu ii multumesc lui Dumnezeu ca s-a intamplat sa vina puiul. Si tie iti doresc sa te bucuri cat mai curand de inca un sufletel in burtica!

Roandre multumesc de intrebare: suntem bine si eu si Tudor. Crestem in ritm ametitor, desi pana acum (la 28 de saptamani si ceva) nu am luat decat (!) 9 kile. Puiul este foarte activ si reactioneaza (daca iti vine sa crezi!) nu numai la atingere, dar si la gandul indreptat spre el. Lucrul asta nu prea mi l-am putut explica. Ma credeti sau nu, este suficient sa ma "ingrijorez" putin ca nu l-am simtit de la o vreme si gata un picorus imi semnaleaza ca situatia e sub control. Ti s-a intamplat asta? Eu am trait-o de prea multe ori ca sa mai cred ca este doar intamplare. Ce mi-au placut pozele cu burtica! Si a mea este cam la fel. Chiar imi spunea cineva ca de la spate nu se vede ca as fi insarcinata, imi pare putin diferit fata de sarcina cu Ruxi.
Maaai, si ce camera frumoasa are Alexia! Cred ca e tare incantata de tot ce a primit, se vede asta in ochisorii astia frumosi si isteti!

Ioana am trecut mai rar prin DC pentru ca am avut o perioada ceva mai grea. Saptamana trecuta Ruxi mi-a facut febra de nu mai stiam incotro s-o apuc. Desi i-am dat antitermice la 4 ore nu scadea cu niciun chip, asa ca in a 3a zi am trecut la antibiotic. Acum este acasa si slava Domnului se simte mult mai bine. Insa eu am avut cateva nopti in care dormitul a fost cam putin si principala mea preocupare la munca era sa-mi tin ochii deschisi. Incet incet ne revenim la normal. Chiar ma gandeam zilele astea ca dupa Craciun am sa o opresc acasa pentru o vreme, macar pana vine Tudor si vreo 2-3 luni cat iesim din iarna. Nu stiu inca...facem planuri. Imi pare rau ca vestile primite nu au fost incurajatoare, insa vorba ta, daca dr. respectiv nu este pus la punct cu ceea ce in mod normal ar trebui sa stie, mi-e greu sa cred in estimarile lui. Mergeti inainte si o vrea Dumnezeu sa va rasplateasc rabdarea si perseverenta!

Mariana, uite fara sa supar pe nimeni eu incerc sa-mi gasesc locul acolo unde ma simt cel mai bine. Asta mi-e felul. Aici am intalnit mamici sau aspirante la numele de mami care m-au ajutat in multe randuri. Aici am intalnit oameni de care ma simt legata dincolo de preocuparea noastra comuna, sunt o alta familie la care tin. La Odisee sunt multe mamici care stiu ce spun si sunt documentate, dar nu o data mi-a fost dat sa intru in panica pur si simplu, citind cine stie ce intamplare, asa ca am ales sa trec mai rar pe acolo. In plus, eu nu sunt omul conflictelor, sunt lucruri mult mai frumoase pe lumea asta de care imi pasa. Pe scurt: aici ma simt cu adevarat bine si de cate ori am vreme trec sa va imbratisez pe toate cu drag. Ehei, cat despre saptamani...ca bine zici! Mai am inca una si ajung la 30! Mai, mai, ce frumos a trecut timpul asta. Uite, si tu a depasit binisor 20 si parca acum ne spuneai ca o sa fii iar mamica! Inca un picut si o sa ne vedem cu puiutii in brate.

Iulia parca incep sa simt si eu emotiile despre care vorbesti, doar gandindu-ma la ce bucurie te asteapta. O sa stam cu pumnii (mai mari si mai mititei) stransi tare de tot pentru voi amandoi si te asteptam cu drag sa aduci puiul acasa. Nastere usoara sa ai, indiferent cand va fi sa fie!

Samurai-lady nu cred ca trebuie sa-ti faci griji inca. Bine spune Mariana ca abia dupa un an de incercari merita sa-ti pui problema unor analize mai amanuntite. Eu iti tin pumnii sa ne dai vestea cat mai curand.

Asi ce mai faci? Razvanel cum se mai descurca la gradi?

Va pup si va doresc o zi linistita!

Simona 28+ si Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Sim multumesc de intrebare.Razvan face foarte bine.Ii place la nebunie la gradinita si desi e la program scurt sta sa manance si o supica cu copii.Cat a fost racit saptamana trecuta si a stat acasa ma intreba in fiecare zi "azi merg la gradi?"

Ioana o sa vezi ca nu va mai trece mult timp si o sa vii si tu cu vestea cea mare.Eu una abia astept.

Roandre ti-am vazut burtica .Nu imi vine sa cred ce repde a trecut timpul.

Iulia ai intrat pe ultimii metrii.Doamne ajuta sa fie bine

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Sim si Asi va multumesc pentru incurajari!
Andriushca pentru GIFT trebuie sa ai macar o trompa buna, iar la FIV nu ai nevoie de trompe pentru ca se introduc embrionii direct in uter. Dar pentru ca sansele de reusita la FIV sunt foarte mici, s-a constatat ca cel mai bine se introduc embrionii direct in trompa, acolo unde incepe orice sarcina. Corpul primind embrionul acolo, il plimba cateva zile si pe urma il preia uterul, ceea ce e mai natural decat la FIV, unde de multe ori corpul il respinge ca pe un corp strain. Deci la GIFT se introduc ovulul+spermatozoidul in trompa, la ZIFT se fac embrionii in laborator si se introduc in trompa. Iar FIV-ul e solutia pentru femeile care nu mai au nici o trompa buna, pentru ca se introduc embrionii in uter. Eu vad FIV-ul ca pe o ultima solutie, vreau sa incerc cu inseminari, sau alte metode, pina la FIV. Poate se indura Doamne Doamne si se intampla natural, nu stiu ce voi face, dar nu vreau sa stau cu mainile in san si sa astept ani in sir. Dr. T, e mai mereu plecat din tara, dar nu sta mult, insista la asistenta sa te programeze in primele zile cand va fi in tara. Trebuie sa stii cum stai cu trompele, daca inca nu ai ramas gravi niciodata. Uite ca si dupa ce am ramas in trecut gravi, nu mai pot sa raman acum, dar acum problema noastra e la sot. Eu nu mai am de facut alte investigatii, cred ca am facut totul, doar sa-mi repet hormonalele, care i-mi iesisera bine acum 3 luni. Noi vrem sa mergem sapt. viitoare la dr. Soare pentru ai da sotului un tratament bun si pentru a repeta spermograma. I-am dat sotului ceva vitamine, prescrise de dr. Matei: Selenium zinc si Zinc forte si acum trebuie repetata sa vedem daca a dat ceva rezultate.
Va pup mamici dragi !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

Buna dimineata!
ioana, multumesc pt informatii, m-am dumirit acum. stiu ca trb. sa fac laparo pt. a vedea ce mai e pe acolo. de ramas am ramas gravi de 2 ori, acum 10, respectiv 8 ani, dar de atunci cine stie ce s-a mai intamplat cu trompitele mele?
stii, am inceput sa ma gandesc serios ca asta e pedeapsa mea pt. ca atunci cand am ramas eram doar un copil prost care nu stia ce vrea de la viata, intelegi, nu? dar degeaba ma caiesc acum...
te pup!

andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Sim, ma bucur sa mai citesc despre tine cate ceva. Bebele meu e tare agitat, mai tot timpul se agita. Frumos e seara la culcare cand sotul ma intreaba de ce nu dorm, nu am somn...iar raspunsul vine scurt "dc cu burta ta ar juca cineva box, crezi ca ai putea adormi?". E extrem de agitat bebitza asta, mult mai nazdravan ca Alexia.
Burtica e si la mine putin diferita de cea la Alexia. E mult mai mare si mai tuguiata...din spate nici la mine nu se vede ca sunt gravidutza. Radea sotul de mine intr-o zi si imi spunea ca dc ma vede cineva din spate poate sa spuna ca sunt o tipa bine dar dc ma intorc cu fata, fuge ala de rupe pamantul.

Noi sambata mergem la o nunta la Marriot si am o rochita frumusica de gravida...dar sunt imensa in ea! O sa vin cu poze sa ma vedeti.

Pupici!

Mihaela si Alexia- Maria26 august 2004

Utile pt burtici, viitoare mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Mihaela cat de draguta ai fost! Chiar am ras cu adevarat . Pai da, seara au mai mult chef de joaca sau mai stiu si eu...incearca sa-si gaseasca o pozitie mai buna dragii de ei. In ultima saptamana eu m-am tot trezit noaptea sa-i dau antibioticul Ruxandrei si cum ma trezeam si puiul era cu mine de parca vroia sa ma ajute. Interesant este ca atunci cand ma asezam iar in pat se linistea si isi vedea de somn. Sper sa-si pastreze obiceiurile si dupa ce o fi pe cont propriu. Poftim coincidenta: si eu merg sambata la nunta, numai ca va fi toooocmai in Constanta. Tare mi-am mai batut capul cu ce sa ma imbrac dar pana la urma am rezolvat problema in sistem fusta, bluza si sacou. Asa, sa nu uit: spune-i sotului tau ca este un "rautacios" (evident stiu ca glumeste) si ca o graviduta asa de frumoasa ca a lui ar vrea oricine sa aiba pe aproape.

Asi ma bucur ca totul e bine acum. Drept sa-ti spun, ma tot gandeam cum o fi mai bine cu racelile astea si gradinita. Am citit pareri si pareri pe alte topicuri: unii parinti prefera sa-i lase chiar si raciti sa mearga la gradi (din motive pe care le inteleg), insa tare ma doare sufletul cand vad ca dupa 2 saptamani de tinut copila acasa o iau de la capat dupa doar o zi de gradi. Of, tare-i mai complicat cu anotimpul asta rece.

Ca vorbeam de iarna: deja se strecoara si in Bucuresti. Pe aici ninge, chiar daca maruntel si apos, dar...ninge.

Sa aveti o zi linistita!

Simona 28+ si Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Si la noi a nins dar e un frig de numa si bate si vantul.

Distractie placuta fetelor la nunta!

Sim si eu il duc pe Razvan la gradi dr in primele zile de raceala pentru ca nu risc sa faca complicatii.Il tin 2-3 zile si daca e bine , char daca mai are muci, il duc ca si el abia asteapta.

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput