Mamici aspirante din nou - 20

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna mamici dragi!
Andriushca nu te pedepsi singura pentru asta, pentru ca altfel n-o sa mai gasesti in tine puterea pentru a merge mai departe! Si eu m-am gandit ca poate asta e motivul pentru care nu vine minunea mea, dar nu trebuie sa ne gandim mereu la acest lucru. Mult curaj pentru a putea spera din nouu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Noi am fost aseara la nunta si m-am dantuit pe acolo de ma luase lumea in vizor ca o sa nasc acolo...hehehe.
A fost frumos, chiar simteam nevoia de o zbenguiala dar...si obositor!
Ca un facut sau ca in filmele cu prosti cand sa plecam ieri la nunta si sa luam aparatul foto realizam ca acumulatorii erau toti descarcati...si asa ciuciu poze la local...am facut cateva acasa cu baterii de 2 lei in el si care asteptam sa pice din secunda in secunda.
Am incarcat AICI pozicile de ieri si azi cu "mareata burtica"!

Va pup si va doresc somn usor!

Mihaela si Alexia- Maria26 august 2004

Utile pt burtici, viitoare mamici

Mergi la inceput

Roandre superbe pozele, superba mamica, superba burtica, superba fetita, superba rochita, totul intr-un cuvant: SUPERB!!
O noapte linistita va doresc la toate!!!

Mergi la inceput

Crissu sa-ti traiasca cu numele baietelul Mihail si sa te bucuri de el!!
Si tuturor Mihaelelor si Gabrielelor multi ani fericiti!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Uite ca am reaparut si eu printre voi.
In primul rand urez si eu LA MULTI ANI tuturor aspirantelor, mamicilor si celor dragi lor care poarta numele Sf. Mihail si Gavril. Si eu il serbez azi pe sotul meu care este si Gabriel.
Dupa o perioada tare grea parca am inceput sa-mi revin. Copiii sunt bine acum amandoi. Eric avea la 3 luni si 3 sapt 7100g, e ca un pepenas si cuminte foc. Dupa Eduard care a fost de la inceput ca un "uragan" acum pare fff usor sa cresti un bebe mic. Eduard e foarte atasat de Eric, incearca sa ma ajute cum poatehttp://new.photos.yahoo.com/cornelia_laura/photo/294928803501671258/5. Mai nou a invatat sa-i tina biberonul si ii da sa manance(sub supravegherea mea bineinteles). M-am invatat cu amandoi acasa si ma descurc si cu gospodaria. Eduard e un mic bucatar asa ca nu ma pot plange.
Nici nu-mi vine sa cred ca sapt viitoare Eric face 4 luni si deja vrea sa stea numai in fundulet.
De fapt realizez cat de repede trece timpul si cand vad ce mari s-au facut burticile din grupul nostru.
Si oricat de greu ne este tot nu renuntam la ideea de a face inca un bebe.
Va pup pe toate fara exceptie si recunosc ca mi-a fost tare dor si tare greu fara voi.

Cornelia, mamica luiEduard(21.06.2004) si a lui Eric(13.07.2006)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

La multi ani pentru Mihai/Mihaela si Gabriel/a!

Cornelia sa-ti traiasca puiutii!Tare frumosi mai sunteti impreuna

Roandre la mamica cu burtica!

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Va multumesc pt urari de LMA si sper ca toti sarbatoritii au petrecut frumos ieri!

Noutati la noi...hmmm, nu chiar f bune dar trecem si peste asta. Am fost la dr la control si se pare ca s-a scurtat colul si s-a deschis asa ca de ieri am intrat de urgenta in concediu medical si adio serviciu! Acum trebuie numai repaus la pat ca sa duc sarcina cat mai aproape de termen caci e clar ca voi naste mult mai devreme.
Aaa, pana la urma bb a ramas baietel. Ni s-a confirmat si de catre dr care l-a inceput ne-a spus ca sigur e fata. Sa mai spun de tati care e in culmea fericirii?!?!

Cornelia, ce ma bucur ca ati revenit pe fagasul normal al lucrurilor, ca bebeii sunt bine. M-am uitat la poze si sunt asa dragalasi...si chiar s-a facut mare Eric!

Ioanatugs, Asi pupici multi!

Iulia.P, mai e putin...ma gandesc la tine!

Pupici tuturor!

Mihaela (27+) si Alexia- Maria26 august 2004

Utile pt burtici, viitoare mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Roandre - Mihaela la multi si fericiti ani si din partea mea! Iarta-ma ca n-am apucat sa-ti transmit ieri. Sa stii ca si mie mi-a zis dr. ca s-a cam scurtat colul, dar de deschis inca nu e cazul din fericire. Sper sa fie cumintei baietii nostri si sa nu se grabeasca prea tare. Ce rochie frumoasa ai avut la nunta si ti-a stat foarte bine.

Cornelia ma bucur mult sa aflu vesti despre voi si mai ales ca sunt bune! Esti o mamica tare frumoasa cu doua minuni de copilasi. Sa-ti traiasca si sa fie sanatosi, iar daca mami si tati vor, sa le aduca si o surioara.

Simona 29+ si Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Roandre stai cumintica in pat si ai grija de tine si de bebita.

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Buna mamici si burtici!!
Cornelia_Laura am vazut poza cu Eric si Eduard, sunt dulci foc, sa-ti traisca si sa creasca mari!!! Eduart te ajuta la mancare, asa harnicut e??? Uite cate un pentru fiecare.
Roandre i-mi pare rau ca esti nevoita sa stai in casa, dar lasa ca ai si tu o fetita mare deja, care o sa te ajute pina nasti.
Sim draga, distractie placuta la nunta si drum bun la Constanta. E cam frig pe acolo sa te imbraci bine!
Asi la voi a nins deja?? Dar cred ca acum s-a topit cu soarele din zilele trecute. Tu nu mai vorbesti nimic despre tine??

Eu nu am nici o veste, doar ca maine o sa sunam pentru o programare la dr. Soare si poate prindem una cat mai repede, nu prin decembrie.

Mergi la inceput