Mamici aspirante din nou - 20

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns herra spune:

Mihaela, multa sanatate iti doresc si tin pumnii sa stea bb cat mai cuminte, pana la termen!

numai bine la toata lumea si asteptam noi vesti bune - !!!

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina si Vlad

un minut din timpul vostru inseamna o VIATA pentru ei !!! nu UITATI forumul umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Ioana da la noi a nins saptamana trecuta dar nu a tinut mult!
Eu acum sunt racita si ma simt rau dar sper sa treaca.Razvan a fost foarte bolnav.A facut o enteroviroza peste care s-a suprapus o laringita.Saptamana trecuta a fost una de cosmar.
In rest nu mai fac nimic iar capitolul tratamente de fertilitate l-am incheiat demult.
Acum astept sa ne linistim si am luat niste amestecuri de plante afodisiace pe care trebuie sa le incercam.

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Este 14 noiembrie! Sa tinem pumnii stransi pentru Mami Iulia! Din ce imi amintesc avea cezariana programata pentru astazi. Sa ai o nastere usoara si bebe sa vina pe lume sanatos, Iulia! Te asteptam cu drag "acasa"!

Asi multa sanatate! Tare-i mai pacatoasa perioada asta cu schimbari de temperatura.

Ioana la nunta am fost acum 2 saptamani, dar ai dreptate e foarte frig la Constanta pe vremea asta. Mi-a placut mult de tot marea, chiar daca plaja este pustie.

Simona 30+ si Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Da, parca si eu tot de 14 noiembrie stiam. Si chiar daca nu e azi e zilele astea. Asa ca fac si eu galerie pt mami Iulia:
NASTERE USOARA MAMICO SI UN BEBE SANATOS!!! SA AI LAPTIC MULT SI BEBE SA FIE MANCACIOS SI FARA COLICI!!!
Asteptam vesti cat mai curand.

Cornelia, mamica luiEduard(21.06.2004) si a lui Eric(13.07.2006)

POZE

Mergi la inceput

Fetelor, ieri Eric a implinit 4 luni. Nici nu-mi vine sa cred. Maine facem vaccinul si de poimaine incepem marea aventura a diversificarii alimentatiei. Sa ne tineti pumnii. La fix 4 luni Eric are 7500g si e cam "rotund". Eric la 4 luni

POZE

Mergi la inceput

asi, sanatate multa! Imi pare rau sa aud ca si Razvan a fost bolnav. Eu cred ca sigur e un virus care tot circula. Ai mei au fost amandoi bolnavi iar eu o tin tot intr-o raceala de vreo luna jumate'. Si spor la incercarea plantelor afrodisiace.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Mai, mai, mai ce bebe frumusel vad eu aici... Eric sa cresti mare si sanatos, sa-ti bucuri parintii! Mami Cornelia ce trece timpul! Mult succes cu diversificarea, iar pentru vaccin (e posibil sa stii) e bine sa ai la tine o felie de lamaie ca sa o asezi peste intepatura dupa ce va chinuie dr.

Simona 30+ si Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

N-am mai scris de mult pe aici... dar v-am citit cand aparea ceva nou...
Acum in sfarsit am noutati... am facut ecografia morfologica...
In primul rand, bb-ii sunt foarte bine, dezvoltati normal, fix de 21 de sapt. dupa masuratori, unul are 373 g si celalalt 407 g ... iar supriza... si bucuria lu tati... ambii amandoi sunt... BAIETI

Sarcina este pana la urma monocoriala (adica o sg. placenta) si biamniotica (adica fiecare bb are saculetul lui)

Singura problema... colul destul de scurt: 2,9 cm. Dar nu e atat de grav... important e sa stau cuminte in pat si sa nu fac efort, ca sa nu se mai scurteze mai mult.

Poze incepand de aici (cateva) ... http://family.webshots.com/photo/2076474610057231030iEyFqZ

Meme va fi cea mai alintata mandra... cu tac'su care e topit dupa ea plu doi fratiori... ce mai vrei mai mult de atat... Eu sunt un pic derutata de veste... parca vroiam un baiat si o fata... Dar o sa ma obisnuiesc cu ideea... Important e sa fie sanatosi... ca ma descurc io si cu doo putze...

si cam atat pt. acum... am ceva de lucru, destul de urgent... Am vrut sa va dau raportu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Iulia cezariana usoara si recuperare rapida!Te asteptam cu vesti bune si pozele lui bebe mic.

Cornelia sa va traiasa Eric si succes la vaccin.Eu asa emotii am avut cand am inceput diversificarea si eram atat de stresata sa nu gresesc ceva.Mama paranoica asta sunt.

Elyanne felicitari pentru baietei.Sarcina usoara in continuare !V-ati gandit la nume?

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

IULIA_P. suntem, aici si-ti facem galerie sa vina bebe sanatos si tie cezariana usoara si recuperare usoara!! Abia asteptam vestea cea mare...ca s-a marit familia noastra...hai Iulia...
Sim ma bucur ca te-ai ti-a placut marea si ca v-ati intors cu bine!! La mine a inceput celebra z1 si am inceput trat. naturist al prof. Andritoiu, mai mult pentru sot, dar il iau si eu!!!
Asi poate ne spui si noua ce ierburi afrodisiace inghiti??? Nu de alta dar sunt curioasa!
Elyanne ce veste minunata!! Sa-ti traiasca baieteii si sa creasca mari si cuminti la mami in burtica!!!

Mergi la inceput