Mamici aspirante din nou - 20
Raspunsuri - Pagina 21
mariana_1976 spune:
Elyanne felicitari pentru baietei!
Eu stiam ca gemenii identici(de acelasi sex) apar din pura intimplare dar cei neidentici provin in general din familie pe linie materna.
IuliaP hai ca si eu incep galeria! Sa dea Dumnezeu sa fie o operatie usoara, sa vina un bebe de nota 10 si sa te recuperezi cit mai repede!
Ioana tratamentele naturiste cred ca sunt o solutie foarte buna. Stii doar ca Mari a ramas cu maca si are sarcina cu tripleti datorita "ierburilor".Sa ne tii la curent ce zice Dr. Soare.(vai ce nume potrivit are!)
Cornelia ce draguti sint baieteii impreuna! Mi-a facut mare placere sa citesc ca doriti si al treilea bebe.
Mariana 24+
mama de Monica, Matei si Markus
Ioanatugs spune:
Mariana_1976 multumesc ca deobicei pentru incurajarile frumoase Apropos de dr. Soare, am auzit ca e foarte dragut si sta cu un pacient chiar si 3 ore, ca sa-i explice cum sta situatia si ce e de facut. Am inteles ca arata si gigeii la microscop, ca sa ne convingem ca sunt destui cat sa se intample o minune. Din pacate nu am dat de d-sul toata ziua, l-am tot sunat dar e prins intr-o emisiune pe la televiziune si a avut telefoanele inchise. Poate reusesc maine sa dau de dansul, ca am auzit doar vorbe de lauda despre dansul si de rezultate miraculoase cu pacientii lui. Sotul e putin speriat de controlul propriu zis, pentru ca nu a mai fost niciodata, dar sper sa treaca cu bine de emotii. I-mi aminteste de primul meu consult ginecologic, cand nici nu stiam cum sa ma asez pe "masa". Te pupic si multumesc inca o data!
Hai IULIA....
Iulia P. spune:
Salut!
Sunt Dragos, sotul Iuliei.
Iulia n-a sosit inca acasa, este inca la spital.
A nascut la timp, conform planului, in 14 noiembrie (cca. trei sferturi de ora dupa pranz).
Atat Iulia cat si bebe-ul, David William, sunt bine, se recupereaza dupa efortul de marti.
David a avut la nastere 4,16 kg (9lbs 3ozs) si 54 cm lungime. Nasterea a avut loc la spitalul Civic din Ottawa.
Tatal si fratiorul cel mare sunt
(Fotografii in curand ...)
Mesajul pe care l-am trimis prietenilor si rudelor:
It’s a boy!
We are thrilled to announce the birth of our second child, David William Popa, weighing 9 lbs 3 ozs (4.16 kg)! David was born on November 14, at 12:47 p.m., at the Ottawa Hospital Civic Campus. Both mom and baby are doing great. Thomas, who’s now a big brother, was delighted to meet his brand-new sibling for the first time this evening -- he insisted on buying the baby a happy-face helium balloon, which in the rush of the moment he forgot in the car.
Proud grandparents are Maria and Cristian Pescarus (Quebec City), and Elena and Constantin Popa (Romania). Thomas happened to be born on one grandmother’s birthday; David, just by chance, on the other grandmother’s birthday. Needless to say, both grandmothers are excited and amazed at this lovely twist of fate.
Dragos
cornelia_laura spune:
iulia si dragos, sa va traiasca puiul si sa fie sanatos!!! Refacere rapida mamico!!! Ce bebelus mare a venit in familia noastra! Bine ai venit pe lume pui scump, sa ai o viata plina de bucurii alaturi de parintii si fratiorul tau!!!
Cornelia, mamica luiEduard(21.06.2004) si a lui Eric(13.07.2006)
POZE
sim spune:
Iulia, Dragos sa va traiasca puiul mic si sa fiti o familie fericita si frumoasa (asa cum va stim) toti patru.
David William bine ai venit pe lume si in "familia" noastra! Sa-ti dea Domnul o viata frumoasa, multa sanatate si sa te bucuri de preturirea tuturor celor pe care ii vei intalni! Te pupam cu drag!
Dragelor asa m-a luat o stare de ...nu stiu cum sa zic...de ultima suta de metri! Bag seama ca sunt urmatoarea la rand (pentru ca de Shian si Mcrimiki nu mai stim nimic, dar sigur trebuie sa fi nascut in timpul asta). Huhaa... Buuun, dar sa ne calmam, mai am inca 2 luni in care am timp sa ma obisnuiesc cu ideea. Miha' inca putin si ne vine randul sa fim mamici de bebe 2!
Sa aveti o zi linistita!
Simona 30+ si Ruxi
Ioanatugs spune:
Iulia si Dragos sa va traiasca puiutul si sa creasca mare si sanatos!! Felicitari mamico pentru un bebe asa de mare 4 kg..., cred ca e cel mai mare bebe din familia noastra!! Recuperare usoara iubita si abia asteptam sa ne povestesti primele impresii de dupa nastere. Fug sa-l trec pe David William la puiuti nascuti in familia noastra!
Sim si Roandre mai aveti putin si voi, peste doua luni?? Vai cum a trecut timpul!!
mariana_1976 spune:
IULIA si DRAGOS felicitari din toata inima pentru nasterea baietelului vostru!
Ioana eu sint convinsa ca apare el "Soarele" si pe strada voastra.Nu stiu de ce eu am impresia ca analizata in detaliu,problema voastra nu este deloc asa de complicata cum pare.Pur si simplu ceva imi spune mie ca au fost mai mult ghinioane cu carul decit probleme medicale.Astept totusi sa ne scrii si verdictul Dr. Soare.
Primul meu consult la ginecolog a fost aici in Suedia cind aveam 21 de ani si eram gravida cu primul copil.Sa stii ca si mie tot asa mi s-a intimplat cu masa aia.Noroc ca doctorita a fost draguta sa-mi spuna sa ma asez ceva mai jos.
Simona marturisesc ca acum cu cit am trecut de mijlocul sarcinii mi se face o teama din ce in ce mai mare atit de nasterea vaginala dupa cezariana cit si de o eventuala operatie.Cred ca am citit si am vazut prea multe cazuri urite pe la TV.Poate ca ar fi bine sa nu ma mai gindesc?
Mariana 25+
mama de Monica, Matei si Markus
Ioanatugs spune:
Mariana_1976 stai linistita iubita, ca nu o sa se intample nimic rau, o sa fie bine, ai sa vezi! Nu te mai gandi la nimic rau!! Cred ca e pentru prima oara cand aud ca-ti faci griji pentru ceva si-mi dau seama ca e din cauza sarcinii. Am auzit ca femeile gravide sunt mai emotive, plang mai usor si-si fac griji din orice. Dar noi suntem aici si te incurajam sa nu-ti fie frica, va fi bine!! Sunt foarte curioasa ce zodie esti???
roandre spune:
Wow Iulia.P ce bb mare...de abia astept pozele cu puiutul! Refacere grabnica si un bb mancacios! Cat am asteptat momentul asta...ti-am zis, parca nasteam eu, asa emotionata eram!
Felicitari dragilor si multumim taticului ca ne-a tinut la curent...super frumos mesajul!
Sim, mai e putin...eu acum ma gandesc ca vreau sa nasc ori pe 14 ianuarie ori pe 4 febr. Vine sora mea in tara si pe 1 ianuarie pleaca si mi-ar placea sa-si cunoasca nepotelul...dar dc bb are alt plan, atunci sa stea acolo in burtica pana la termen. na, nebunie de gravida...hihihi
Acum ma pregatesc sa ma duc la dr Hamid sa vad ce-mi zice de col si bb.
Ioanatugs, poate plantele vor fi secretul reusitei! Doamne ajuta!
Cat despre Eliana si baietii...hehehe, se vede ca o prietena nu se dezminte nici acum...nu ma lasa singura cu baietel...hihihi. Eu sper ca sotul ei sa-si fi revenit din betie...lol, cat de mult isi dorea si el macar un baietel...altfel cica se muta sa doarma pe balta dc avea numai fete in casa.
Pupici!
Utile pt burtici, viitoare mamici