Mamici aspirante din nou - 20
Raspunsuri - Pagina 22
elyanne spune:
Iulia felicitari pt. pitic! Sa fie norocos si sanators!
Mihaela Chiar i-am spus ca acu' daca ii fac doi baieti sa taie balta de pe lista... pana s-or face baietii mai mari sa mearga la peste cu el.
Asteptam vesti de la eco.
Mariana eu zic sa nu te mai gandesti... O sa fi totul bine... stiu doctorii cum sa procedeze atunci la fata locului. Pana atunci mai e, asa ca n-are rost sa te gandesti de pe acum la asta...
... nu mai pot sa stau, ca trebe echipata mandra de plimbare
S-a mai nascut o stea
paxela spune:
Iulia, felicitari pt comoara mica
Sim Roandre oau ce repede trece timpul inca un pic si incepem galeria si pentru voi
noi suntem bine, intre timp schimbaram carutul din listuta, acum e roz, cum e posibil? nici noi nu stim si nici dr, aveam toate echo filmate si se vedea clar data trecuta la morfologie putza era acolo, atarna, acum nu mai era, erau "buzite" clare, cred ca de la rugaciunile astora din jurul meu care au vrut fetita, oricum ori ce s-ar decide sa ramana pana la sfarsit sanatos sa fie, ca in rest nu contraza
acum sunt contrariata, mii de ganduri cu baiat era simplu ,masini avioane si bomboane, dar asa fetita.... cum inpart dormitorul , hainute roz pampoane fundite codite ce bine suna
Alexa22+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006
Ioanatugs spune:
Paxela felicitari pentru fetita!! Ma bucur ca o sa aveti pereche, chiar vroiam sa intreb toate gravidutele daca s-au vorbit intre ele cumva , ca prea aveam numai carucioare albastre, mai trebuia si unul PINK. Fug sa-l schimb si oricum, orice ar fi sanatos sa fie!!!
herra spune:
buna, fetelor!
nici o noua in capitolul asta?
un minut din timpul vostru inseamna o VIATA pentru ei !!! nu UITATI forumul umanitar
mariana_1976 spune:
Elyanne, Ioana va multumesc mult pentru cuvintele frumoase.
Da, asa este atunci cind suntem gravi parca ne ingrijoram mai des.
De exemplu, eu dupa ce am pierdut o sarcina, la urmatoarea mereu ma uitam pe chilot sa nu cumva sa...Probabil dupa o pierdere am devenit mai constienta cit de multe rele se pot intimpla...
Paxela felicitari pentru ! Si eu mi-as dori de data asta inca o printesa dar pe de alta parte imi dau seama ca avem o multime de hainute si jucarii pentru baieti...
Ioana in horoscopul european sunt berbec dar cred ca am ascendentul in altceva ca prea sint atipica zodiei.Cine stie, poate ca veti avea un cadou de Craciun atunci cind va asteptati mai putin?
Mariana 25+
mama de Monica, Matei si Markus
Ioanatugs spune:
Herra si eu as mai felicita o graviduta, doua!!
Mariana_1976 berbecutz drag, eu sunt o tauroaica si ma inteleg foarte bine cu berbecii, desi sunt incornorati ca mine! Fratele meu cel mai mic e berbec si s-a creat o afinitate mai mare intre noi desi il iubesc si pe celalat frate la fel de mult(in zodia gemeni), eu fiind sora mare. Si tatal meu e berbec, iar mama capricorn si cu ambii sunt pe aceeasi lungime de unda. Desi se spune ca incornoratii intre ei nu se inteleg, eu nu confirm nici o regula, ma inteleg cu toti! Multumesc de urari, ar fi cel mai frumos cadou de Craciun, dar nu prea cred magia lui!!
roandre spune:
Paxela, se mai intampla si schimbari de sex...hihihi, am trecut si eu prin asta la sarcina de acum. Tu iti faci griji ca nu vei sti cum sa ingrijesti o fetita ca e mai greu iar eu imi fac grji ca nu o sa stiu sa ingrijesc un baietel (pt ca mie asta imi pare mai greu)...lasa ca impartasim experientele si ne descurcam noi!
Hai mai fetelor...vreau o noua gravidutza! Cine se inscrie?
Pupici!
Utile pt burtici, viitoare mamici
prettysunshine spune:
Eu va citesc zilnic,de scris n-am mai scris,pentru ca eu n-am mai avut curaj nici sa incerc sa raman insarcinata.Acum am zis sa scriu ca am vazut ca vorbiti despre niste ierburi afrodisiace si as vrea sa stiu si eu care sunt,cel putin sotului nu cred ca i-ar stricaNumai sa spuneti si daca au efecte secundare,ceva,sa nu care cumva sa-mi otravesc consortul
Poze
One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship.
akella spune:
Nu am mai intrat demult aici. Trebuie sa recunosc ca nu am mai avut curajul. Sunt atat de amarata ca de atat de mult timp incerc sa raman insarcinata si nu reusesc... Am obosit. M-am saturat de buline de tot felul. Luna asta am luat clostilbegyt din z 3 si utrogestan din z 10. Mi-am luat si teste de ovulatie. La un moment dat ma dureau foarte tare ovarele, dar testul a iesit negativ. Am reluat testele din ziua in care scria pe ele ca trebuie. Nimic. Tot negativ. Chiar nu mai stiu ce sa fac. Oare ar trebui sa-l intreb pe doctor de monitorizare? Habar n-am cum se face si in ce consta si cat ma costa si aia...
Voi ce ma sfatuiti sa fac?
asi spune:
Iulia felicitari!David William sa cresti mare si sanatos!Bine ai venit!
Rosa eu am folosit ca afrodisiac pana acum branca ursului.La noi a avut un efect suuuuuuuuuuuper.Acum am luat niste tincturi si pentru femei si pentru barbati de la firma santo raphaela dar inca nu le-am incercat.
Razvan in sfarsit e bine.Azi a fost prima zi la gradi si e in extaz.Mi-a zis dimineta sa nu ma duc devreme dupa el.Tot azi m-a anuntat eductoarea ca in 14 au serbarea si Razvan va fi om de zapada si trebe sa zica si o poezie.Deja am emotii....
Eu sunt nasol.Din cauza mucilor pe care nu i-am putut sufla ca lumea am facut sinuzita.Am niste dureri la oasele fetei si gingii de am impresia ca m-a lovit trenul.Nasoala senzatie dar astept sa treaca cu antibiotice ca altfel am tot incercat.
Razvan(07 martie 2004) si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.