Mamici aspirante din nou - 20
Raspunsuri - Pagina 17
Ioanatugs spune:
Sim draga, acum am vazut ca am postat aproape in acelasi timp. Multumesc pentru incurajari si sa stii ca ai mare dreptate aici venim si cand suntem triste si cand suntem fericite si gasim imperuna calea de a merge mai departe. Mi-au trecut durerile acum, dupa ce-am baut multe ceaiuri si cu tinctura de soc. Acum sunt bine si nerabdatoare pentru maine.
Nusy tauroaica draga, ma urmaresti??? Multumesc mult pentru incurajari, esti o draguta ca te gandesti la mine.
mari-lu spune:
Ioana poate ai facut o infectie urinara care daca ai urinat mult s-a ameliorat,daca mai ai simptome fa urocultura.T si tin pumnii!
Noi suntem biiine!
Maria 23+ & BB Alex
Ioanatugs spune:
Mari_lu in timp ce tu scriai aici, eu te intrebam ce faci la "aspirante peste 35 ani", deci ne-am gandit una la cealalta in acelasi timp! Ma bucur ca sunteti bine amandoi si am vazut acum ca va fi baietel, felicitari iubita!!! Mai am si acum pastilutele "vrajite" de la tine si inca nu le-am folosit, cred ca tot sotul le va folosi pina la urma, insa asteptam indicatia medicului. Eu sunt bine acum, cred ca am fost mai degraba racita la rinichi, pentru ca am avut o rochie subtire la nunta, cand am fost nasa si cred ca de acolo mi se trage. Am baut mult ceai de soc, de matase de porumb si codita soricelului si vad ca mi-a trecut acum, daca mai simt dureri ca atunci sigur voi face o urocultura. Multumesc pentru grija ta!
Samurai-lady spune:
Buna fetele,
Sunt si eu pe listutza la aspirante.Inca bb2 se lasa asteptat si
noi ne chinuim(in mod placut)de vreo 4 luni.Sa incep sa intru la idei si sa merg la medic ?
Sau sa mai astept putin ?
Voi cam in cate luni ati ramas gravide la primul bebe ?
Eu am ramas din prima,adica in luna in care mi-am propus.
Vad ca la al doilea nu mai este asa.
Astept parerile voastre
Samurai-lady si bb Ken
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe
Iulia P. spune:
Buna fetelor,
Ioana, iti multumesc ca te interesezi de mine. Inca nu am nascut, se pare ca David a hotarat sa astepte cuminte, la mami in burtica, data la care va avea loc cezariana. Nu-mi vine sa cred ca mai sunt mai putin de doua saptamani pana atunci... Incerc sa nu ma gandesc prea mult, sa nu ma apuce emotiile.
Acum sunt acasa, in concediu si incerc sa ma odihnesc cat mai mult pana la aparitia puiului, care, sunt convinsa, ma va solicita extrem de mult impreuna cu fratiorul sau.
Samurai-lady, noi am incercat 6 luni pentru cel de-al doilea pui.
Sotul meu va va da de stire imediat ce isi face aparitia bebe David.
Va doresc o saptamana frumoasa si linistita!
Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004) si David William (38+)
Our freedom starts with the prison we choose...
Nous sommes peut-ętre devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dragos_popa/my_photos
roandre spune:
Iulia P, mai e chiar putin...deci incearca sa te odihnesti cat poti de mult ca apoi...
Chiar ma gandeam la tine astazi!
Ioanatugs, cum a fost la "intalnire" ? Hai, vino cu vesti bune!
Samurai-lady, la prima sarcina am reusit dupa un an jumate iar la a doua sarcina cam dupa 1 an.
Sim, cum te simti? Ce face burtica?
Eu sunt imensa...am o burta fff mare si ma dor toate oasele si oscioarele...De maine intru in 7 luni si parca a trecut asa repede timpul.
Hai sa va arat cat sunt de mare
In ultima vreme am fost f ocupata/stresata cu zugravirea si amenajarea camerei Alexiei pt ca trebuie s-o dezvatam de patut. Pana acum am reusit doar s-o facem ca noaptea sa doarma la ea in camera dar ziua nu e chip sa adoarma decat in patut...deci mai avem de muncit la capitolul asta!
Aici sunt poze cu camera Alexiei
Pupici!
Utile pt burtici, viitoare mamici
Ioanatugs spune:
Buna mamici dragi!!
Iulia_P. odihneste-te iubita cat mai mult si ma bucur pentru tine, mai ai putin si vei vedea cea de a doua minune a ta!! Am deja emotii si abia astept sa ne spuna sotul tau: "a nascut Iulia!!"
Roandre ti-am vazut pozele sunt minunate, de fapt tu esti frumoasa cu burtica ta mare!! Iar de Alexia ce sa mai spun, ca e o dulce si se vede cat de mult te iubeste!! Sa-ti traiasca si sa se faca mare, ca frumoasa e, doar are cu cine semana, nu?? Sarcina usoara in continuare!!
Despre mine ce sa va spun, chiar nu stiu cand va veni o zi in care sa va dau si eu o veste buna!! M-am saturat sa va dau numai vesti triste si proaste, dar asta e, mergem inainte ca altfel, ce sa facem!!! Am fost la clinica American Medical Center pentru ca auzisem ca acolo e posibil sa se faca GIFT, o procedura noua, despre care nu s-a prea vorbit pe forum. E noua aceasta metoda si cu sanse de reusita mai mari, pentru ca se introduc printr-o incizie mica: ovulul si spermatozoidul cel mai bun, direct in trompa. Sansele sunt mai mari de 50% si deci indicata pentru mine, care am doar o trompita buna. Mi-am facut o programare la prof. univ. dr. Banceanu si i-am spus ca vreau GIFT, iar el m-a intrebat: inseminare vrei? Si am inceput sa-i povestesc tot istoricul meu si sa-i arat toate analizele si am crezut ca nu a inteles ce vreau si m-am repetat: am auzit ca aici se face GIFT, iar el s-a uitat ciudat la mine si m-a intrebat "ce..."??? Si i-am spus si lui ce stiu eu ca inseamna, iar el a exclamat: "a...nu stiu, nu cred ca se face in Romania, nu am auzit de asa ceva!" Si apoi cand a vazut spermograma sotului a zis clar : FIV+ICSI e singura voastra sansa, nici macar FIV simplu, pentru ca sunt prea putini spermatozoizi, iar de IA, nu crede ca sunt sanse de reusita. Am fost putin daramata de concluzia lui, dar mi-am revenit singura si mi-am zis: ce stie dansul, director de spital, daca nici macar noutatile din medicina fertilizarii asistate nu le citeste. O sa mergem la dr. Soare speram cat mai curand, un medic f. bun, care se ocupa de problemele barbatilor si sper sa ne dea sperante si un tratament bun. In ce ma priveste eu nu mai am ce investigatii sa fac, sper sa rezolvam cumva si problema sotului, sa se imbunatateasca putin spermograma si pe urma o sa continuam cu inseminari, ca altceva nu prea se mai face la noi. Dar o sa mai caut, pentru ca nu sunt convinsa ca nu se face in Romania, o metoda de fertilizare, cu o asa de mare rata de succes. Va pup si sa stiti ca nu sunt trista, chiar m-a indarjit in cautarile mele si nu ma las eu asa de usor convinsa ca nu mai avem alte sanse decat FIV+ICSI.
mariana_1976 spune:
Samurai-Lady in Suedia se recomanda sa incercam 1 an si dupa aceea daca nu reusim sa ne prezentam la doctor.Eu am obtinut sarcini relativ usor, dar am si pierdut una in sapt. 16+6.
Ati urmarit perioada ovulatiei?Cind n-am ramas din prima am inceput s-o urmaresc atit cu predictorul cit si dupa secretie.
Ioana foarte bine ca mai cereti o parere.Sa stii ca si in alte tari se recomanda cu prea multa usurinta IVF+ICSI,fiind procedura cea mai costisitoare.In unele cazuri nici nu e nevoie, dar medicii doresc sa cnvinga pacientii ca e "mai sigura".
Ce este GIFT? Am citit ca aici in unele clinici particulare suedeze se face o maturare in vitro in loc de uter si apoi se transfera embrionul dar nu stiu cum se numeste procedura in romana.
Astept sa ne dai vesti bune in curind.Personal am mare incredere in rugaciuni, vitamine si tratamente naturiste, dar astept sa citesc ca ati reusit indiferent de metoda.
Mihaela ce burtica draguta ai! Mi-a placut asa de mult camera din poze!
IuliaP ma gindesc mereu la tine si iti doresc o nastere cu refacere rapida!
Simona am vazut ca nu prea intri la odisee...Eu m-am atasat mai mult de grupul acesta si de scutece asa incit nici eu nu scriu decit rar pe acolo...Nici nu-mi vine sa cred ca au trecut deja atitea saptamini de sarcina! Din punctul meu de vedere doctorul ar fi trebuit sa-ti cauterizeze rana de la inceput, dar...no comments.
Andreea bine ai venit la noi si...sa ne dai in curind vesti bune!
Mariana 22+
mama de Monica, Matei si Markus
Ioanatugs spune:
Mariana_1976 multumesc mult pentru incurajarile tale mereu optimiste!! Din ce-am citit eu despre acesta procedura: GIFT inseamna transferul gametilor intra falopian, adica transferul unui ovul+spermatozoid direct in trompa, printr-o incizie mica. E considerat tot o metoda de FIV, dar mai complexa si cu mai multe sanse de reusita, pentru ca se introduc in trompa, acolo unde incepe orice sarcina. A mai aparut si ZIFT, unde se iau ovulul si spermatozoidul, se lasa in laborator sa se cupleze si cand s-a obtinut embrionul se introduce in trompa buna. Sansa de reusita la aceasta procedura este de 65%, iar la GIFT, de peste 55%. Din pacate la noi inca nu se practica nici una din aceste metode, sau inca nu am gasit eu clinica potrivita. O sa mai caut, poate, poate!! In Suedia se practica oare??? Am aflat ca in Canada, unde e fratele sotului se practica cu succes! Te pup si-ti multumesc inca o data pentru grija si atentia ta!! Pupici pe burtica de 22 saptamani!
Sim chiar asa pe unde esti???